€ 28,29
€ 19,52
Bespaar 31% (€ 8,77)
Promotie 31% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Natural Energy Vitamine B Complex

Vitamine B complex bestaat uit één capsule die vitamines van de B-groep verzamelt ( vitamines B1, B2, B3,B5, B6, B12, H en M)

Elke B vitamine heeft zijn eigen unieke biologische rol en zijn eigen individuele eigenschappen, maar vaak werken ze . Zo dragen zowel vit B2, vit B3, vit B6 en vit B12 tot een vermindering van moeheid en uitputting, terwijl vit B1, vit B2, vit B3, vit B6, vit B8 en vit B12 bijdragen tot een normale functie van ons zenuwstelsel en een normale werking van onze psyche. Bovendien dragen vit B2, vit B3, en vit B8 bij tot een normale huidfunctie. Voor het behoud van een gezonde hartfunctie draagt vit B1 dan weer zijn steentje bij.

100 % veilig: Vitamine B wordt relatief weinig opgeslagen in het lichaam, waardoor regelmatige inname noodzakelijk is. Deze vitamines zijn in water oplosbaar, wat wil zeggen dat een eventueel teveel het lichaam via de urine verlaat.

Indicatie

voor een gezond energiepeil.
voor een gezonde psyche en een goed werkend zenuwstelsel.
voor een gezonde huid
voor een in stand houding van een gezonde hartfunctie

Gebruik van Natural Energy Vitamine B Complex

2 capsules per dag met een beetje water innemen tijdens de maaltijden.

Ingrediënten Natural Energy Vitamine B Complex

Bijwerkingen van Natural Energy Vitamine B Complex

Bij het gebruik van vitamine B-complex zijn geen schadelijke gevolgen gekend. Niet geschikt voor zwangere vrouwen die borstvoeding geven.

Waarschuwing

De aanbevolen dagelijks in te nemen portie niet overschrijden en het product buiten bereik van jonge kinderen bewaren. Voedingssupplementen mogen niet als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
De verpakking goed afsluiten en op een droge, koele en donkere plaats bewaren (15-25 ºC). Buiten het bereik van kinderen houden.
€ 28,29
€ 19,52

Laatste reviews en ervaringen met Natural Energy Vitamine B Complex

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  compleet gamma aan vitamines B

  In dit vitamine complex zit een compleet gamma aan alle soorten vitamines B die je kan tekort hebben. Het draagt bij aan een beter immuunsysteem! Het bevordert de cognitieve functies, het concentratievermogen. Het is een basiselement noodzakelijk voor het goed functioneren van het lichaam om voldoende energie te halen uit je voeding. Ik pak dit in op aanraden van mijn huisarts.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  helpt zeer goed

  zeer aan te raden bij futloosheid

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  goed product

  Praktische bestelling, goede verpakking en zeer stipte levering. Het product voldoet volledig aan de aanbevelingen van onze geneesheer. Wij hebben met Farmaline nog geen onaangename verassingen gehad en genieten regelmatig van aanzienlijke kortingen. Wij kunnen dus iedereen , die vitamine B nodig heeft, aanraden om van de diensten van Farmaline gebruik te maken.

  Was deze beoordeling nuttig?

Natural Energy Vitamine B Complex kopen

Je kan Natural Energy Vitamine B Complex van het merk Natural Energy , geproduceerd door ENERGETIC FOOD & SUPPLEMENTS , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Natural Energy energie of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Vitamine B