Vitaflo TYR Express 15 Neutraal 750 g

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 429,21
€ 390,58
(€ 520,77 / kg)
Bespaar 9% (€ 38,63)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Vitaflo TYR Express 15 Neutraal

Vitaflo TYR Expess 15 Neutraal
Dieetvoeding voor medisch gebruik TYR express is een aminozuurmengsel verrijkt met vitamines, mineralen, spoorelementen en koolhydraten.

Wist je dat...
TYR express15 poeder en TYR cooler15 zijn uitwisselbaar : 1 sachet TYR express15 bevat dezelfde voedingsstoffen als 1 squeeze pack TYR cooler15 (15g eiwitequivalent + vitamines en mineralen).

Ook TYR express20 poeder en TYR cooler20 zijn uitwisselbaar : 1 sachet TYR express20 bevat dezelfde voedingsstoffen als 1 squeeze pack TYR cooler20 (20g eiwitequivalent + vitamines en mineralen).

1. De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid eiwitten wordt gedekt door TYR express.
2. Extra eiwitten worden aangebracht door natuurlijke eiwitten om zo de strikt gecontroleerde behoefte aan tyrosine en fenylalanine, essentieel voor de groei en ontwikkeling, te dekken.
3. Voedingsmiddelen rijk aan koolhydraten en vetten, maar arm aan eiwitten, leveren de rest van de nodige energie aan. TYR express is beschikbaar in een neutrale smaak, die naar keuze gewijzigd kan worden met de verschillende aroma’s van Vitaflo’s FlavourPac (beschikbare smaken : citroen, cassis, sinaasappel, tropical, framboos).

Indicatie

TYR express is een dieetvoeding voor medisch gebruik en bestemd voor de dieetbehandeling van kinderen vanaf 3 jaar, adolescenten en volwassenen met Tyrosinemie (TYR).

Gebruik van Vitaflo TYR Express 15 Neutraal

De dagelijks te gebruiken hoeveelheid TYR express is afhankelijk van de leeftijd, het lichaamsgewicht en de individuele tolerantie. Deze hoeveelheid dient regelmatig door de arts en/of diëtist(e) geëvalueerd en aangepast te worden.

TYR express kan zowel als hapje of als drankje bereid worden:
Als hapje:
1.  Giet de inhoud van 1 sachets (en 1 sachet FlavourPac indien gewenst) in de shaker.
2. Voeg 10-20ml koud water toe. Goed omroeren met een lepel totdat zich een smeuïge pasta vormt.
3. Onmiddellijk innemen.
Als drankje:
1. Giet de inhoud van 1 sachet (en 1 sachet FlavourPac indien gewenst) in de shaker.
2.Voeg 80-100ml koud water toe. Sluit de shaker en schud krachtig gedurende 10 sec.
3. Onmiddellijk opdrinken.

Voor het beste resultaat is het aangeraden om TYR express net voor gebruik te bereiden. Het is echter mogelijk om het bereide product 24 uur in de koelkast te bewaren. Wel opnieuw goed schudden voor gebruik. Het is aangeraden om water of een andere toegelaten drank te drinken na elke inname.


Waarschuwing

Bevat sojalecithine.

BELANGRIJK ADVIES:
• uitsluitend te gebruiken door personen met Tyrosinemie (TYR)
• enkel te gebruiken onder medisch toezicht
• geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, adolescenten en volwassenen
• niet geschikt als enige voedingsbron
• niet geschikt voor parenteraal gebruik

Bewaring
Bewaren in een koele, droge omgeving. Geopende sachets bij voorkeur onmiddellijk opgebruiken. Ongebruikt poeder luchtdicht afsluiten met een clipper en binnen de 24u gebruiken.
€ 429,21
€ 390,58
(€ 520,77 / kg)

Vitaflo TYR Express 15 Neutraal kopen

Je kan Vitaflo TYR Express 15 Neutraal van het merk Vitaflo , geproduceerd door VITAFLO INTERNATIONAL LTD , bestellen in België bij FARMALINE