Urgo Koortslip Filmogel Nieuwe Formule 3 ml

€ 11,90
€ 9,64
(€ 321,33 / 100 ml)
Bespaar 19% (€ 2,26)
Promotie -19% korting geldig t.e.m. 31/05/2019
Bijsluiter van Urgo Koortslip Filmogel Nieuwe Formule 3 ml

Omschrijving van Urgo Koortslip Filmogel Nieuwe Formule

Urgo Koortslip Filmogel vormt een discrete, verzorgende en isolerende film op de pijnlijke plek, en zorgt ervoor dat de groei gestopt wordt. Het verlicht de pijn op de plek en zorgt dat het gemakkelijker geneest. Zijn effectiviteit is reeds klinisch bewezen voor elk stadium van koortslip (herpes febrilis). Een doosje bevat een flesje vullende gel en 24 wegwerpbare staafjes om in de erbij horende luchtdichte container op te slaan, voor een maximale hygiëne en om ervoor te zorgen dat de bacteria niet te laten verspreiden.

Gebruik deze gebruiksklare vullende gel wanneer je de eerste koortslip-symptomen merkt (tintelingen, brandend gevoel, ...). Deze bedekkende, verzorgende, isolerende, discrete en comfortabele film werkt vanaf de eerste symptomen, zorgt ervoor dat de plek niet meer groeit, gaat blaas- en korstvorming tegen en zorgt dat het sneller geneest. Het vermindert het tintelende, jeukende of brandende gevoel ook, in elk stadium.

Indicatie

  • Voorkomt besmetting
  • Verlicht tintelingen, jeuk en een branderig gevoel
  • Bevordert de wondgenezing
  • Superdiscreet en kan worden gebruikt met make-up
  • Vanaf 6 jaar

Gebruik van Urgo Koortslip Filmogel Nieuwe Formule

URGO Koortslip moet rechtstreeks op het koortsblaasje worden aangebracht. Na 1 tot 2 minuten wordt bij contact met de lucht een beschermende en onzichtbare film gevormd die het koortsblaasje isoleert en de wondgenezing bevordert.

Vanaf 6 jaar.

Ingrediënten Urgo Koortslip Filmogel Nieuwe Formule€ 11,90
€ 9,64
(€ 321,33 / 100 ml)

Urgo Koortslip Filmogel Nieuwe Formule kopen

Je kan Urgo Koortslip Filmogel Nieuwe Formule van het merk Urgo, geproduceerd door URGO HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Gelaatsverzorging > Lippen
EHBO & Thuiszorg > Huishoudelijke producten