Vitasil Collagen Plus 500 ml

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 22,95
€ 20,66
(€ 41,32 / l)
Bespaar 10% (€ 2,29)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Vitasil Collagen Plus

Wil niet ieder van ons een stralende, frisse huid?
Toch krijgen we allemaal op een zekere leeftijd te kampen met de eerste tekenen van ouderdomseffecten op onze huid. Gelukkig ondersteunen de biotine en zink in Vitasil Collagen Plus de stevigheid en elasticiteit van jouw huid van binnenuit.
Een unieke formule op basis van collageen, bio geactiveerd silicium. Met twee actieve bestanddelen biotine en zink.
Bio-geactiveerd silicium is goed opneembaar en dringt door tot in de cellen, waar de andere mineralen die eraan gekoppel zijn voordeel bij kunnen hebben.

Oligo-element silicium, collageen & hyaluronzuur, biotine & zink
  • Een stralende en stevige huid
  • Een elastisch aanvoelende huid
  • Het voeden van de huid van binnenuit

Gebruik van Vitasil Collagen Plus

Schudden voor gebruik. Neem 2 x daags 15 ml s'ochtend bij voorkeur vóór de maaltijd.
Niet aanlengen met water.

Ingrediënten Vitasil Collagen Plus

Gezuiverd water; stabilisatoren: xylitol, guargum, xanthaangum, fosforzuur; emulgator: acaciagum; zuurteregelaars: citroenzuur, calciumgluconaat; collageen (vis); siliciumzuur (monomeer); aroma; zinkbisglycinaat; selenium-gist; hyaluronzuur; pompelmoes (Citrus maxima); biotine.

Waarschuwing

Langdurig contact met glas vermijden. De aanbevolen dagdosering niet overschrijden. Niet gebruiken tijdens zwangerschap en borstvoeding. Niet geschikt voor kinderen onder de 12 jaar. Een programma van 3 maanden is aanbevolen. Gesloten bewaren op een droge plaats bij 4°C tot 20°C. Buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
 
€ 22,95
€ 20,66
(€ 41,32 / l)

Vitasil Collagen Plus kopen

Je kan Vitasil Collagen Plus van het merk Vitasil , geproduceerd door OCEBIO , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Huid > Mooie Huid