€ 19,95
€ 13,77
Bespaar 31% (€ 6,18)
Promotie 31% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Vista-Sterol 800mg

VistaSterol is een nieuw voedingssupplement op basis van zuivere plantensterolen.

Plantensterolen, ook fytosterolen genoemd, zijn stoffen die natuurlijk aanwezig zijn in groente en fruit, maar in zeer kleine hoeveelheden. Hun chemische structuur lijkt op de structuur van cholesterol, zonder dat ze de negatieve eigenschappen van cholesterol bezitten. Wanneer er voldoende plantensterolen ingenomen worden, komen ze tijdens het verteringsproces in competitie met de cholesterol aanwezig in de voeding. Daardoor wordt er minder cholesterol opgenomen in de bloedbaan.
Het positieve gevolg daarvan is een verlaging van de cholesterolspiegels in het bloed. Een hoog cholesterol-gehalte in het bloed is een risicofactor op ontwikkeling van hart- en vaatziekten. VistaSterol wordt zeer goed verdragen omdat zijn werking enkel thv de darm plaatsvindt en niet in de bloedbaan.
 
De grote troef van plantensterolen is:
Ze zijn veilig en worden uitstekend verdragen. Hun werking vindt enkel plaats thv de darm en niet in de bloedbaan, daardoor zijn er geen nevenwerkingen te verwachten.

Indicatie

VistaSterol wordt gebruikt wanneer de cholesterolspiegels verhoogd zijn. VistaSterol draagt bij tot het beheersen van de cholesterolspiegels, in het kader van een uitgebalanceerde en gevarieerde voeding rijk aan groente en fruit.
VistaSterol mag ook geassocieerd worden met andere producten tegen hoge cholesterolspiegels wanneer hun effect niet voldoende is.

Gebruik van Vista-Sterol 800mg

2 tabletten per dag om de bloedcholesterol te verlagen.
1 tablet per dag draagt bij tot het behoud van gezonde cholesterol-waarden.
VistaSterol moet ingenomen worden vóór de voornaamste maaltijd. De 2 tabletten mogen op hetzelfde moment ingenomen worden.
 
Hoe lang gebruiken?
De cholesteroldaling is reeds merkbaar na ongeveer 3 weken. Wanneer de cholesterolspiegels weer optimaal worden, kan men overschakkelen naar 1 tablet per dag, steeds voor de voornaamste maaltijd. Het is aan te raden VistaSterol in te nemen over een langere termijn om de positieve resultaten te bestendigen.

Ingrediënten Vista-Sterol 800mg

Plantensterolen-supplement in sliktabletten.
1 tablet bevat 0,8 g zuivere plantensterolen.
 
Actieve bestanddelen: plantensterolen (0,8 g/tablet; 70 g/100 g);
Vulstoffen: cellulose;
Verdikkingsmiddelen: polyvinylpolypyrrolidon, aardappelzetmeel, hydroxypropylcellulose, hydroxypropylmethylcellulose, cellulose;
Glansmiddelen: plantaardig magnesiumstearaat, stearinezuur;
Bevochtigingsmiddel: vernet carboxymethylcellulose;
Antiklontermiddelen: dicalciumfosfaat;
Talk;
Kleurstof: titaandioxide.
 
VistaSterol bevat geen suiker, geen zoetstof, geen zout, geen gluten, geen lactose, noch producten afkomstig uit genetische manipulaties.
 
VistaSterol bevat geen producten van dierlijke oorsprong en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.

Waarschuwing

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levenstijl worden gebruikt. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen bewaren.
 
€ 19,95
€ 13,77

Laatste reviews en ervaringen met Vista-Sterol 800mg

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Zeer goed

  Zeer goed daarom dat we dit blijven bestellen

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Vista sterol

  Efficace. Après trois semaines bon résultat

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  net wat ik nodig heb

  Ik gebruik het al meer dan een jaar. Eerst nam ik er twee per dag en sinds mijn cholesterolgehalte is gedaald, neem ik er nu maar één. De resultaten worden bewezen door het bloedonderzoek. Mijn man neemt ook wat en net als ik was het resultaat goed. Aan de andere kant, voor mijn schoonmoeder geen verandering, dus de ene persoon is niet de andere. Ik denk dat we het moeten proberen. Geen bijwerkingen, dus het is perfect voor mij en niet te duur.

  Was deze beoordeling nuttig?

Vista-Sterol 800mg kopen

Je kan Vista-Sterol 800mg van het merk Vista , geproduceerd door VISTA-LIFE PHARMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol