€ 99,00
€ 71,28
Bespaar 28% (€ 27,72)
Promotie -28% korting geldig t.e.m. 31/01/2019
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Alline Procap Nieuwe Formule

Alline Procap capsules bevatten wateroplosbare keratine alsook een associatie van tien vitaminen en drie mineralen, een complete vitaliteitscocktail voor het haar.

Haargroei en haarverlies zijn normale verschijnselen die elkaar compenseren. Dit evenwicht is seizoensgebonden of door andere factoren zoals stress, vermoeidheid, emoties, menopause, een bevalling, het dagelijks gebruik van haarproducten en haardroger, enz…beïnvloed. 

Natuurlijke, wateroplosbare keratine: een wereldwijde capillaire innovatie. 
Keratine is een eiwit dat bestaat uit 18 verschillende aminozuren. Het is het hoofdbestanddeel van het haar (95%) waaraan het structuur en kracht bezorgt. Als een optimale toevoer van deze 18 aminozuren niet beschikbaar is, kan keratine niet langer worden aangemaakt, waardoor het structurele element van het haar ontbreekt. 

De keratine gekozen voor Alline Procap is van natuurlijke oorsprong. Dankzij het exclusieve productieproces van deze keratine wordt de volledige samenstelling van de aminozuren behouden en wordt de keratine wateroplosbaar gemaakt. Dit zorgt voor een optimale opname door het lichaam. Keratine voedt de haren, waardoor ze hun schoonheid en kracht behouden. Daarnaast is keratine ook essentieel om sterke en gezonde nagels te behouden. 

Rol van vitaminen 
 • ß-caroteen, een voorloper van vitamine A, en vitamine B2 dragen bij tot een goed metabolisme van ijzer. 
 • Vitamine A speelt ook een rol in het proces van celspecialisatie, een belangrijke fase van de haarcyclus. 
 • Vitamine C verhoogt de ijzeropname. Vitamines B2, C en E dragen bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. 
 • Vitamine B6 draagt bij tot de cysteïnesynthese. Samen met vitamine B9 draagt vitamine B6 bij tot het regelmatig metabolisme van homocysteïne. 
 • Vitamine B8 draagt bij tot de instandhouding van gezonde haren. 
 • Vitamine B9 draagt bij tot de aminozuursynthese en speelt een rol in het celdelingsproces, een andere belangrijke fase van de haarcyclus. 
Rol van mineralen
 • Zink draagt bij tot een normaal metabolisme van vitamine A, tot een correcte eiwitsynthese, tot bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en tot de instandhouding van gezonde haren en nagels. 
 • Zink speelt samen met ijzer ook een rol in het celdelingsproces, een belangrijke fase van de haarcyclus. 
 • Ijzer draagt bij tot het zuurstoftransport in het lichaam. Koper draagt bij tot een normale pigmentatie van het haar. Het helpt ook bij het ijzertransport in het lichaam en bij bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress.
Haren zijn een weerspiegeling van het interne voedingsevenwicht. Voor het behoud van een gezonde en sterke haardos is een voldoende inname aan vitaminen en mineralen essentieel. De haren kunnen lijden bij gebrek aan één van deze elementen. Alline Procap biedt een totale oplossing.

Indicatie

Voedingssupplement voor de instandhouding van gezonde haren en nagels.

Gebruik van Alline Procap Nieuwe Formule

Orale toediening. 

Dagelijkse inname: 1 capsule (schoonheid en haarvolume) of 2 capsules (haargroei), in te nemen met een glas water tijdens de maaltijd.

