€ 19,41
€ 16,11
(€ 80,55 / 100 ml)
Bespaar 17% (€ 3,30)
Promotie 17% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Trust Mild Druppels

Mild Trust kruidendruppels hebben een rustgevende werking en helpen jou met het opvangen van de spanningen van elke dag.

Trust Mild is er om kinderen (zoals de overbelaste student en hyperactieve kinderen) en volwassenen (piekeraars en mensen die regelmatig last hebben van een psychische overbelasting) te helpen om hun gevoelens van angst en onrust beter te doorstaan.

Trust Mild kruidendruppels zijn een neurotonicum die zwakke zenuwen versterken en staan je bij wanneer je geestelijk overbelast bent.

Indicatie

Trust mild kruidendruppels hebben een kalmerende werking bij lichte migraine of lichte hartklachten die hun oorsprong vinden vanuit een nerveuze aard.

Trust mild kruidendruppels zijn heilzaam bij:
 • ADHD en andere vormen van hyperactiviteit. Door zijn rustgevende werking helpt het om de concentratie weer beter te richten.
 • Kinderen die bedplassen als gevolg van een angstig en onrustig gevoel.
 • Gedurende de dag zijn de Trust Mild kruidendruppels een waardevolle ondersteuning voor een rustig en ontspannen gevoel zonder u slaperig te maken.
 • Deze kruidendruppels zorgen voor een positieve stemming en dragen bij tot een positieve gedachtegang en een betere concentratie

Ingrediënten Trust Mild Druppels

Passiebloem staat bekend om zijn angstwerende en ontspannende werking. Deze bloem is heilzaam bij overactiviteit, zenuwachtigheid, gejaagdheid, stress, rusteloosheid en prikkelbaarheid. IJzerhard voor ijzersterke zenuwen.
IJzerhard helpt het lichaam bij stressgerelateerde symptomen zoals zenuwuitputting.
Lavendel kalmeert de zenuwen, verzacht, is opbeurend en brengt de geest weer in balans. Door de balancerende eigenschappen is lavendel opmonterend, onderdrukt het depressieve gevoelens en herstelt lavendel jouw innerlijke harmonie.
Slaapmutsje als rustgevend medicijn bij nervositeit, overdreven emotiviteit en overbezorgdheid
Lindebloesem tegen rusteloosheid en zenuwachtigheid. Verhelpt slapeloosheid bij kinderen en werkt rustgevend bij ADHD.
Citroenmelisse kalmerend en ontspannend goed bij examenangst en andere lichte angsttoestanden. Een zeer goed kinderkruid, zelfs voor zuigelingen, door de milde werking. Zinvol voor spijsverteringsklachten die hun oorsprong vinden vanuit nervositeit.
€ 19,41
€ 16,11
(€ 80,55 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Trust Mild Druppels

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Pro a

  Waarom zitten er nieuwe dopjes op de flesjes ??? Kan helemaal geen goeie druppels er uit krijgen, flesje in 1x leeg. Graag oude druppeldopjes er weer op !!! Druppels helpen prima om rustiger te slapen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Trust mild

  Gebruik dit heel erg tevreden

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Beste Mijn kleinzoon neemt nu al 3 weken trust mild . En wij vinden dat hij heel wild en agressief over komt. Wat hij nooit ervoor heeft gehad . Kan dit of moeten die druppels een tijd inwerken , voor we resultaten krijgen .Hij is 6 jaar . Alvast bedankt

  Was deze beoordeling nuttig?

Trust Mild Druppels kopen

Je kan Trust Mild Druppels van het merk Valterra , geproduceerd door VALTERRA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Slaapproblemen & Stress