€ 4,90
€ 4,41
(€ 8,82 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 0,49)

Omschrijving van Vichy Thermaal Water Spray

Sporten is belangrijk voor een gezonde levensstijl en een stralende huid. Maar wat ook belangrijk is, is dat we na het sporten de mineralen, die ons lichaam verloren heeft, aanvullen. Ontdek wat u na het sporten kunt doen voor een huid met een stralende gloed.

Sporten en de huid
Na het sporten is het wel belangrijk dat u uw eigen vochtbalans weer hersteld. Een mens kan dagelijks tot wel 1800 ml aan vocht verliezen. En dan hebben we nog geen rekening gehouden met uw workout en de mineralen en vitamine die u heeft verloren. Op de lange termijn, kunnen uitdroging en een gebrek aan mineralen ervoor zorgen dat de huid beschadigde cellen niet meer kan herstellen*. Daarom zijn producten die hydrateren en de vitamines en mineralen in uw lichaam op peil houden ideaal.

Uw huid verzorgen na de workout
Het is belangrijk dat u de huid reinigt van overtollige oliën en talg, die u heeft aangemaakt door het zweten. Als u na het sporten een schuimend product of een cleanser gebruikt op basis van crème, zal u de sportschool verlaten met een frisse, stralende huid. Heeft u last van uitbraken van acné of onzuiverheden? Gebruik dan een exfoliërend product waarmee u de dode huidcellen kunt wegscrubben om verstopte poriën te voorkomen. Hydrateer en verkoel uw eigen huid na het sporten met een paar spuitjes van een vochtrijke gezichtmist. Vichy Vulkanisch  Thermaal Water is verrijkt met strontium en lithium, wat helpt tegen ontstekingen in de huid en bevat magnesium en zwavel wat helpt om uw lichaam te ontgiften. Het Mineraliserend Water van Vichy is geweldig om de huid snel of plaatselijk op te frissen. Met name als de huid strak of droog aanvoelt na een workout. Als u veel buiten sport, vergeet dan niet om u in te smeren met een goede SPF. Smeer alle lichaamsdelen in die worden blootgesteld aan het zonlicht om de schade die uv-stralen kunnen veroorzaken tegen te gaan.

* Scientific Support, Ref [36] to [37] ‘Consequences of a mineral deficiency on the skin’
€ 4,90
€ 4,41
(€ 8,82 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Vichy Thermaal Water Spray

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Verfrissend in de ochtend

  Kalmerend en troostend. Overal op het gezicht en de ogen. Persoonlijk gebruik ik het 's morgens vlak voor het aanbrengen van mijn serum en dagcrème. Het resultaat is een gegarandeerde frisheid en zachtheid die 's morgens goed aanvoelt, vooral bij ogen die na de nacht nog slapen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Vichy Thermaal Water Spray kopen

Je kan Vichy Thermaal Water Spray , bestellen in België bij FARMALINE