€ 38,01
€ 32,69
Bespaar 14% (€ 5,32)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Vitalux Plus

Vitalux Plus is een voedingssupplement op basis van luteïne en antioxydanten-vitamines (vitamine C, nicotinamide, vitamine E) proteïnen, vetzuren en koolhydraten.
Vitalux Plus is samengesteld uit zorgvuldig geselecteerde bestanddelen die een waardevolle aanvulling op de voeding vormen.

De degeneratieve processen die gepaard gaan met celveroudering hangen nauw samen met oxidatiereacties die voornamelijk door toedoen van de vrije radicalen optreden.

De verminderde werking van de antioxydans systemen of de toename van de oxidatieprocessen lijken te kunnen worden aangemerkt als de belangrijkste oorzaken van het ontstaan van de degeneratieve en verouderingsprocessen; met betrekking tot de ogen heeft dit gevolgen voor de ooglens en het netvliesweefsel, en, met betrekking tot de huid, voor de lederhuid en huidadnexa.

Luteïne, carotenoïde met antioxydante werking, is van nature aanwezig in de macula lutea en draagt bij tot een adequate bescherming van deze netvliesstructuur tegen schade die op lange termijn wordt veroorzaakt door de vrije radicalen. Deze laatste ontstaan op hun beurt door het celmetabolisme (oxidatieprocessen).

Recente laboratoriumtests hebben aangetoond dat carotenoïden en antioxydanten-vitamines (vitamine E en vitamine C) verschillende weefsels, waaronder het netvlies, beschermen tegen de oxidatieschade die ten dele door de opname van licht en ten dele door de metabolische processen wordt veroorzaakt

Indicatie

Talrijke factoren in het dagelijks leven kunnen een vitaminetekort veroorzaken met als gevolg een verminderde werking van de antioxydanssystemen die van nature in ons lichaam aanwezig zijn. Van de belangrijkste oorzaken voor een vitamine- en mineralentekort worden hieronder de volgende genoemd:
- gebrek aan evenwichtige voeding
- ouderdom
- psychische en lichamelijke stress
- langdurig gebruik van geneesmiddelen
- excessief gebruik van nicotine en alcohol
Maar ook andere, natuurlijke, factoren (zoals bijvoorbeeld buitensporige blootstelling aan zonnestralen) kunnen de oorzaak zijn van het vrijkomen van vrije radicalen.

Gebruik van Vitalux Plus

Eén capsule per dag. 's Ochtends innemen.

Ingrediënten Vitalux Plus

Per capsule:

Proteïnes: 0,125g,
Koolhydraten: 0,067g
Vetten: 0,269g
Vit. C: 60mg (75%)
Vit. E: 30mg (250%)
Niacin: 10mg (62,5%)
Luteïne: 6mg
Kcal: 3,08
Kj: 12,75

% = aanbevolen dagelijkse hoeveelheid

Olie-extract van het afrikaantje (tagetes erecta L.) 5,7% in luteïnepalmitaat in zonnebloemolie - gelatine - Vitamine C (ascorbinezuur) - Verstevigingsmiddel: glycerol - sojaolie - DL-alfa-tocoferylacetaat  (Vit. E) Verdikkingsmiddel: mono- en diglyceriden van vetzuren - nicotinamide (niacin) - Emulgator: Sojalecithine - Kleurstoffen: ijzeroxiden.

Waarschuwing

 • Deze aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Bewaren beneden 25° C en ver verwijderd van warmte en vochtigheid.
 • Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
 • Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.
€ 38,01
€ 32,69

Laatste reviews en ervaringen met Vitalux Plus

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Vitalux Plus is een goed product dat aanbevolen is door mijn oogarts na een cataract operatie. Ik gebruikt dit product nu 3 maanden en verwacht de eerste zichtbare resultaten over 3 maanden.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Deze capsules werden me aangeraden door de oogarts als preventie van macullaire degeneratie. Ik neem zea l vele jaren en bij Farmaline koop je ze aan een competitieve prijs vr een topproduct !

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Mam die lijdt aan maculadegeneratie heeft dit voedingssupplement geadopteerd om een relatief gezichtscomfort te behouden. Deze keuze wordt goedgekeurd door de specialist die ze volgt. Echt voordelige tarieven.

  Was deze beoordeling nuttig?

Vitalux Plus kopen

Je kan Vitalux Plus van het merk Alcon , geproduceerd door ALCON , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Vitalux Plus of via de volgende categorie:
50+ > Vitaminen > Ogen
Vitamines & Voedingssupplementen > Multivitaminen > Volwassenen
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Vitaminen & Supplementen