Ingrediënten Alline Procap Nieuwe Formule

Ingrediënten per 2 capsulesHoeveelheidRI
Keratine500 mg 
Hypromellose (capsule)  
100% geinactiveerde Saccharomyces cerevisiae200 mg 
IJzer (ijzergluconaat)14 mg100%
Vitamine C (L-natriumascorbaat)80 mg100%
Zink (zinkgluconaat)10 mg100%
Microkristallijne cellulose (vulmiddel)  
Vitamine A (ß-caroteen)800 µg100%
Vitamine B3 (nicotinamide)16 mg100%
Vitamine E (D-α-tocoferyl hydrogenosuccinaat)12 mg100%
Koper (kopergluconaat)1 mg100%
Vitamine B5 (calcium D-pantothenaat)6 mg100%
Colloïdaal siliciumdioxide (antiklontermiddel)  
Magnesiumstearaat (antiklontermiddel)  
Vitamine B6 (pyridoxine hydrochloride)1,4 mg100%
Vitamine B2 (riboflavine)1,4 mg100%
Vitamine B1 (thiamine hydrochloride)1,1 mg100%
Rood ijzeroxide (kleurstof van capsule)  
Vitamine B9 (foliumzuur)200 µg100%
Vitamine B8 (D-biotine)50 µg100%
Vitamine B12 (cyanocobalamine)2,5 µg100%
 

Waarschuwing

De aanbevolen dagelijkse inname niet overschrijden.Mag niet gebruikt worden als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl. Indien u zwanger bent of borstvoeding geeft, gelieve uw arts te raadplegen alvorens Alline Procap in te nemen (zoals voor elk voedingssupplement). Niet aanbevolen voor mensen die lijden aan nierfalen.
€ 99,00
€ 71,28

Laatste reviews en ervaringen met Alline procap nieuwe formule

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Door het omhulsel dat bij deze vitaminen aanwezig is; zijn deze vitaminen beter verteerbaar in vergelijking met andere vitaminen die dit niet bevatten. Wat de kwaliteit van het product betreft kan ik nu reeds mededelen dat mijn haaruitval reeds sterk verminderd is. Dus kan ik dit product zeker aan andere mensen aanbevelen! Mvg, Evelyne
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik zou aan iedereen die haarverlies heeft of dof haar heeft zeker aanraden alline procap te nemen na een kuur is mijn haar weer ok zeer tevreden erover
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb het product besteld op aanbeveling van mijn arts. En ik zie de effecten na 2 maanden. En de capsules zijn licht verteerbaar. Dus heb ik twee dozen aanbevolen.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Na innemen van de capsule krijg ik gevoel van duizeligheid ,misselijkheid en vermoeidheid met honger.dus nu ben gewoon voor ga slapen neem ik de capsule .maar nog geen resultaat.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het product werkt uitstekend! Sinds het gebruik van het product is de haaruitval verminderd tot een normale hoeveelheid. Tevens veel nieuwe haargroei gespot. Het product doet dus wat het beloofd.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem het product nu 2 weken en denk en hoop dat het resultaat geeft en mijn haar verbetert. Normaal moet je het 3 maanden nemen volgens ik hoorde. dus blijven hopen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben super blij met de capsules van procap Alline! Ik merk het verschil al na een week . mijn haar is ook gegroeid!!!!. Ik ben zo blij!!! dank u!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het haar wordt sterker, voller, mooier. Is een heel goed product, de resultaten zijn ongeloofelijk en deze kan je heel snel hebben. Ik zal het zeker blijven kopen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben pas begonnen aan de Alline, ik wou deze al langer proberen, maar 99 euro was net iets te veel. Via farmaline goedkoper kunnen verkrijgen. Ben zeker benieuwd naar de resultaten! Ik wacht het nog af.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Product goed tegen haaruitval ten gevolge van zwangerschap. Vitamines werken goed, ik merkte na een maand reeds een verschil. Zeker een aanrader en is zijn geld waard!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Fantastisch goed product. Gaat haaruitval tegen en doet het haar zelfs sneller groeien. Alleen jammer van de hoge prijs. Ook enkele vriendinnen, mijn moeder en schoonzus gebruiken Alline en zijn heel tevreden over het resultaat.
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Een product dat twee dermatologen me aanraden om in te nemen. Ik gebruik het nu al enkele maanden, evenals mijn man. Iets minder haaruitval.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een maand gebruik zie ik al een verbetering in mijn haar groei en uitval. Een aan te raden produkt, bevat veel vitaminen en ijzer dus een supplement vitamines nemen is niet nodig
 • 3/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Na meer dan 2 weken gebruik van 2 capsules per dag zijn er geen verschillen meer met de haargroei of zachte broze nagels....... ik wanhoop niet en ga niet verder!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een heel goed product,ik had heel veel haaruitval , ik had al dunne plekken op mijn hoofd ; ik heb pro cabs beginnen gebruiken op aanraden van mijn kapster, een doos voor 3 maanden, 2 per dag, mijn haar is nu weer zoals vroeger, en het groeit ook beter, ik heb nu weer een doos gekocht voor 3 maanden en neem nu elke dag 1 capsule..
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Echt opgetogen Zeer tevreden over het product en de snelle levering die ik zonder aarzelen zou aanbevelen En ik zou je ook aan mijn vrienden aanbevelen Hartelijk dank aan u
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Alline Procap is een product van goede kwaliteit, ik ben zeer tevreden. Ik kan het verschil al zien, ook al ben ik er twee weken geleden mee begonnen. De daling is minder ernstig en er zijn hergroeien die al verschijnen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Doet het haar er beter uitzien. Het geeft wel een rare smaak na het inslikken van het product. Ik heb al heel wat positieve opmerkingen gekregen sind ik het product neem. Ik heb namelijk heel dun haar.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben nu aan mijn 3e doos bezig wat betekent dat ik het product reeds meer dan 6 maanden neem . Om nu te zeggen dat het een wondermiddel is , vind ik toch niet echt passen . Eerder een multivitamine waarin ook Keratine zit ter ondersteuning . De laatste 3 maanden is een erg stressy periode geweest en toen was mijn haaruitval terug even erg aanwezig als voordien . Onderhoudskuur , dat zeker wel , maar ook niet meer dan dat voor mij persoonlijk.