€ 20,68
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Tubifast Blauw 7,5cm x 10m 1 2438

De serie kant-en-klare Tubifast Garments met 2-Way Stretch Technologie is ideaal voor gebruik bij "wet wrap" of "dry wrap" en voor de fixatie van verbanden. De 2-Way Stretch Technologie biedt bewegingsvrijheid en is een handige, snelle en eenvoudige manier van omwikkelen, die de concordantie bevordert. Tubifast Garments zijn comfortabel genoeg om onder nachtkleding of gewone kleding te worden gedragen en de vlakke naden helpen huidirritatie te voorkomen.


 • Eenvoudig te gebruiken bij "wet wrap" of "dry wrap" en voor de fixatie van verbanden
 • De 2-Way Stretch Technologie geeft bewegingsvrijheid en bevordert de concordantie
 • Comfortabel genoeg om onder nachtkleding en onder gewone kleding te worden gedragen
 • De vlakke naden helpen huidirritatie voorkomen

Let op: We raden u aan om de maat van Tubifast Garments met 2-Way Stretch Technologie aan te passen aan de afmetingen en de leeftijd van de patiënt. Als er twijfel is over de juiste maat, dan moet de eerstvolgende grotere maat worden gekozen.

Indicatie

"Wet wrap" is een therapie die wordt gebruikt bij de behandeling van atopisch eczeem, waarbij een verzachtende crème onder het retentieverband wordt aangebracht.

Er wordt een verzachtende crème op de aangetaste huid aangebracht, die dan wordt afgedekt met een vochtige laag Tubifast Garment met 2-Way Stretch Technologie of een verband. Samen houden de verzachtende crème en de vochtige laag de huid gehydrateerd en vochtig, waardoor inflammatie afneemt.

De vochtige Tubifast Garment met 2-Way Stretch Technologie of verband fungeert ook als retentielaag, zodat de crème in contact blijft met de huid. De vochtige laag koelt en kalmeert de huid ook, zodat het jeuken wordt beperkt.

Daarna wordt er een tweede droge laag aangebracht, die de kleding van de patiënt droog houdt en voorkomt dat de patiënt krabt om verdere huidbeschadiging en mogelijk letsel te voorkomen. "Dry wrap" werkt ongeveer hetzelfde als "wet wrap". Er wordt een verzachtende crème op de aangetaste huid aangebracht, die daarna wordt afgedekt met een enkele droge laag Tubifast Garment met 2-Way Stretch Technologie of een verband.

€ 20,68

Laatste reviews en ervaringen met Tubifast Blauw 7,5cm x 10m 1 2438

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Af te knippen op maat

  Zeer gemakkelijk aan te brengen over bijna alle verzorgde letsels ter bescherming van zowel de wonde als je kleding.

  Was deze beoordeling nuttig?

Tubifast Blauw 7,5cm x 10m 1 2438 kopen

Je kan Tubifast Blauw 7,5cm x 10m 1 2438 van het merk Molnlycke Health Care , geproduceerd door MOLNLYCKE HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE