€ 37,50
€ 22,88
Bespaar 39% (€ 14,62)
Promotie 39% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Uri-Cran Forte

Uri-cran Forte is een medisch hulpmiddel geïndiceerd voor de controle en preventie van infecties van de urinewegen veroorzaakt door ziekteverwekkers als E.coli en andere gramnegatieve bacteriën die vaak betrokken zijn bij urineweginfecties. 

De samenstelling, gebaseerd op Gelatine en Xyloglucaan (Hemicellulose), voert een mechanisch effect uit in het darmlumen. Hierdoor wordt het contact van de ziektekiemen met de darmwand vermeden, dit is de eerste stap in hun proliferatie en hun verdere doorgang naar de urinewegen.

Indicatie

Medisch hulpmiddel voor het beheersen en ter preventie van blaasinfecties.

Gebruik van Uri-Cran Forte

Neem bij de eerste symptomen 2 tabletten in gedurende 5 dagen. Ter preventie neem je regelmatig 1 tablet per dag gedurende 15 dagen.

Zonodig kan de inname van Uri-cran verlengd worden

Ingrediënten Uri-Cran Forte

Combinatie van Gelatine en Xyloglucaan (Hémicellulose), Propolis, Hibiscus sabdariffa, Siliciumdioxyde, Magnesiumstearaat , Maïszetmeel

Bijwerkingen van Uri-Cran Forte

Hoewel er geen bijwerkingen bekend zijn, mag het product niet gebruikt worden door zwangere vrouwen of tijdens de eerste maanden van de borstvoeding. Raadpleeg in elk geval uw arts.

Uri-cran Forte mag niet gebruikt worden bij personen met een bekende overgevoeligheid voor gelatine of de andere bestanddelen van dit product.

Waarschuwing

 • De diagnose van een urineweginfectie moet door een arts gesteld worden. Het is dus raadzaam om een arts te raadplegen bij twijfel over de diagnose, bij ernstige symptomen zoals koorts, bij kinderen jonger dan 14 jaar, bij zwangere vrouwen of bij chronische aandoeningen of gelijktijdige risicofactoren.
 • Voor een acute urineweginfectie kan eventueel een farmacologische behandeling met een antibioticum nodig zijn. Uri-cran Forte is geen antibioticum en heeft noch een bactericide noch een bacteriostatische werking tegen pathogenen en daarom is het geen vervanging van der gelijke behandeling indien deze door een arts aanbevolen wordt. Wanneer een farmacologische behandelijk nodig is, kan Uri-cran Forte gelijktijdig worden toegediend met het antibioticum.
 • Neem de capsule niet in als de blister geopend of beschadigd is;
€ 37,50
€ 22,88

Laatste reviews en ervaringen met Uri-Cran Forte

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Satisfait

  Tres efficace en douceur

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Tevreden

  Merkelijk snelle verbetering

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Dagelijks

  Uricran comfort neem ik dagelijks om mij te beschermen tegen blaasontsteking en het werkt! Vroeger 6 à 7 keer in een jaar blaasontsteking, sinds ik uricran comfort dagelijks gebruik heb ik maar 1 blaasontsteking in een jaar tijd gehad.

  Was deze beoordeling nuttig?

Uri-Cran Forte kopen

Je kan Uri-Cran Forte van het merk Merck , geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Uri-Cran of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Urineweginfecties
50+ > Urineweginfecties