€ 20,07
€ 17,66
Bespaar 12% (€ 2,41)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Urell

Cranberry Vaccinium macrocarpon komt uit Noord-Amerika.

Botanisch behoort ze tot de familie van de Ericaceae. In de Verenigde Staten en Canada groeit ze in het wild aan struiken op zandgrond (veenderijen). In Europa kennen we een nichtje dat we veenbes noemen, en ook de vossenbes, die tot dezelfde fruitfamilie behoort.

Van vrucht naar urell®

Wat Mylan vooral interesseert, is het zuivere bessensap dat wordt verkregen door de vruchten gewoon te persen na de oogst. 

Dit zuivere sap bevat bioactieve PAC en wordt geconcentreerd, gezuiverd en gedroogd om een fijn, donkerroze poeder te verkrijgen dat wordt getitreerd in PAC. Dat is het cranberryextract Gikacran®, dat exclusief werd ontworpen voor Pharmatoka, de leverancier van Mylan, en wordt geproduceerd in Frankrijk.
De PAC in de cranberry zijn kwetsbare stoffen. Ze bederven snel door warmte en oxidatie. Het extractieprocedé is dus een cruciale stap om de doeltreffendheid van het eindproduct te verzekeren. Met dit procedé zorgen we ervoor dat de PAC intact blijven en onze producten hun doeltreffendheid behouden.

Gebruik van Urell

1 capsule per dag innemen met een groot glas water, altijd op hetzelfde tijdstip. 

Ingrediënten Urell

Extract van veenbessen, vaccinium macrocarpon
excipients: cellulose, microcristalline, plantaardig magnesiumstearat, colloidaal silicium, zonder gelatine.

€ 20,07
€ 17,66

Laatste reviews en ervaringen met Urell

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  product is goed,geen blaasontstekingen meer sinds het gebruik van urell alleen jammer dar de duo pakken niet meer beschikbaar zijn, dat was veel goedkoper.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Veel doeltreffender dan om het even welke andere vorm van Cran Berry concentraat. 1 klein pilletje volstaat per dag. Spijtig echter dat dit product in evenredigheid met de doeltreffendheid ook zoveel duurder is. Gelukkig zijn er soms wel "1 + 1 aan 50%" te verkrijgen die de pijn aan de geldbeugel wat verzachten.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Efficiënt! Het is ook een natuurlijk product, waardoor geen bijwerkingen. Men kan het ter aanvulling gebruiken met een zakje Munoril of als men een prikkelend gevoel krijgt of preventief.

  Was deze beoordeling nuttig?

Urell kopen

Je kan Urell van het merk Urell , geproduceerd door MYLAN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Urineweginfecties
50+ > Urineweginfecties