€ 7,90
€ 7,11
Bespaar 10% (€ 0,79)

Omschrijving van Urgo Likdoorn

URGO Behandeling Likdoorns (eksterogen) is een hydrocolloïde pleister die is verrijkt met glycerine. Hij is geïndiceerd voor de plaatselijke behandeling van beginnend eelt, zoals likdoorns (eksterogen). 

Dankzij hun hydrocolloïde massa verlichten de pleisters van URGO Behandeling Likdoorns (eksterogen) de pijn vanaf de eerste behandeling en elimineren ze de drukzones. Bovendien is het vanwege de verzachtende en vochtinbrengende werking van glycerine mogelijk om de likdoorn geleidelijk week te maken en te verwijderen. De pleisters zijn ultrafijn en transparant, en bieden totale discretie bij de behandeling van beginnend eelt.

Gebruik van Urgo Likdoorn

1. Maak het verband voorzichtig los van het beschermende papier en vermijd contact tussen uw vingers en de klevende zijde
2. Breng het product aan op een schone en droge huid en plaats de antidrukpastille direct op de likdoorn of het eksteroog
3. Strijk het verband voorzichtig glad om de hechting te optimaliseren.
4. Laat het verband zitten totdat het spontaan loskomt.
5. Zodra het verband is gelost, verwijdert u de overtollige week gemaakte huid aan de oppervlakte van het getroffen gebied voor een nog beter resultaat en brengt u indien nodig een nieuw URGO Likdoornpleister verband aan.
6. Snijd een URGO Likdoornpleister verband nooit in stukken

Ingrediënten Urgo Likdoorn

Hydrocolloïde et glycérine.
 

Waarschuwing

Het hergebruik van een verband voor eenmalig gebruik kan een risico op infectie met zich meebrengen.
 
€ 7,90
€ 7,11

Urgo Likdoorn kopen

Je kan Urgo Likdoorn van het merk Urgo , geproduceerd door URGO , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Lichaamsverzorging > Voeten > Voetverzorging
EHBO & Thuiszorg > Hand- en Voetkwalen
EHBO & Thuiszorg > Pleisters > Voorgeknipte Pleisters