€ 38,95
€ 28,04
(€ 93,47 / 100 ml)
Bespaar 28% (€ 10,91)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Vichy Liftactiv Serum 10 Supreme

Na 10 jaar Onderzoek, ontdekt Vichy de Kracht van het Derm Source, de laag van de lederhuid die de regeneratie van de hele huid aanstuurt. Na meer dan 50 antiverouderingsmoleculen te hebben gescreend, heeft de onderzoeksafdeling van Vichy gekozen voor Rhamnose, een van oorsprong plantaardige werkstof in een concentratie van 10%, om gericht in te werken op het Derm Source. De anti-verouderingswerking is aangetoond met een protocol van tests* die zijn geïnspireerd op medisch onderzoek. Nu biedt Laboratoires Vichy u de Derm Source Liftactiv Technologie, het beste van Vichy wetenschap, voor uw huid. Een grote doorbraak tegen huidveroudering, geconcentreerd in een Serum 10 voor u en uw huid. *In-vitrotests.

Deze nieuwe formulering geeft 2x meer rhamnose af in de opperhuid voor en nog doeltreffendere werking tegen rimpels.

Indicatie

Voor vrouwen vanaf 35, die rimpels, verlies aan stevigheid, huidkwaliteit en glans willen verzorgen. Het eerste krachtige verjongingsserum voor een nieuwe huid vanaf de eerste druppel.

Gebruik van Vichy Liftactiv Serum 10 Supreme

's morgens en/of 's avonds enkele druppels serum over het gehele gezicht verdelen. U kunt het aanbrengen onder een dag- of nachtcrème of afzonderlijk.
€ 38,95
€ 28,04
(€ 93,47 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Vichy Liftactiv Serum 10 Supreme

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  2/5

  Vichy Liftactiv Serum 10 Supreme

  Je hebt niet veel nodig want het smeert goed uit maar het doet werkelijk helemaal niets. Lijkt wel of mijn huid slechter is geworden maar dat zal er aan liggen dat Vichy niet mijn product is en op één na allemaal enorm op mijn huid branden. Tip: vraag een sample bij de apotheker voor je het product (duur) koopt.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Een serum gebruik ik beurtelings van verschillende merken onder mijn dagcrème. Dit omdat ik vind dat elk merk toch op een iets andere manier toedraagt aan je verzorging; Vichy is iets dat ik zeker steeds terug laat aansluiten in mijn rijtje alleen spijtig dat het geen pompje is , je moet het staafje er steeds uithalen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5

  Van het serum zelf ben ik tevreden. Jammer genoeg werkte het pompje niet - is een grote tegenvaller. Is nu moeilijk om te doseren. Ik denk niet dat ik dit product nog zal kopen. Ik ben wel een fan van Vichy - heb meerdere andere producten in huis.

  Was deze beoordeling nuttig?

Vichy Liftactiv Serum 10 Supreme kopen

Je kan Vichy Liftactiv Serum 10 Supreme van het merk Vichy , geproduceerd door VICHY - L'OREAL BELGILUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Vichy Gelaatsverzorging of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Serum & Masker > Serums > Anti-Aging
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Serum & Masker > Serums > Verhelderend