€ 49,99
€ 39,49
Bespaar 21% (€ 10,50)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Scholl Velvet Smooth Wet & Dry Oplaadbare Voetvijl

Zijdezachte voeten in een handomdraai - altijd en overal! Velvet Smooth Wet & Dry Voetvijl is oplaadbaar, draadloos en kan droog, in bad of onder de douche worden gebruikt. Met zijn speciaal ontworpen roller, die gebruikt kan worden op een droge of vochtige huid, maakt hij uw harde huid moeiteloos glad. Beweeg de voetvijl voorzichtig over de harde huid en zie hoe gemakkelijk die wordt verwijderd. Werkt zowel op een droge als op een vochtige huid. Oplaadbare voetvijl. Zijdezachte voeten in een handomdraai. Na één gebruik.

Gebruik van Scholl Velvet Smooth Wet & Dry Oplaadbare Voetvijl

Reiniging na gebruik:
Zet de voetvijl uit en spoel hem onder de kraan af. Droog hem met een schone droge doek en bewaar hem op een koele, droge plaats, buiten het bereik van kinderen.

De roller vervangen:
Vervang de roller wanneer u denkt dat hij minder effectief wordt. Zorg ervoor dat de voetvijl uitgeschakeld is en volg daarna de volgende stappen:
Stap 1: Verwijder de roller
Stap 2: Vervang de roller
Gebruik met deze voetvijl uitsluitend Velvet Smooth Wet & Dry rollers

Ingrediënten Scholl Velvet Smooth Wet & Dry Oplaadbare Voetvijl

Inhoud van de verpakking:
1x waterdichte, oplaadbare voetvijl
1x wet & dry roller
1x Oplaadstation en kabel
1x stekker

Waarschuwing

Deze voetvijl is niet geschikt voor mensen die aan diabetes lijden of een slechte bloedsomloop hebben.

Uitsluitend voor gebruik op harde huid op voeten. Gebruik de voetvijl niet op andere lichaamsdelen. Alleen gebruiken voor de beoogde doeleinden. Buiten bereik van kinderen houden. Niet langer dan 3 tot 4 seconden op eenzelfde gebied gebruiken. Onmiddelijk stoppen bij irritatie of ongemak. Niet gebruiken op beschadigde, pijnlijke of geïrriteerde huid. Wees altijd op uw hoede voor uitglijgevaar wanneer het product in een natte omgeving wordt gebruikt. Dompel de voetvijl niet gedurende lange periodes onder water. Gebruik voor het opladen van de batterij uitsluitend de afneembare voedingsunit die met dit apparaat is meegeleverd. De voetvijl mag uitsluitend met het bij dit product meegeleverde oplaadstation worden gebruikt. Gebruik de voetvijl niet tijdens het opladen.

Haal de voetvijl van het oplaadstation voordat u hem in het water schoonmaakt. Het oplaadstation is niet waterdicht: niet in de buurt van water opladen, niet in water onderdompelen en niet met natte handen gebruiken. De kabel kan niet worden vervangen. Als de kabel beschadigd is, moet het apparaat worden afgedankt. Houd lang haar en kleren uit de buurt van de voetvijl wanneer hij in gebruik is.
€ 49,99
€ 39,49
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Scholl Velvet Smooth Wet & Dry Oplaadbare Voetvijl

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Deze oplaadbare voetvijl is voor mijn echtgenote en mezelf een echte openbaring. We wis- ten allang dat dit elektrisch toestel bestond, maar we stonden er sceptisch tegenover. Tot mijn echtgenote - na een voetbad waarbij het eelt zachter wordt - er haar meest hardnek- kige eelt op haar linker voetbal grotendeels en pijnloos mee kon verwijderen evenals de steeds weerkerende eelt op haar hielen. Ikzelf heb er ook de weerkerende eelt aan de bui- tenzijde van mijn linker grote teen pijnloos mee kunnen verwijderen. Top!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Zeer handig apparaat, kan overal onder de voet gaan om de verdikte huid te verwijderen. Kan gebruikt worden op zowel droge als natte huid..... We vinden zeer zachte voeten.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  GEMIDDELDE PLUTOT . LANG OM OP TE LADEN. IK VERWACHTTE EEN BETER RESULTAAT. IK HEB HET DROOG GEPROBEERD. DE VOLGENDE KEER ZAL IK PROBEREN OM NAT TE WORDEN EN TE KIJKEN OF HET RESULTAAT BETER IS

  Was deze beoordeling nuttig?

Scholl Velvet Smooth Wet & Dry Oplaadbare Voetvijl kopen

Je kan Scholl Velvet Smooth Wet & Dry Oplaadbare Voetvijl van het merk Scholl , geproduceerd door RECKITT BENCKISER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Summer sale of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Voeten > Voetverzorging
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Voeten