Unicare Zachte Maandlens -4.25 1 stuk

Unicare  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 4,61
€ 3,41
Bespaar 26% (€ 1,20)

Omschrijving van Unicare Zachte Maandlens -4.25

 

Unicare zachte contactlenzen zijn zeer flexibel, waardoor de dunne en vooral soepele lenzen zich aan vrijwel ieder oog aanpassen. Raadpleeg in geval van twijfel uw specialist.

Unicare lenzen zijn geschikt voor mensen, die al geruime tijd naar tevredenheid zachte contactlenzen dragen. Wij adviseren u om regelmatig (minimaal eens per jaar) uw ogen te laten controleren door een contactlensspecialist.

Maandlenzen zijn de meest gebruikte lenzen. De lenzen worden elke avond uitgedaan voor reiniging, en worden de volgende ochtend weer ingezet.

De zachte maandlenzen van Unicare zijn van hoogwaardige kwaliteit met een geïntegreerde UV-bescherming. Door o.a. een hoog watergehalte van 55% hebben de contactlenzen een optimaal draagcomfort. Unicare lenzen zijn sferische lenzen (het meest gebruikte type), dus lenzen zonder speciale cilinder of as (bijv. torische contactlenzen).

Unicare contactlenzen zijn ontworpen voor het dagelijks dragen en dienen na 1 maand te worden vervangen. Hoe lang de lenzen gebruikt moeten worden is echter individueel, het is daarom belangrijk dat u altijd het advies van uw contactlensspecialist opvolgt.

Unicare maandlenzen worden in maar liefst 20 verschillende sterktes aangeboden, waardoor er voor veruit de meeste lensdragers een passende sterkte is.

€ 4,61
€ 3,41

Klanten die dit kochten, kochten ook

Unicare Zachte Maandlens -4.25 kopen

Je kan Unicare Zachte Maandlens -4.25 van het merk Unicare , geproduceerd door IBD Trade Services , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Lenzen of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Lenzen > Zachte Maandlenzen
Welzijn & Gezondheid > Ogen