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, ik gebruik het regelmatig, de resultaten zijn meetbaar. Het innemen van de capsules is gemakkelijk en licht verteerbaar. Ik raad het aan vrouwen die gevoelig zijn voor regelmatig haarverlies, u zult een echte hergroei opmerken!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn vrouw was na een chemo kuur al heel wat haar verloren , ook de natuurlijke krullen waren verdwenen; na een kuur van een doos zag men een grote verbetering, dikker haar en weer wat golvingen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik het nu circa 3 weken en zie al resultaat. Voorlopig eerst 2 x per dag (haargroei) en na 3 maanden ga ik over naar 1 x per dag (vol haar). Na mijn heftige haaruitval a.g.v. stress, is dit nu het eerste middel (voorgeschreven door mijn huisarts, wat echt lijkt te helpen. Aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ken dit product al jaren , neem elke dag 2 capsules en mijn haar is zichtbaar verbeterd. Kan het zeker aanbevelen. Het is wel niet goedkoop , maar met de korting valt het nog mee.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wat ik heel speciaal vind aan de capsules van Alline Procap is hun samenstelling met veel verschillende vitamines. Ik doe regelmatig een kuur van 3 maanden en ondervind toch altijd dat ik minder haarverlies heb. En het is ook mooi meegenomen om ook van die verschillende vitamines te kunnen genieten. Daarom wil ik ze zeker aanbevelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Helpen goed tegen haaruitval, prijs hier is ook veel beter dan als je ze bij de apotheek haalt, daar betaal je al snel 99€. Dus ik ben alvast zeer tevreden!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super te vrede van dit product echt een aanrader, je moet wel gedult hebben want het begint pas effectief te werken na 3 maanden eens deze voorbij zijn gaat het super vlot
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Multivitamine specifiek rond haaruitval. Juist gestart met de kuur van 3 maand. Voel er mij algemeen wel bij. Heb van niets last en we zullen zien binnen 3 maand...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze Alline kuur is heel goed voor gezond en glanzend haar. Ik neem wel 2 capsules per dag om de haargroei te stimuleren. Voor gezond en glanzend haar is 1 capsule per dag voldoende!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik ben net begonnen met Aline, maar ik zie nu al het resultaat: de val van de paarden is verminderd. Ik beveel aan, bovendien is de prijs op Farmaline de beste op de hele markt.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Alline Procap is een goede formule voor iedereen die zijn of haar haar een handje wil helpen met mooier en dikker te worden. Er zitten veel vitaminen en mineralen en keratine in die het haar gezond houden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Alline is ons aanbevolen door een heel goede dokter-specialist. Het werkt zeer voor de kwaliteit van mijn nagels en tegen haaruitval. Dit is een aan te bevelen product. En bij famaline is de prijs uitstekend.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  heel goed product, me aangeraden door huisarts en kapster, sindsdien gebruik ik het steeds gedurende drie maanden vanaf oktober en mijn haar valt minder uit en voelt dikker aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik heb het product gekocht op aanraden van mijn vriendin die zelf een goed resultaat verkregen had door Alline te gebruiken.. Daar ik zelf nog maar een paar weken de tabletten neem kan ik nog niet vertellen welk effect het voor mij zal hebben.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik ben bij mijn tweede doos en ik herbeleef opnieuw..... na een emotionele schok verloor ik mijn haar bij de handgreep.... de dermatoloog bood me dit product aan en sinds de val stopte.... Mijn haar is sterker en glanzender
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden. Na een periode van zware haaruitval dit product beginnen nemen 2 keer per dag. Na drie weken merk ik opmerkelijk minder haaruitval en beginnen er nieuwe korte haartjes te groeien.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben heel tevreden van Alline procap. Werd me aangeraden door de kapper als beste product voor het haar dat op de markt is. Ik heb al verschillende zaken geprobeerd, dit is tot nu toe het beste voor zowel haartuival als groei.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Prijs/kwaliteit zijn perfect. Levering is gebeurt wanneer Farmaline dit beloofde. Handige site De prijs: super Een zeer vlotte afhandeling van mijn bestelling. Ik kan iedereen aanraden om hier iets te betellen. Ik ben super tevreden over het produkt en Faramaline
