€ 23,77
€ 21,16
(€ 7,05 / kg)
Bespaar 11% (€ 2,61)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Trovet HLD Hond

-Bestaat uitsluitend uit voedingsmiddelen waarvan bekend is dat ze goed worden verdragen en geen lactose, vergistende suikers (sojabonen en peulvruchten) of anti-nutritionele factoren (lectinen, tanninen) bevatten. 
-Licht verteerbaar, hoogwaardige en constante kwaliteit. Laag kopergehalte ter voorkoming van koperstapelingsziekte. 
-L-carnitine speelt een ril bij de omzetting van vetten in energie en ondersteunt het behoud van spieren en de algehele leverfunctie. 
-Ondersteunt de vetstofwisseling door hoge gehalten aan lipotrope stoffen (o.a. lecithine, choline, inositol, vitamine B2 en betaïne).

Indicatie

Licht verteerbare dieetvoeding voor honden ter ondersteuning van de leverfunctie. 

-Primaire of secundaire gastro-enteritis 
-Leverproblemen 
-Pancreatitis, exocriene pancreas insufficiëntie

Gebruik van Trovet HLD Hond

Aanbevolen gebruiksduur is 6 maanden bij leverinsufficiëntie en 3-12 weken bij overige spijsverteringsproblemen. Hepatic is een complete dieetvoeding die voor een onbeperkte periode kan worden gebruikt.

Ingrediënten Trovet HLD Hond

Samenstelling:
granen (maïs, rijst), vlees en dierlijke bijproducten (kip, varken), plantaardige bijproducten (bietenpulp), oliën en vetten (visolie, varkensvet), mineralen, plantaardige eiwitextracten (maïsgluten), vis en visbijproducten, gist.

Analytische bestanddelen: 
eiwit (27,0 %), vet (17,0 %), anorganische stof (6,0 %), ruwe celstof (2,0 %), vocht (8,0 %), overige koolhydraten (40,0 %), calcium (1,1 %), fosfor (0,8 %), natrium (0,2 %), kalium (0,40 %).

Nutritionele toevoegingsmiddelen: 
vitamine A (20.000 IE/kg), vitamine D3 (2.000 IE/kg), vitamine E (200 mg/kg), koper (11 mg/kg), lecithine (4300 mg/kg), betaine (1000 mg/kg), choline (1000 mg/kg), L-carnitine (300 mg/kg).

Bijwerkingen van Trovet HLD Hond

Contra-Indicaties 
-Hyperlipidemie 
-Hepatische encefalopathie

Waarschuwing

Contra-Indicaties 
-Hyperlipidemie 
-Hepatische encefalopathie
€ 23,77
€ 21,16
(€ 7,05 / kg)

Laatste reviews en ervaringen met Trovet HLD Hond

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Ik kocht verschillende dozen met levervoer van verschillende merken voor mijn hond van andere sites dan farmaline, mijn hond niet meer eet het was niet meer erg smakelijk en zodra ik de TROVET doos vond, bestelde ik het en ik was enthousiast om het te ontvangen en zodra ik het opende, alleen maar vanwege de geur, begreep ik dat hij het zou eten omdat het smakelijk was in vergelijking met de anderen, mijn chihuahuahua regales en neemt terug energie en FARMALINE is een extra site zo snel besteld en zeer snel ontvangen. bedankt voor mijn kleine TYSON.

  Was deze beoordeling nuttig?

Trovet HLD Hond kopen

Je kan Trovet HLD Hond van het merk Trovet , geproduceerd door V.M.D. , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Honden > Diervoeder > Dieetvoeder