€ 30,39
€ 24,92
Bespaar 18% (€ 5,47)
Promotie -18% korting geldig t.e.m. 31/12/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Vinalac

Multivitaminen en mineralen complex verrijkt met lactobacilli specifiek voor de zwangerschap en borstvoeding. Vinalac bevat een selectie van vitamines* en mineralen* die bijdragen tot het behoud van de goede werking van het immuunsysteem.

Tijdens de zwangerschap en de borstvoeding is het belangrijk een extra ondersteunende dosis vitaminen en specifieke mineralen te nemen gezien deze periode zeer veel vraagt van het lichaam van de moeder en tevens bijdraagt aan een gezonde ontwikkeling van de toekomstige baby. Vinalac bevat precies die vitaminen en mineralen die in het bijzonder tijdens deze periode aanbevolen worden. Deze zeer complete formule bevat 12 vitaminen (provitamine A, B1, B2, B3, B5, B6*, B12*, C*, D3*, E, foliumzuur*, biotine), 9 mineralen en oligo-elementen (ijzer*, magnesium, koper, mangaan, zink*, selenium*, chroom, molybdeen, iodium). De tabletten bevatten eveneens een kleine dosis gember (zingiber officinale) om de vertering te vergemakkelijken gezien zwangere vrouwen meer gevoelig zijn aan dergelijke preparaten.

Vinalac is eveneens het eerste multivitaminen en mineralen complex met in iedere tablet 5 miljard Lactobacillus rhamnosus HN 001.

Gebruik van Vinalac

Dagelijks voedingssupplement voor de vrouw tijdens de conceptieperiode, de zwangerschap en de borstvoedingsperiode. De aanbevolen dosis is 1 tablet per dag, bij voorkeur gedurende een maaltijd. Het is aanbevolen de kuur te starten 4 weken voor de conceptie en dit aan te houden gedurende de zwangerschap en de borstvoeding.

Ingrediënten Vinalac

ß-caroteen**: 3mg
Vitamine B1: 2,1mg (191%)
Vitamine B2: 2,4mg (171%)
Vitamine B3: 27mg (169%)
Vitamine B5: 12mg (200%)
Vitamine B6: 4mg (286%)
Vitamine B12: 2mcg (80%)
Foliumzuur: 400mcg (200%)
Vitamine C: 120mcg (150%)
Vitamine D3: 7,5mcg (150%)
Vitamine E: 15mg (125%)
Biotine: 100mcg (200%)
Ijzer: 28mg (200%)
Magnesium: 75mg (20%)
Mangaan: 1,8mg (90%)
Zink: 7,5mg (75%)
Koper: 1,10mg (110%)
Iodium: 150mcg (100%)
Selenium: 70mcg (127%)
Chroom: 25mcg (63%)
Molybdeen: 75mcg (150%)
Lactobacillus Rhamnosus HN001: 5 miljard
Zingiber officinale: 30mg

%ADH= % Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid **3mg beta-caroteen komt overeen met 500mcg Vitamine A

Waarschuwing

De aanbevolen dagdosis niet overschrijden. Mag niet gebruikt worden als vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Is niet geschikt voor kinderen. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.
De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
Vinalac 90 tabletten
€ 30,39
€ 24,92

Laatste reviews en ervaringen met Vinalac

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ce produit m'a été conseillé par ma gynécologue. C'est assez complet comme vitamines et les probiotiques sont inclus. Je n'ai pas été malade avec ces vitamines. Je trouve cependant que c'est assez cher!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Nodige vitamine zowel voor tijdens de zwangerschap als tijdens het geven van borstvoeding. De vitaminen worden ook doorgegeven aan de baby zowel via de buik als nadien via borstvoeding
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Très bonne vitamine pendant la grossesse. Complète et facile a prendre chaque matin. Et l’embalage De 90 comprimée est super car comme sa on ne dois pas toujours pensé en acheter.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het is een vitamine-achtig voedingssupplement dat door een specialist wordt voorgeschreven, dus ik neem aan dat het zijn waarde heeft bewezen. Van mijn kant, geen ongemak, het is perfect verteerbaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ideaal supplement tijdens de volledige zwangerschap, goede samenstelling, neutrale smaak, minder constiperend dan de meeste andere producten in het gamma.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit zijn mijn pillen die ik gebruik sinds ik zwanger was. De smaak is echt neutraal. Het veroorzaakt geen misselijkheid, wat voor mij een belangrijk punt is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Denk dat het alle vitaminen bevat die belangrijk zijn bij een zwangerschap en borstvoeding. Het enige dat ik wel een beetje mis, maar wel erbij nog genomen kan worden is omega 3.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goeie vitaminen, ze bevatten ook foliumzuur en ijzer. Ik heb ze de ganse duur van mijn zwangerschap genomen en ook later tijdens de borstvoedingsperiode.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super tabletten bij een kinderwens en een zwangerschap! Heb ze nog al eens genomen, was bij mijn eerst zwangerschap aanbevolen door de arts. Nu heb ik Vinalac niet meer in Duitsland gevonden, alleen hier! Super snelle levering!!! Dank u!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb aan Farmaline het maximum aan punten gegeven. De Tabletten zijn geweldig en de prijs valt reuze mee. De bestelling was supersnel geleverd! Vervaldatum ook nog heel lang geldig! Alles top!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dagelijks neem ik een tablet in, eerst als voorbereiding op het zwanger worden, nu tijdens mijn zwangerschap, op aanraden van de arts. Ik kan er niets slechts over zeggen.

Vinalac kopen

Je kan Vinalac van het merk Vinalac, geproduceerd door AXONE PHARMA T1 , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand