€ 29,50
€ 26,55
Bespaar 10% (€ 2,95)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Vitanza HQ Care-Do

Last van koude handen en voeten? Denk je dat dit aangeboren is? 
Natuurlijk niet en je kunt dit verhelpen met Care-do®. Of ben je iemand die om de haverklap moet stilstaan om op adem te komen? Start de dag  met 1 tablet Care-do®, maak er een goed ritme van en ervaar opnieuw dat plezier van warme, goed doorstroomde handen en voeten, van een verbeterde conditie.

Wat maakt Care-do® zo uniek?
Om te stralen van binnen en van buiten doet de wijnstok een beroep op een eigen verdedigingsmechanisme. Hij maakt respectievelijk resveratrol en OPC’s aan.
De combinatie van deze krachtige stoffen biedt een maximale bescherming voor de mens.
Vitanza HQ geeft om jou en biedt daarom als enige op de markt deze combinatie aan.
 
Wat is Resveratrol?
Resveratrol en polyfenolen in het algemeen worden door de wijnstok aangemaakt als verdedigingsmechanisme tegen aantasting door schimmels, UV-stralen, uitdroging, kwetsuren, ... 
Resveratrol, ook terug te vinden in (vooral) rode wijn, biedt zijn voordelen bij het mediterraan voedingspatroon dat rijk is aan verzadigd vet. De mediterrane bevolking vertoont daarom geen hogere sterfte ten gevolge van ritme en doorstroming gerelateerde gezondheidsproblemen (“Franse Paradox”).
Overdaad aan wijn is echter ongezond. Met Care-do® neem je de werkzame stoffen uit de druif op zonder de alcohol van de wijn.
Eén tablet Care-do®  = 5 flessen rode wijn.
 
Wat zijn OPC’s of oligomere proanthocyanidines?
OPC’s treft men voornamelijk aan in schors, vliezen, schil en pitten van planten.  Vaak worden juist deze elementen weggelaten in de voeding.
OPC’s werken onder meer als antioxidanten en zijn wat dat betreft 20 x  werkzamer dan vitamine C en 50 x werkzamer dan vitamine E.
 
Zij beschermen het lichaam tegen vroegtijdige veroudering.
De  afwezigheid van tannines en de rijkelijke aanwezigheid van oligomeren in Vitaflavan® staan garant voor een betere opneembaarheid van alle aanwezige bioactieve stoffen.

Indicatie

Zorgt voor het behoud van een goede doorstroming, helpt cholesterol beheersen, zuivert en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, druivenpit ondersteunt de bloeddoorstroming.

Gebruik van Vitanza HQ Care-Do

Voor volwassenen: 1 tot 2 tabletten per dag.  Innemen met voldoende water ’s morgens bij het ontbijt en eventueel ’s avonds bij het avondmaal.
Jongeren vanaf 40 kg: 1 tablet per dag. Innemen met voldoende water ’s morgens bij het ontbijt.

Ingrediënten Vitanza HQ Care-Do

calciumwaterstoffosfaat dihydraat (voedingszuur), microkristallijne cellulose (stabilisator), 100 mg extract van Franse rode druiven (Vitis vinifera) Regrapex Forte® (antioxidant), 80 mg extract van de druivenpit van Franse witte druiven (Vitis vinifera) Vitaflavan® (antioxidant), hydroxypropylmethylcellulose (HPMC) (coating), katoenzaadoliepoeder (anti-klontermiddel), rijstzetmeel (vulstof), siliciumdioxide (anti-klontermiddel), magnesiumstearaat (stabilisator), stearinezuur (anti-klontermiddel), titaandioxide (coating).

Waarschuwing

Uit algemene voorzorg niet te gebruiken tijdens de zwangerschap of tijdens de periode van borstvoeding.
Niet geschikt voor personen die allergisch zijn voor één van de ingrediënten.
Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl.
De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden.
Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Bevat geen lactose.
Droog en op kamertemperatuur bewaren. Buiten het bereik van kinderen houden.
€ 29,50
€ 26,55

Laatste reviews en ervaringen met Vitanza HQ Care-Do

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Ik had altyd last van zware pynlyke benen, ook door de adderspat die ik heb. Nu kan ik niet meer zonder deze kruiden. Ook ideaal als we een Lange vliegtuigvlucht hebben. Drie Dagen ervoor 3 tabletjes en geen dikke voeten of Benen.T.c

  Was deze beoordeling nuttig?

Vitanza HQ Care-Do kopen

Je kan Vitanza HQ Care-Do van het merk Vitanza HQ , geproduceerd door YVB , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol