€ 23,90
€ 16,97
Bespaar 29% (€ 6,93)
Promotie 29% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Uri-Cran Forte

Uri-cran Forte is een medisch hulpmiddel geïndiceerd voor de controle en preventie van infecties van de urinewegen veroorzaakt door ziekteverwekkers als E.coli en andere gramnegatieve bacteriën die vaak betrokken zijn bij urineweginfecties. 

De samenstelling, gebaseerd op Gelatine en Xyloglucaan (Hemicellulose), voert een mechanisch effect uit in het darmlumen. Hierdoor wordt het contact van de ziektekiemen met de darmwand vermeden, dit is de eerste stap in hun proliferatie en hun verdere doorgang naar de urinewegen.

Indicatie

Uri·Cran®Forte heeft een dubbele werking

Werkt op de oorzaak van het probleem - Vermijdt de aanhechting en proliferatie van bacteriën. - Minder risico op migratie van E. coli bacteriën naar de blaas.

Werkt op de symptomen van het probleem De blaas elimineert bacteriën, wat een vermindering van lokale symptomen met zich mee brengt.

Gebruik van Uri-Cran Forte

Neem bij de eerste symptomen 2 tabletten in gedurende 5 dagen. Ter preventie neem je regelmatig 1 tablet per dag gedurende 15 dagen.

Zonodig kan de inname van Uri-cran verlengd worden

Ingrediënten Uri-Cran Forte

Combinatie van Gelatine en Xyloglucaan (Hémicellulose), Propolis, Hibiscus sabdariffa, Siliciumdioxyde, Magnesiumstearaat , Maïszetmeel

Bijwerkingen van Uri-Cran Forte

Hoewel er geen bijwerkingen bekend zijn, mag het product niet gebruikt worden door zwangere vrouwen of tijdens de eerste maanden van de borstvoeding. Raadpleeg in elk geval uw arts.

Uri-cran Forte mag niet gebruikt worden bij personen met een bekende overgevoeligheid voor gelatine of de andere bestanddelen van dit product.

Waarschuwing

 • De diagnose van een urineweginfectie moet door een arts gesteld worden. Het is dus raadzaam om een arts te raadplegen bij twijfel over de diagnose, bij ernstige symptomen zoals koorts, bij kinderen jonger dan 14 jaar, bij zwangere vrouwen of bij chronische aandoeningen of gelijktijdige risicofactoren.
 • Voor een acute urineweginfectie kan eventueel een farmacologische behandeling met een antibioticum nodig zijn. Uri-cran Forte is geen antibioticum en heeft noch een bactericide noch een bacteriostatische werking tegen pathogenen en daarom is het geen vervanging van der gelijke behandeling indien deze door een arts aanbevolen wordt. Wanneer een farmacologische behandelijk nodig is, kan Uri-cran Forte gelijktijdig worden toegediend met het antibioticum.
 • Neem de capsule niet in als de blister geopend of beschadigd is;
€ 23,90
€ 16,97

Laatste reviews en ervaringen met Uri-Cran Forte

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  kan niet zonder

  vroeger had ik regelmatig een blaasontsteking van als ik uricran gebruik is dat voor 95 percent geminderd en dat wil wat zeggen ook omdat het een natuurmiddel is .

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Cystite

  Parfait pour les petites infections urinaire calme vite la douleur. Je recommande

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Blaasontsteking

  Wie in het verleden al geconfronteerd is geworden met een ernstige blaasontsteking weet dat dit zeer pijnlijk is. Niet alleen bij het plassen, maar het geeft ook aanleiding tot koortsvorming en men kan zich enkele dagen echt ziek voelen. Uri-Cran forte is een zeer goed hulpmiddel om u daarvan te verlossen, belangrijk is er tijdig bij te zijn en de juiste dosering gedurende de voorgeschreven periode in te nemen.

  Was deze beoordeling nuttig?

Uri-Cran Forte kopen

Je kan Uri-Cran Forte van het merk Merck , geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Uri-Cran of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Urineweginfecties
50+ > Urineweginfecties