€ 45,90
€ 32,13
Bespaar 30% (€ 13,77)
Promotie 30% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!
Bijsluiter van Uri-Cran Comfort 120 tabletten

Omschrijving van Uri-Cran Comfort

De cranberry of grote veenbes (Vaccinium macrocarpon) is afkomstig uit het oosten van Noord-Amerika. Deze dikke, vlezige rode bessen worden in deze streken al eeuwen door de Indianen gebruikt o.a. in de voeding. Om het bitterzure sap beter van smaak te maken, worden er soms aanzienlijke hoeveelheden suiker aan cranberrysap toegevoegd. Om deze extra calorieën te vermijden zijn er vandaag droogextracten beschikbaar.

Uri-Cran is een droogextract van de volledige veenbes. Dit betekent dat niet alleen substanties van het sap aanwezig zijn, maar eveneens de waardevolle elementen uit de pitten en de schil.

Gebruik van Uri-Cran Comfort

Dagelijks 1 tablet Uri-Cran na het ontbijt, bij voorkeur met voldoende water door te slikken. Het is aangeraden Uri-Cran® gedurende meerdere maanden in te nemen.

Ingrediënten Uri-Cran Comfort

Uri-Cran® tabletten bevatten 500 mg gestandaardiseerd cranberry extract per tablet.

Extract: Veenbessen (Cranberry) – Vulstof: Cellulose – Bindmiddel: Katoenzaadolie – Anti-klontermiddel: Siliciumdioxide, Magnesiumstearaat – Omhullingsmiddelen: Shellak, Hydroxypropylmethylcellulose, Polysorbaat; Kleurstoffen: Titaandioxide (E171), Talk, Rood ijzeroxide (E172), Karmijn (E120), Zwart ijzeroxide (E172). 
Nettogewicht van 1 verpakking van 60 tabletten : 50 g 
Energie per tablet : 2.91 kJ / 0.69 Kcal.

Waarschuwing

Uri-Cran is een voedingssupplement. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. De aanbevolen dagdosis niet overschrijden.
Buiten het bereik en zicht van kinderen bewaren.
Bewaren beneden 25°C.
De verpakking zorgvuldig gesloten houden ter bescherming tegen vocht en licht.
€ 45,90
€ 32,13

Laatste reviews en ervaringen met Uri-Cran Comfort

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Preventief tegen blaasontstekingen

  Neem Uri-cran comfort preventief tegen mogelijke blaasontstekingen. Vooral ook in de zomerperiode neem ik dit product omdat ik graag zwem en dan soms een blaasontsteking krijg van het vele zwemmen. Nergens kan je deze tabletten zo goedkoop kopen als bij farmaline, in de apotheker tot 1/3 duurder.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5

  sam

  mijn vrouw gebruikt dit op voorschrift van arts en is hierover tevreden

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Goed

  Ik ben deze beginnen nemen na advies van een uroloog De uitleg was dat de bacteriën die zich zo wie zo in de blaas bevinden zich door de hoge dosis cranberry zich moeilijker aan de blaas wand kunnen hechten ik ben deze nog maar beginnen nemen in het begin wat zoeken hoe ik ze samen met mijn andere vele medicamenten het best kon nemen want omdat dit een natuurlijk zuur bevat voelde ik dit aan mijn maag maar nu geen last meer en top op heden geen ontstekingen

  Was deze beoordeling nuttig?

Uri-Cran Comfort kopen

Je kan Uri-Cran Comfort van het merk Merck , geproduceerd door MERCK CONSUMER HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Uri-Cran of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Urineweginfecties
50+ > Urineweginfecties