Urofyt 60 tabletten

€ 19,99
€ 16,79
Bespaar 16% (€ 3,20)
Promotie -16% korting geldig t.e.m. 28/02/2018
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Urofyt

Te gebruiken bij typische problemen bij mannen.
Voor het behoud van gezonde cellen en weefsels bij de man.
Te gebruiken tegen vrije radicalen.

Gebruik van Urofyt

2 x 1 tablet per dag met water innemen, bij voorkeur 1 tijdens het ontbijt en 1 tijdens het avondmaal.

Ingrediënten Urofyt

Per tablet: Quercetine 500 mg, Serenoa repens extract 160 mg (zegepalm), vitamine C 60 mg (L-ascorbinezuur), papaïne 20 mg, bromelaïne 20 mg.

Urofyt 60 tabletten
€ 19,99
€ 16,79

Laatste reviews en ervaringen met Urofyt

Schrijf een review
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Nog maar begonnen met kuur , zal maar resultaat weten na 6maanden ! Dan zal ik , zeker mijn bevindingen plaatsen , Urofyt is voorgeschreven door een specialist , dus nog afwachten voor resultaat !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van de uroloog zijn door inname van Urofyt de problemen ter hoogte van de prostaat verdwenen zonder bijwerkingen. Ik zou het iedereen aanraden
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Is een voedingsuplement met plantenextracten. geeft baat bij prostaatklachten.nachtelijke drang om te urineren vermindert na een 3 tal weken.aangeraden door mijn Uroloog
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Na 2 weken Urofyt weet ik nog niet écht of dit product werkt; alleszins lijkt het een verzachtende, rustgevende invloed te hebben en is het daardoor een onderhuids aanvullende steun
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb dit voorgeschreven gekregen door mijn uroloog samen met tamsulosine en na een maand innemen begin van resultaat, geen nachtelijke wandelingen meer. Eindelijk terug een goede nachtrust.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  GOED BIOLOGISCH PRODUCT WERD ME AANGERADEN DOOR DE UROLOOG OMDAT HET MEDICIJN SYLODYX AMPER BETAALBAAR IS HEEFT DE ZELFDE WERKING ALS HET MEDICIJN MAAR ZONDER BIJWERKINGEN
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik Urofyt leerde kennen is een groot deel van mijn blaasproblemen opgelost. Het helpt je bekkenbodemspieren te ontspannen. Met Urofyt slaap ik ook door.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit product geeft een zekere gemoedsrust waarbij onaangename gevoelens worden weggenomen zodat het twijfelachtig vermoeden of er iets fout is met de prostaat volledig verdwijnt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit voedingssupplement werd mij sterk aanbevolen door mijn uroloog-specialist. Het bevat volgens hem de vereiste dagelijkse hoeveelheid "quercitine" die een ontstekingswerend effect heeft op de urinewegen en vooral gunstig is voor de prostaat.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit is ook een zeer goed product voor mannen die prostaat problemen, de uroloog van mijn man heeft hem dit voor geschreven sindsdien is alle goed gestabiliseerd het is echt een prachtig product.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Urofyt gebruik ik reeds 3 jaar en het resulteert in een stabiele conditionele toestand van prostaat en urinewegen. Aan te raden voor mannen op hogere leeftijd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een zeer goed product,aanbevolen door mijn uroloog.Het frequent nachtelijk plassen is verminderd. Neem dit product nu al enkele maanden met goed resultaat.
 • 1/5
  Beoordeeld door
   
  Het product is aanbevolen door de behandelend arts van mijn prostaatproblemen. Dit overtuigt me en inmiddels heb ik ook de ervaring dat het een positieve uitwerking heeft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het is een heel goed product die urofyt. Mijn man is blij dat hij urofyt heeft gekregen van de dokter. Hij heeft minder last aan de prostaat.Elke dag neemt hij 2 stuks ervan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Urofyt geeft mij een ondersteunende meerwaarde. Wegens aanhoudende drang tot veelvuldig te moeten plassen. Tijdens de nacht soms 2 à 3x uit bed. Actie na raadpleging bij de huisarts. Als 63jarige man bezoek gebracht aan uroloog. Het onderzoek van prostaat bracht geen enkel probleem naar voor, kreeg van de specialist wel de opdracht, om het product Urofyt dagelijks in te nemen. Intussen 2 maand verder; uitstekend resultaat, veel rustiger en aangenaam gevoel, met een normaal toilet behoefte.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  na een blaasonsteking had ik nog lange tijd last van branderig gevoel bij het urineren en moest ik dikwijls naar het toilet na een kuur van 3maanden was dit beter ik neem dit nu constant
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit voedingssupplement in de vorm van tabletten is makkelijk in te nemen en heeft bij langdurig gebruik een positieve werking bij typische problemen bij mannen.

Urofyt kopen

Je kan Urofyt van het merk Farmafyt, geproduceerd door FARMAFYT , bestellen in België bij FARMALINE