€ 38,95
€ 28,04
(€ 93,47 / 100 ml)
Bespaar 28% (€ 10,91)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Vichy Liftactiv Serum 10 Supreme

Na 10 jaar Onderzoek, ontdekt Vichy de Kracht van het Derm Source, de laag van de lederhuid die de regeneratie van de hele huid aanstuurt. Na meer dan 50 antiverouderingsmoleculen te hebben gescreend, heeft de onderzoeksafdeling van Vichy gekozen voor Rhamnose, een van oorsprong plantaardige werkstof in een concentratie van 10%, om gericht in te werken op het Derm Source. De anti-verouderingswerking is aangetoond met een protocol van tests* die zijn geïnspireerd op medisch onderzoek. Nu biedt Laboratoires Vichy u de Derm Source Liftactiv Technologie, het beste van Vichy wetenschap, voor uw huid. Een grote doorbraak tegen huidveroudering, geconcentreerd in een Serum 10 voor u en uw huid. *In-vitrotests.

Deze nieuwe formulering geeft 2x meer rhamnose af in de opperhuid voor en nog doeltreffendere werking tegen rimpels.

Indicatie

Voor vrouwen vanaf 35, die rimpels, verlies aan stevigheid, huidkwaliteit en glans willen verzorgen. Het eerste krachtige verjongingsserum voor een nieuwe huid vanaf de eerste druppel.

Gebruik van Vichy Liftactiv Serum 10 Supreme

's morgens en/of 's avonds enkele druppels serum over het gehele gezicht verdelen. U kunt het aanbrengen onder een dag- of nachtcrème of afzonderlijk.
€ 38,95
€ 28,04
(€ 93,47 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Vichy Liftactiv Serum 10 Supreme

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Aanrader!

  Ondanks mijn extreem gevoelige huid wordt dit serum van Vichy reeds meerdere jaren goed door mijn huid verdragen. Ik gebruik het serum gevolgd door Vichy dagcrème en daarna een foundation. Het serum strijkt de huid gladder en zorgt voor een mooie frisse teint. Ik ben grote fan van dit product!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  Een heel goed serum

  Een zeer aangenaam en goed in de huid trekkende serum om net voor de dag- en nachtcrème op het gezicht aan te brengen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  2/5

  Vichy Liftactiv Serum 10 Supreme

  Je hebt niet veel nodig want het smeert goed uit maar het doet werkelijk helemaal niets. Lijkt wel of mijn huid slechter is geworden maar dat zal er aan liggen dat Vichy niet mijn product is en op één na allemaal enorm op mijn huid branden. Tip: vraag een sample bij de apotheker voor je het product (duur) koopt.

  Was deze beoordeling nuttig?

Vichy Liftactiv Serum 10 Supreme kopen

Je kan Vichy Liftactiv Serum 10 Supreme van het merk Vichy , geproduceerd door VICHY - L'OREAL BELGILUX , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Vichy Gelaatsverzorging of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Serum & Masker > Serums > Anti-Aging
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Serum & Masker > Serums > Verhelderend