Vitaflo PKU Gel Framboos 720 g

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 242,03
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Vitaflo PKU Gel Framboos

Dieetvoeding voor medisch gebruik 

PKU gel TM is een aminozuurmengsel in poedervorm, beschikbaar in niet-gearomatiseerde, sinaasappel- en framboossmaak, dat naast alle essentiële en niet-essentiële aminozuren, ook koolhydraten, suikers, vitamines, mineralen en spoorelementen bevat. De gearomatiseerde varianten bevatten zoetstoffen. 

Elk sachet PKU gel (24g) levert 10g eiwitequivalent. 

1. De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid eiwitten wordt gedekt door PKU gel 
2. Extra eiwitten worden aangebracht door natuurlijke eiwitten om zo de strikt gecontroleerde behoefte aan fenylalanine, essentieel voor de groei en ontwikkeling, te dekken. 
3. Voedingsmiddelen rijk aan koolhydraten en vetten, maar arm aan eiwitten, leveren de rest van de nodige energie aan. 

De smaak van PKU gel neutraal kan naar keuze gewijzigd worden met de verschillende aroma’s van Vitaflo’s FlavourPac (beschikbare smaken : citroen, cassis, sinaasappel, tropical, framboos). 
De FlavourPac’s kunnen worden ingezet vanaf de leeftijd van 1 jaar, dit geldt eveneens voor de PKU gel in de smaken sinaasappel en framboos. 

BELANGRIJK ADVIES: 
-uitsluitend te gebruiken door personen met Fenylketonurie (PKU) 
-enkel te gebruiken onder medisch toezicht 
-de neutrale variant is geschikt voor kinderen vanaf 6 maanden; 
-de andere varianten kunnen vanaf 1 jaar ingezet worden 
-niet geschikt als enige voedingsbron 
-niet geschikt voor parenteraal gebruik

Indicatie

PKU gel is een dieetvoeding voor medisch gebruik en bestemd voor de dieetbehandeling van kinderen vanaf 6 maanden met Fenylketonurie (PKU). PKU gel is beschikbaar in smaken : neutraal, sinaasappel en framboos. De gearomatiseerde varianten kunnen ingezet worden vanaf de leeftijd van 1 jaar.

Gebruik van Vitaflo PKU Gel Framboos

De dagelijks te gebruiken hoeveelheid PKU gel is afhankelijk van de leeftijd, het lichaamsgewicht en de individuele tolerantie. Deze hoeveelheid dient regelmatig door de arts en/of diëtist(e) geëvalueerd en aangepast te worden.
€ 242,03

Klanten die dit kochten, kochten ook

Vitaflo PKU Gel Framboos kopen

Je kan Vitaflo PKU Gel Framboos van het merk Vitaflo , geproduceerd door VITAFLO INTERNATIONAL LTD , bestellen in België bij FARMALINE