€ 12,50
€ 11,25
(€ 75,00 / 100 ml)
Bespaar 10% (€ 1,25)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Urgo Spray Wondjes & Letsels Mond

URGO Wondjes & Letsels in de mond
Spray geïndiceerd om de genezing van aften, tandvleesontsteking, brandwondjes in de mond en letsels als gevolg van ingrepen (verwijderen van tandsteen enz.) en beugels te bevorderen. Het product bevat geen suiker of alcohol en is ideaal voor volwassenen en kinderen (gebruik vanaf 36 maanden). Prikt niet. 
 
URGO Wondjes & Letsels in de mond bevat hyaluronzuur (0,5%) met een lag moleculair gewicht. Het is een medisch hulpmiddel dat beschermt, hydrateert en het herstel van het slijmvlies bevordert bij wondjes en letsels in de mond. Het product verlicht zo de pijn en bevordert de genezing. 

Gebruik van Urgo Spray Wondjes & Letsels Mond

Activeer de pomp bij het eerste gebruik door 1 tot 2 keer te drukken. 
Richt het mondstuk naar het mondletsel en verstuif 2 tot 3 keer zodat een dunne en gelijkmatige laag gevormd wordt. Herhaal dit minstens 3 keer per dag zodat het letsel voortdurend beschermd blijft. Gebruik de spray na het eten en na het tandenpoetsen voor een grotere doeltreffendheid.

Ingrediënten Urgo Spray Wondjes & Letsels Mond

Water, Glycerine, Natriumhyaluronzuur, PVP, PVM/MA Copolymeer, Dinatrium EDTA, Acesulfaam-K, PEG-40 gehydrogeneerde ricinusolie, Natriumbenzoaat, Smaakstoffen.

Waarschuwing

Contra-indicaties
Kinderen jonger dan 3 jaar
In geval van allergie voor een van de bestanddelen
€ 12,50
€ 11,25
(€ 75,00 / 100 ml)
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Urgo Spray Wondjes & Letsels Mond

Schrijf een review
  • Beoordeeld door
     
    5/5

    Ik heb nog niet zo lang een beugel en dit reageert echt snel om de wondjes in mijn mond te verminderen. Het smaakt nog lekker ook. In plaats van een week met pijn rond te lopen, is het nu behoorlijk wat minder.

    Was deze beoordeling nuttig?

Urgo Spray Wondjes & Letsels Mond kopen

Je kan Urgo Spray Wondjes & Letsels Mond van het merk Urgo , geproduceerd door URGO , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandpasta > Aften