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Levering zoals altijd heel snel..........complement dat ik bijna 2 weken geleden ben begonnen zo moeilijk te beoordelen, maar ik verwacht veel omdat het volgens de getuigenissen goede resultaten geeft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Op aanraden van dermatoloog neem ik Alline. Het produkt geeft snel en goed resultaat! Dankzij Farmaline kan ik het met grote korting kopen dus zeker een aanrader!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Wordt gebruikt door enkele mensen in de familie en een volledige kuur zou toch helpen en dcht zorgen voor een vollere haarbos. Gedeeltelijke kuus of onafgemaakte kuus helpt niks dus wel goed volgens de bijsluiter.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vult alle verwachtingen in. Wel in een kuur volgen van drie maand. We zijn alvast heel tevreden. Ook de levering was zoals afgesproken correct en vlot.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Au top j'utilise Alline depuis mtn 2 ans. Mes cheveux tombaient suite à des traitements, j'ai récupéré toute ma masse et la longueur. Ils sont épais, brillants
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer volledig product, hoge dosissen van de verschillende ingredienten zodat de dagelijkse behoefte zeker gehaald wordt. Prijs kwaliteit in goede verhouding.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik had dit product vroeger al eens genomen ivm haaruitval, echter nog de oude formule en in 30 caps. Heeft toen goed gewerkt. Deze zomer weer een periode met meer haaruitval gehad en heb ineens 180 caps besteld wegens succes de laatste keer. De nieuwe formule is echter meer een multivitamine met Keratine. Ik neem echter dagelijks reeds een multivitaminecomplex en vond het niet nodig deze vitaminen nogmaals in te nemen. Daarom heb ik nu Alline Proderm besteld waarin ook Keratine zit en bovendien nog ingrediënten specifiek voor een betere huid. Wacht nu het resultaat af. Volgens mij gaat dit ook een invloed hebben op de haren. Als men echter nog geen multivitamine inneemt zou ik dit product zeker aanraden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  beste produkt voor haaruitval, trage groei of uitdunnend haar. Ikzelf gebruik dit nu al sinds enkel jaren en is het enige wat me helpt. Makkelijk verteerbaar
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Recommandé par mon coiffeur. Essai seulement de 15 jours. Wait and see on verra dans les semaines a venir. Facile à prendre. Une amie est satisfaite en tous cas
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Veel haarverlies, 4 maanden geleden bevallen. Nu 3 weken aan het gebruiken en het haarverlies is al een pak verbeterd! Ook mijn haar begint wat meer glans te krijgen. Op naar de 3 maanden!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dankzij Alline ziet mijn haar er beter uit en zijn mijn nagels sterker. Ik beveel dit product ten zeerste aan bij mensen die hetzelfde verzoek hebben als ik.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Alline Procap van Trenker, origineel product aan een zeer verlaagde prijs, snelle en correcte levering. Super. Een aanrader bij haaruitval en zeer doeltreffend product!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit product is van gegarandeerde effectiviteit na een week dat ik al begon te zien het verschil, maar voor het echt 100% effectief te zijn de genezing van drie maanden nodig is
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik verwacht er veel van, maar het is de eerste keer dat ik ze neem ! Dus op het einde van de verpakking kan ik een beoordeling meesturen. Wordt vervolgd !
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik nam 3 maanden een formule omdat ik veel haar aan het verliezen was. Al na een week zie ik dat ik 's ochtends bijna geen haar meer op mijn penseel heb.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Heb werkelijk al veel middeltjes geprobeerd waarbij na 3 maand geen merkbaar verschil was. Ben dit product nu een kleine 2 weken aan het nemen en moet echt bekennen dat bij wassen en door het haar kammen minder haarverlies waar te nemen is. Dikke 2 weken terug was dit nog gemiddeld 50 haren per dag, terwijl nu gemiddeld 20 haren per dag. Ik merk - al kan het een gevoel zijn - dat het haar sneller groeit. Leeftijd 35 en mijn doelstelling is het haarverlies zoveel mogelijk beperken en op langere termijn (3 tot 6 maanden en langer) nieuwe haartjes laten groeien. Aangezien ik de laatste jaren enorm veel haar ben verloren, zie je door mijn haren stilaan mijn hoofdhuid. Ben blij dat het haar terug groeit, want daarvoor had ik de indruk dat mijn haar amper groeide. Hoefde zelden naar de kapper. Ik hoop dat het effect aanhoudt of nog zelfs zal versterken. Ik neem 2x per dag deze caps ('s morgens bij ontbijt en 's avonds rond 18u). Ik bezorg jullie nog een update.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is afwachten wat dit product gaat opleveren. Na een week valt er nog niet veel over te vertellen. De haaruitval is wel gestopt. Mijn vertrouwen is dus toegenomen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Naar mijn mening het beste haaruitval product op de markt. Dit is niet mijn eerste remedie, en elke keer de resultaten zijn absoluut perfect: het haar groeit terug en is vol gezondheid.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De prijs: super Een zeer vlotte afhandeling van mijn bestelling. Ik kan iedereen aanraden om hier iets te betellen. Ik ben super tevreden over het produkt en Faramaline
