Urgodermyl Kloven Filmogel 3,25 ml

€ 12,50
€ 10,13
Bespaar 19% (€ 2,37)
Promotie -19% korting geldig t.e.m. 28/02/2018

Omschrijving van Urgodermyl Kloven Filmogel

Urgodermyl tegen scheurtjes, barsten, kloofjes
 • beschermt tegen aaanvallen van buitenaf.
 • zorgt ervoor dat kloofjes niet opnieuw opengaan.
 • verlicht pijn.
 • zorgt voor een betere wondheling.

Indicatie

Urgo Kloven Filmogel is aangewezen voor de behandeling van kloven (handen, voeten) en kleine snijwonden. Het vormt een film die beschermt tegen externe agressie, vermijdt dat de wonde opnieuw opengaat, de pijn verzacht en de heling bevordert.

Gebruik van Urgodermyl Kloven Filmogel

URGO Kloven moet rechtstreeks op de kloof worden aangebracht.
Bij contact met lucht wordt een dunne, beschermende film gevormd die de barst isoleert en de wondgenezing bevordert.
De unieke formule verrijkt met tarwekiemolie (vitamine E) zorgt voor een gunstige omgeving voor de wondgenezing.

Vanaf 3 jaar

Ingrediënten Urgodermyl Kloven Filmogel

tarwekiemolie, nitrocellulose, isopropanol, ethylcetaat, ethanol, hydroxypropylcellulose, ricnusolie
Urgodermyl Kloven Filmogel 3,25 ml
€ 12,50
€ 10,13

Laatste reviews en ervaringen met Urgodermyl kloven filmogel

Schrijf een review
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Al paar keren gebruikt nu maar lijkt niet goed te hechten aan de huid. Geen last of prikkend gevoel dus dat is ok, maar evengoed dien ik er naderhand nog een klassieke pleister om te doen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Tijdens de wintermaanden helpt deze gel heel goed tegen kloven op de toppen van de vingers. Je brengt de gel aan als een soort nagellak. Zo leg je een beschermlaag over barstjes en kloven in je vingers. Het product prikt wel heel fel bij het aanbrengen (enkele seconden) maar nadien zijn je handen een hele tijd beschermd. Een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Product is ideaal tegen kleine kloven en sneetjes. Na gebruik van het product kan je na +/- 15 seconden in water. Het klopt dat het product zeker waterafstotend is.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  een goed product. Volstaat wel niet alleen om kloven te vermijden en volledig weg te krijgen. Mijn man heeft heel snel diepe kloven en dan heeft hij ook Inotyol nodig
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze Filmogel is een zeer handig produkt als je veel in water moet zitten. Normaal gezien gaan kleine sneetjes terug open als je in water komt, maar met dit produkt zijn ze afgedekt en gaan ze niet opnieuw bloeden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over het gebruik en het resultaat! Prima geen pijnlijke vingertoppen en duimen meer. Heeft tijd om te genezen eindelijk een produkt wat helpt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  zeer effecient, beetje pijnlijk bij aanbrengen, maar verdwijnt binnen enkele seconden en daarna geneest de kloof zeer vlug. Ik zit dagelijks zeer veel in water en komt niet los!
 • 2/5
  Beoordeeld door
   
  Kloven filmogel op gedaan maar de andere morgen wilde ik er n nieuw filmpje er op doen maar de vorige wilde er niet af was helemaal hard wat ik ook probeerde. Dus naar mijn mening geen goede gel.Ik zie ook niet zoveel goede reactie's
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb tot nu toe de vloeibare pleisters nog niet nodig gehad dus is het moeilijk om daar over een review te schrijven. Ik hoop dat het zal werken zoals de uitleg zegt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vindt deze vloeibare pleister een prima product1 Zelfs ondanks het wassen van de handen blijft het goed zitten. Ik zou dit iedereen willen aanraden; zeker voor de bescherming van kloven!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Product voldoet prima aan de verwachtingen en wordt door mij hoofdzakelijk voor kloven aan de handen gebruikt.Houdt zich uitstekend na gebruik in water.

Urgodermyl Kloven Filmogel kopen

Je kan Urgodermyl Kloven Filmogel van het merk Urgo, geproduceerd door URGO , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Handen > Handverzorging
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Voeten > Voetverzorging