€ 6,90
€ 5,80
Bespaar 16% (€ 1,10)
Promotie 16% korting

Omschrijving van Vitapantol Neuszalf

Herstellende en verzachtende neuszalf.

Neuszalf op basis van polygevitamineerde bestanddelen die voedselopname vergemakkelijkt en de gevoelige weefsels van de neusslijmvlies verzacht.

Indicatie

Spasmodische rhinitis, atrophische rhinitis en als intranasaal verband na heelkundige ingrepen.

Gebruik van Vitapantol Neuszalf

Voor kinderen vanaf 3 jaar en voor volwassenen. 3 keer per dag 0.5cm zalf in elk neusgat langzaam inwrijven. Buitenkanten van de neus zachtjes masseren.

Ingrediënten Vitapantol Neuszalf

Calc. Pantothenas 2 g. – Retinol acetas 200.000 U.I – Nicotinamid 1g. – Geranii aetherol. – Paraffin liquid.Polysorbat.80 – Vaselin. q.s. pro 100g.
€ 6,90
€ 5,80

Laatste reviews en ervaringen met Vitapantol Neuszalf

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Vitapantol neuszalf

  Positief: - een zachte zalf welke makkelijk aan te brengen is met een oorstokje in de neus. - een aangename geur. - deze zalf verzacht zeer goed een gekwestz neus door bijvoorbeeld allergie. - prijs kwaliteit een echte aanrader. Negatief: - bij het openen van de tube begint de zalf er al meteen uit te lopen. Dit is na gebruik ook het geval tot je er het stopje opnieuw opdraait.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Een aanrader bij neusbloedingen, droge neus en korstjes

  Ik heb dit voorgeschreven gekregen jaren terug van mijn NKO arts omdat ik vaak neusbloedingen had, hier komt dan een korstje enndat korstje lost dan en het begint weer te bloeden. Deze zalf stelpt het bloeden en zorgt ervoor dat er geen harde korst komt en de wonde geleidelijker kan helen waardoor die visieuze cirkel wegvalt. Ook bij een droge neus kan je beetje zalf aanbrengen, is transparant en maakt alles zacht. Ik gebruik het al jaren en ben hier heel tevreden over. Doe het op een wattenstaafje of maak een wiekjes met papieren zakdoek en breng het zo in de neus.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Bij koud weer

  Deze neuszalf wordt zeer sporadisch gebruikt, alleen bij koud weer, het is een zachte zalf dat de neusverkoudheid tegengaat. Gemakkelijk bij gebruik zeer kleine hoeveelheid in de neus doen,

  Was deze beoordeling nuttig?

Vitapantol Neuszalf kopen

Je kan Vitapantol Neuszalf van het merk Davigo , geproduceerd door NEW DAVIGO , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Neushygiëne