€ 10,20
€ 8,36
(€ 27,87 / l)
Bespaar 18% (€ 1,84)
Promotie -18% korting geldig t.e.m. 28/02/2019

Omschrijving van Uriage Thermaal Water

Dit unieke thermale water is uitzonderlijk rijk aan oligo-elementen en mineralen en verzacht zelfs de meest gevoelige huid. Het hydrateert en beschermt de huid elke dag opnieuw en maakt haar levenskrachtiger. Het van nature isotone Thermaal Water van Uriage is in volmaakt evenwicht met uw huid. Doordat het de cellen niet aantast, zorgt het ervoor dat uw huid blijvend comfortabel aanvoelt.

Indicatie

Gelaat, lichaam en baby's.

Gebruik van Uriage Thermaal Water

Over de huid verstuiven en even laten inwerken om volop van de weldaden van dit water te genieten. Niet droogdeppen of afvegen!

Ingrediënten Uriage Thermaal Water

100% Uriage Thermal Water.
€ 10,20
€ 8,36
(€ 27,87 / l)

Laatste reviews en ervaringen met Uriage thermaal water

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze spray is onmisbaar voor het dagelijkse gebruik. Eerst mijn gezicht reinigen en dan verstuiven en laten opdrogen. Het hydrateert de huid, overdag verstuif ik ook, vooral in de zomer om mijn gezicht op te frissen. Super product!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zuiver, eenvoudig, risicovrij water waarmee u de opperhuid grondig kunt reinigen; zeer nuttig en effectief voor mensen met huidproblemen.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  het voelt goed aan als het erg warm is, het is zeer verfrissend, praktisch en goed voor de huid! Ik kan het alleen maar aanraden; de prijs is ook zeer betaalbaar;)
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  All time favorite. Better price, better effects and better spray-head compared with other brands. Already empty 4 or 5 bottles. The mist taste little salty and feel natural.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  It tastes bit salty. So far I can not see the differences between this one and other thermal water from other brands. However, price is lower relatively.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een heel goed formaat van bus en het voelt heel verzachtend op de huid bij heet weer. Ook handig als aftershave om dat branderige gevoel weg te krijgen. Het kalmeert de huid die pas geschoren is.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Een thermaal water dat mijn huid, die zachtheid en een gladde textuur heeft gegeven, maar dat onderhevig is aan allerlei soorten onvolkomenheden, zeer heilzaam is voor mijn huid. Geen behoefte om te spoelen omdat het isotoon is
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit Thermische Water al bijna 10 jaar. Het eerste waardoor ik aangetrokken werd, was dat ik het niet hoefde af te drogen. Het is een ideaal product voor elk type die hydratatie nodig hebben
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit maakt m'n huid rustig en kalm. Je moet het water laten inwerken in je huid. Na meerdere keren dit water te gebruiken merk je toch wel een verschil. Het is echter snel op.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind het zeer comfortabel om de fijne nevel op het gezicht te spuiten. De huid kalmeert en is zeer zacht en delicaat. Daarnaast verfrist het ook nog.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind het zeer comfortabel om de fijne nevel op het gezicht te spuiten. De huid kalmeert zich en is zeer zacht en delicaat. Daarnaast verfrist het ook nog.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het thermische water werd vaak aanbevolen en ik had alleen ervaring met andere thermale wateren. Er werd gezegd dat de spray zeer fijn is. Maar op een of andere manier heb ik het gevoel dat mijn spray niet 100% hetzelfde is, maar in verschillende mate, als zou er iets niet in orde zijn met de spuitbus. Maar het water zelf is echt goed. De huid is veel meer ontspannen en de geïrriteerde huid kalmeert zeer snel.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn huid is olieachtig vanbuiten en droog vanbinnen . Het water fuctioneert heel normaal en smaakt een beetje zoutig. Geeft mijn huid niet genoeg vocht.
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Dit gekocht voor zijn reputatie dat het je huid binnendringt zonder het in te deppen. Het werkt zoals voorgesteld voor mij. Ik heb gemixte huid. De spray-kop werkt perfect om het water op mijn gezicht te verspreiden.

Uriage Thermaal Water kopen

Je kan Uriage Thermaal Water van het merk Uriage, geproduceerd door URIAGE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Uriage Eau Thermale of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Acne > Dag Verzorging
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Acne > Nacht Verzorging
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Reinigers > Tonic
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Dagverzorging > Hydratatie
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Dagverzorging > Gevoeligheid / Roodheden
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Nacht > Hydratatie
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Nacht > Gevoeligheid / Roodheden
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Dag & Nacht > Hydraterende Verzorging
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Dag & Nacht > Gevoelige, Reactieve Huid
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Normale Huid
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Droge Huid
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Zeer Droge, Atopische Huid
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Ogen > Hydraterend
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging Baby > Luiercrème
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging Baby > Droge Huid
Schoonheid & Hygiëne > Zon > Thermaal Water