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na 3 maand zichtbaar resultaat! Mijn haar groeit veel beter, zo goed als geen haarverlies meer,meer volume. Meermaals besteld gehad, altijd correcte levering! Goede prijs!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super et efficace mais je trouve que les comprimés sont très difficiles à avaler. En effet, ils sont assez grands et impossible à casser en deux. De petites gélules seraient nettement plus agréables !
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  - snel resultaat, al na twee weken merk ik dat mijn haar veel minder uitvalt - haar ziet er gezonder uit met meer volume - geen vieze smaak - geen bijwerkingen
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goedemorgens, Ik heb heel fijn haar dat een beetje verstrooid raakt. Dit stoorde me een tijdje genoeg. Mijn huisarts adviseerde me toen dat dit het enige product was dat resultaat opleverde. Ik ben ongeveer 2 jaar geleden begonnen en neem nog 2 capsules per dag. Helaas, het is vrij duur.
 • 2/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Mijn huisarts schreef Alline voor omdat ik zoveel van mijn haar kwijt ben dat mijn schedel zichtbaar is. Ik gebruik het al twee weken en nog steeds geen verandering.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Minder haaruitval en dikker haar merkbaar na 3maand innemen van alline! Zeer tevreden over het product. Ik neem 2x per jaar een doos van 180 capsules.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De buitengewone korting, normaal rond de 99 € bij de apotheek, is dit een prodcut, mits wat geduld , dat echt je haar verstevigd en weer beter doet groeien.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik adviseer Alline aan alle vrouwen met haaruitval problemen. Resultaat in enkele dagen of twee weken. Snelle levering en lage prijs in vergelijking met de apotheek
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na korte tijd merk ik al resultaat. Het haarverlies is sterk verminderd en mijn haar lijkt iets krachtiger. Ik blijf het zeker nemen om het resultaat nog te versterken.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Je suis satisfaite de la cure alline je l'ai commencée il y a 2 semaines et je vois déjà la différence mes cheveux tombent moins dans la douche merci beaucoup
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Echt de beste haarsupplementen die ik al genomen heb! Na 2 maanden zag ik de eerste resultaten van verminderde haaruitval. Echt een topproduct dat ik kan aanbevelen!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Telkens snelle levering op afgesproken tijd en aan de juiste voorwaarden.Product heeft een positieve invloed op de haaruitval, vermindert namelijk redelijk snel.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door allerlei zorgen werd ik geplaagd met haaruitval. Ik kreeg van huisarts een voorschrift voor "Alline". Je moet het natuurlijk enkele maanden blijven innemen -maar het werkt en heeft effect.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Na 15 dagen gebruik met 2 capsules per dag, kan het voorbarig zijn om een definitief advies te geven, maar ik kan nu al zeggen dat het haar lijkt gezonder, zeker volumineuzer! en bovendien, het product verteert goed in tegenstelling tot anderen te nemen bij het ontbijt!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Echt helpt haargroei sneller. Mijn dochter gebruikt het al enkele maanden en is er erg blij mee. Daarnaast helpt het om haar nagels te versterken en sterker te maken.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik merk niet echt minder haaruitval, maar zeker wel heel wat nieuwe haartjes. Mijn haar ziet er wel gezonder uit. Je merkt ook dat je nagels veel sneller gaan groeien.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Nous avons reçu l'article il y a plus ou trois semaines. Je ne suis pas en mesure actuellement de donner 1 avis. A voir au long terme pour donner un avis objectif
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Thans zowat 3 weken wordt Alline gebruikt. Het is evenwel moeilijk in te schatten of het product goed werkt omdat ook de fabrikant een gebruiksperiode voorziet van een tweetal maanden. Er is wel enige verbetering merkbaar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over dit product. Doe zo'n kuur 2 per jaar, en heb resultaat. Véél minder haaruitval. Is niet zo goedkoop....mag altijd goedkoper natuurlijk... Maar zolang ik ervan resultaat heb....
