Vista-Cal D 60 tabletten

€ 14,95
€ 10,61
Bespaar 29% (€ 4,34)
Promotie -29% korting geldig t.e.m. 31/12/2017

Omschrijving van Vista-Cal D

Calciumsupplementen worden zeer veel gebruikt. De meeste supplementen moeten opgelost worden in water of gekauwd worden en hebben een artificiële sinaasappel- of citroensmaak. Op korte termijn is dit geen probleem. Op lange termijn stoppen te veel mensen de inname van deze calciumsupplementen, gewoon omdat de smaak “tegensteekt”.
De enige oplossing voor dit (onoverkomelijk) probleem is het smaak-probleem weg te nemen door calcium in slik-tabletten (zonder smaak) aan te bieden. Hierbij is dan wel de voorwaarde dat de slik-tablet niet te groot mag zijn en makkelijk doorslikbaar moet zijn maar toch voldoende gedoseerd (minstens 500 mg calcium-element).
Dit is het geval voor VISTA-Cal D !
De tabletten zijn zo klein gehouden als enigszins mogelijk is, en bovendien zijn ze omhuld door een glad filmlaagje dat het doorslikken bevordert. De tablet gewoon doorslikken met voldoende vocht of een weinig voedsel.

Indicatie

Bent u ook de smaak van uw calcium-supplement beu?
De oplossing: calcium + vitamine D in 1 sliktablet !
Geen smaak, geen bereiding

Ingrediënten Vista-Cal D

1 tablet VISTA-Cal D bevat 500 mg Calcium-element en 20 mcg vitamine D3 (800ie).
Vista-Cal D 60 tabletten
€ 14,95
€ 10,61

Laatste reviews en ervaringen met Vista-cal d

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product heb ik moeten aanschaffen voor mijn ouders. Mijn ouders zijn zeer tevreden over deze vitamines. Dit was op aanraden van de dokter trouwens.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een heel goed product. Ik neem dit al jaren en ben er zeer tevreden over. Ik zou het aan iedereen aanbevelen ter verkoming van osteoporose.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem dit al een paar jaar in , dit om osteoporose tegen te gaan en sterkere botten te hebben , geen maag last van dit product en door de vit. D wordt de opname van calcium versterkt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit vitamine D-supplement werd door de gynaecologe van mijn echtgenote voorgeschreven voor het behoud van een sterk beendergestel. Tot op heden heeft er zich nog geen enkel probleem voorgedaan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wegens smaakvervorming kon mijn vrouw CalxPlus (voorgeschreven door een arts) niet binnen krijgen. Op zoek naar iets gelijkwaardig kwamen we bij Vista-Cal D terecht, en daar heeft ze geen probleem mee. Een volwaardig alternatief.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een uiterst goede reden om vista-cal D is deze periode . In de winter hebben we soms wel iets extra nodig . Ge voelt u veel beter en je hebt minder last van wisselend humeur !
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De dokter heeft me de raad gegeven Viasta-Cal D te gebruiken na een valpartij met de fiets. Door het gebruik hiervan heb ik ook minder last in een knie.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vista Cal D neem ik elke dag in combinatie met wekelijks een ampulle d-cure. Natuurlijk op doktersadvies en met de resultaten van het bloedonderzoek erbij, want vitamine d kan wel degelijk schadelijk zijn in te grote hoeveelheden! Al een hele tijd kamp ik, zomer en winter, met een chronisch vitamine d-tekort. Gezien ik ook beginnende artrose heb en chronische pijnpatiënte ben door "failed back surgery syndrome", neem ik dan ook de versie mét calcium. Over het algemeen ben ik zeker tevreden over dit product. Steovit forte is zeker even kwalitatief als Vista Val D, maar wel een pak duurder! 5/5 dus!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De Vista Calcium tabs + Vit. D heb ik nodig. Dagelijks eentje en dit geeft op termijn toch resultaat, zeker bij het ouder worden en onze botten beginnen te verslijten ! Ik neem het alvast om osteoporose tegen te gaan.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  eerst nam ik alleen vitamine D omwille van groot tekort (leeftijd waarschijnlijk) nu neem ik de combinatie van calcium met vit D (begin menopauze, tegen oseoporose)bloedwaarden zijn toch beter
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  ik moet dit product nemen na consultatie van een zeer goede rugspecialist; ik lijd blijkbaar aan osteoporose; normaal komt dit voor bij dames maar bij mij zit het blijkbaar in de familie

Vista-Cal D kopen

Je kan Vista-Cal D van het merk Vista, geproduceerd door VISTA-LIFE PHARMA BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Calcium
Welzijn & Gezondheid > Vrouw > Menopauze
50+ > Menopauze