€ 13,13
€ 9,32
(€ 9,32 / 100 ml)
Bespaar 29% (€ 3,81)
Promotie -29% korting geldig t.e.m. 31/12/2018

Omschrijving van Uriage Pruriced

Pruriced Gel is een anti-jeuk SOS behandeling speciaal voor de zwakke of geïrriteerde huid, die zeer effectief is dankzij de aanwezigheid van Calamine, bekend om de directe kalmerende werking op de huid.
 • De niet-vette, hoge tolerantie gel-formule is zeer aangenaam om aann te brengen (dankzij de snelle penetratie), vooral op zeer grote gebieden van het lichaam.
 • Zeer aangenaam, instant gevoel van frisheid.

Indicatie

 • Jeuk, tintelingen, opvliegers, insectenbeten enz.
 • Lichaam (behaarde gebieden en gebieden met maceratie enz.).
 • Kinderen, volwassenen.

Gebruik van Uriage Pruriced

Spreid zachtjes in een dunne laag op het getroffen gebied, zo vaak als nodig.

Ingrediënten Uriage Pruriced

AQUA (WATER) - URIAGE THERMAL SPRING WATER – GLYCERIN – CALAMINE – TALC - MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE - CALCIUM GLUCONATE – GLYCINE – PHENOXYETHANOL - XANTHAN GUM - CITRIC ACID - DIAZOLIDINYL UREA.
Uriage Pruriced 100 ml gel
€ 13,13
€ 9,32
(€ 9,32 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Uriage pruriced

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer blij dat ik dit product gevonden heb. Ik gebruik het voor mijn 18 maanden oude dochter met zeer gevoelige huid. Ik ben blij dat ik dit product online gevonden heb, want mijn apotheek verkoopt het niet. Het is heel goedkoop en werd snel geleverd. Ik ga zeker opnieuw bestellen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel blij dat ik dit product gevonden heb. Ik gebruik het voor mijn dochter van 18 maanden met een heel gevoelige huid (temperatuur-afhankelijk eczeem). Het wordt hier nergens verkocht, zelfs mijn apotheek verkoopt het niet. Ik ben heel blij dat ik dit product online gevonden heb, tegen een heel lage prijs. Dit product wordt snel geleverd! We zullen het zeker nog bestellen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben zeer tevreden van deze gel. Ik gebruik hem voor mijn dochterje van 18 maanden met eczema door hitte. Het is enorm gekalmeerd maar spijtig genoeg verkoopt mijn apotheek het niet. Dus ik ging online om de meest voordelige prijs te vinden en vond Farmaline. Het product wordt snel geleverd en ik kom zeker terug.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer blij dat ik dit product gevonden heb. Ik gebruik dit voor mijn 18 maanden oude dochter met een gevoelige huid(temperatuur gerelateerd eczeem). Het is hier niet verkrijgbaar, zelfs mijn apotheek verkoopt het niet. Ik ben zeer blij dat ik dit product online heb gevonden tegen een zeer voordelige prijs. Het product werd snel geleverd. We zullen het zeker opnieuw bestellen !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer blij dat ik dit product gevonden heb. Ik gebruik dit voor mijn 18 maanden oude dochter met een gevoelige huid(temperatuur gerelateerd eczeem). Het wordt hier nergens verkocht, zelfs mijn apotheek verkoopt het niet. Ik ben zo blij dat ik dit product online heb gevonden tegen een zeer voordelige prijs. Het product werd snel geleverd. We zullen het zeker opnieuw bestellen !

Uriage Pruriced kopen

Je kan Uriage Pruriced van het merk Uriage, geproduceerd door URIAGE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Uriage Pruriced of via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Zeer Droge, Atopische Huid
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Beschadigde Huid
Welzijn & Gezondheid > Reisapotheek > Anti-insecten