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Neem dit nu al ruim 6maanden en mijn haar ziet er veel gezonder en iets dikker uit, heb ook bijna geen last meer van haaruitval, dus ben super tevreden over Alline.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem Alline procaps omdat ik al een tijdje last heb van haaruitval, 2jr vanalles geprobeerd om dit tegen te gaan en 4-tal wkn geleden beslist om deze caps te bestellen. Na een 3-tal weken merk ik op dat ik al veel minder haarverlies heb (vnl bij het douchen, gn afloopputjes die verstopt zitten) en mijn haar minder dof uitschijnt. Ze liggen wel zwaar op de maag dus ik raad om eerst goed te eten alvorens je deze inslikt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een operatieve ingreep was mijn haar zeer verdund en viel het enorm uit. Mijn huisarts schreef mij Alline voor voor het herstel van mijn haren. Ik neem dit nu al ruim een maand en er is een merkbare verbetering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een hormonenkuur, wegens gezondheidsproblemen, vernam ik via een vriendin het bestaan van deze capsules en het gunstige effect ervan op de haargroei en verstevigen van het haar.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super vitamines voor het haar. Ben nu bijna 3 maanden bezig met de kuur en heb enorm veel nieuwe haartjes en mijn haar voelt ook steviger aan, veel minder futloos, heel tevreden!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Is aan de kostelijke kant was mijn eerste reactie. Nu ik deze neem ben ik er echter zeer tevreden over. Ik heb merkelijk minder haaruitval en zal de hierdoor nog een eind blijven doornemen in kuren.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na 3 maanden duidelijk minder haaruitval, dus heb ik nu terug een nieuwe doos voor 3 maanden gekocht. Ook mijn nagels zijn sterker, en breken minder.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik het al een paar maanden, ik merk echt een verschil in mijn haar, plus de levering is super snel en de prijs is echt meer dan correct...
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het is de tweede doos van Alline die ik gebruik, mijn eerste doos bij onze plaatselijke apotheek was veel duurder. Ik ben er zeer tevreden over. Dus bestelde ik bij jullie nog een doos.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ben zelf nog niet zo lang met deze behandeling begonnen, maar het product belooft het haar sterker en volumineuzer te maken. Benieuwd naar het resultaat binnen drie maanden.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik raad het aan 100% ik verlies mijn haar door handvat voor jaren na een maagoperatie ik heb geprobeerd alles, maar met alline pro caps het resultaat is geweldig ik bijna niet meer verliezen ze ik heb ze te nemen voor een jaar en een half zodra ik stop ik zie een enorm verschil ik zou niet meer weten hoe te doen zonder dit product is geweldig
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Mijn haar was dof en broos..... Ik wist niet wat ik ermee moest doen........ Tot de dag dat ik Alline ontdekte! De resultaten zijn verbluffend en zeer snel!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Alline is een product dat mij door mijn kapper werd aanbevolen omdat ik na een kuur van 3 maanden plotseling mijn haar verloor en toen ik het zeer goede resultaat zag, heb ik nog steeds een doos gekocht als onderhoud
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product al jaren, sinds 2008! Mijn haardos is significant veranderd en natuurlijk verbeterd qua uitzicht, het glanst en is veel voller dan voordien. Eerste 6 maanden gebruik ik dit voor 2capsules/dag, dan 3 maand 1/dag en dan terug 6maand 2/dag. De kapper is elke maand opnieuw verbaasd wat een verschil het gemaakt heeft. Dit voedingssupplement moet je natuurlijk wel combineren met een goede haarverzorging. Ik laat iedere maand mijn haar verzorgen met een hairrepair +/-20€, elke 8 weken knippen, elke week thuis een haarmasker van redken en om de 2 keer verander ik van hairrepair naar intense repair bij de kapper +/-€40. Ik zit nu terug aan 2 capsules per dag en door de scherpe prijs van farmaline betaal ik dit zonder na te hoeven denken! ECHT een TOPproduct!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Voor mij werkt dit produkt in ieder geval doe ieder jaar een kuur sindsdien is mijn haar voller en zie je de hoofdhuid niet meer door het haar schijnen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Product doet wat het beloofd. Mijn haar heeft terug meer glans! Haaruitval is al veel beter. Top product. Heel tevreden over. Een a Echte aanrader, voor iedereen
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Veelbelovend, ook al is het nog te vroeg om de groei te meten. Ik merk echter op dat de wortels, meer dan 2 centimeter, helderder en gladder zijn..... Het is ook zeer goed verteerbaar, wat een groot pluspunt is!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Geweldig product. Mijn haar groeit terug en ik neem het pas anderhalve maand in. Ik raad het ten zeerste aan alle vrouwen aan. Dit product werkt ook op de nagels.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb nog niet genoeg afstand om een effect te zien. Op mijn haar Maar ik heb geen spijsverteringsintolerantie zoals bij andere merken. Ik heb een doos aanbevolen
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik ben zeer tevreden met dit product. Ik merkte al snel een duidelijke afname van mijn haaruitval, een betere fixatie en een mooie glans.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Alline Procap is het beste product dat ik tot op heden gebruikt heb tegen haaruitval. Overduidelijk nieuwe haargroei na inname van de volledige doos.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ZEER GOED PRODUCT - RESULTATEN ZICHTBAAR NA 1 MAAND. GLANZENDER EN MINDER BROOS HAAR - IK HEB IN MASSA GEWONNEN - PILLEN EEN MOEILIJK IN TE SLIKKEN
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Super zeer efficiënt Ik doe elke 6 maanden een kuur. Mijn haar is dikker en groeit veel sneller. Veel goedkoper dan bij de plaatselijke apotheek.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goede vitamines. Mijn haar blinkt al veel meer en valt veel minder uit en neem ze nu ongeveer 3 weken. In zou ze aan iedereen aanraden. Goede prijs kwaliteit
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  De haaruitval werd onmiddellijk gestopt. Ik neem al 3 jaar lang elke winter Alline's kuren en ben nog steeds even tevreden met het resultaat. Mijn haar is dun en ik heb veel massa gewonnen omdat ik het niet meer verlies.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Aanzienlijke verbetering van de haarkwaliteit in termen van uiterlijk, flexibiliteit en weerstand bij het borstelen! Haaruitval is bijna onbestaande! Ik ben echt heel tevreden!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit product werkt zeer goed, vanaf de eerste maand kun je het verschil voelen bij het wassen van je haar. Zowel mijn haar als mijn nagels zijn sterker en gezonder.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Gemakkelijk om te bestellen en handig om via overschrijving te kunnen betalen. Met de trackingcode ook gemakkelijk te volgen wanneer het pakket aan huis geleverd wordt. Het product zelf is hetzelfde als bij de apotheker, maar veel goedkoper en de levering aan huis is vanaf 40,- euro gratis. Of het werkt, kan ik nu nog niet zeggen, ik ga eerst de kuur drie maanden volgen en dan heb ik hopelijk een goed resultaat :-)
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik heb eindelijk gevonden wat ik nodig had. Na twee weken is de haaruitval al gestopt. De haartjes zijn al verschenen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Volgens de site was het product bij bestelling in voorraad. De volgende dag kreeg ik terugkoppeling dat het product niet in voorraad was. Nog twee dagen later werd het product geleverd. Ik vind de terugkoppeling en toch nog snelle levering best ok. Het product zelf was bij mij reeds eerder bekend.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Het product is zoals gevraagd. De zending is snel en goed verpakt. Een goede korting op het product maakt dat u weer wilt kopen. Reeds 15 dagen en bijna opgelost haaruitval.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  na een twee tal maanden alline gebruikt te hebben is er toch stilaan beterschap. haar mooier volume ,minder haaruitval en terug nieuwe haartjes te zien.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik kocht het voor mijn kleine meisje en na drie weken ziet ze al een verschil in de textuur van haar haar en voelt het alsof ze het minder verliest.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Alline nu 2 maanden en ben deze morgen naar de kapster geweest en ze zegt dat mijn haar verbetert is , meer volume en het is ook zichtbaar na het knippen , het valt beter. Dus ga ik nog een tijdje door. 1ste keer dat een product effect heeft. Raad het aan bij mensen met dun haar.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit product toont zijn doeltreffendheid op de haargroei en het volume..... Helaas is de prijs zeer hoog. Zeer snelle levering
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik neem de 2 capsules per dag in, aanbevolen door mijn arts, omdat ik veel haar en niets verlies als ik mijn hand door mijn haar steek. Ik heb het gevoel dat ik me een beetje beter voel, maar ik heb ze maar ongeveer een maand meegenomen en je moet de doos (3 maanden) afmaken om meer overtuigende resultaten te krijgen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt!! Da zegt genoeg! Uitval stopt , haren groeien alsook de nagels die dan ook sterker zijn. Het haar is ook van betere kwaliteiten veerkrachtiger. Ben kapster en raad het al men klanten aan die er behoefte aanhebben. Super!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ken het product reeds lange tijd en was blij het via Farmaline te kunnen aankopen. Als ik het product heb opgebruikt, bestel ik vast en zeker opnieuw bij Farmaline. Ik ben bovendien zeer tevreden over de vlotte service!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben 52 jaar, mijn haar zag er futloos uit, zelfs mijn zo begeerde krullen waren verdwenen. Inmiddels heb ik Alline 4 maanden ingenomen. Het resultaat is werkelijk verbluffend !!! Mijn haar glanst en krult. Dank je wel Alline... je maakt me gelukkig.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik begon veel haar te verliezen door veel stress. Na 3 maanden behandeling groeide mijn haar weer in topconditie. Ik raad het ten zeerste aan!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer interessante actie bij Farmaline voor het product 'Alline'. Ik ben dan ook tevreden van mijn aankoop. Vandaar de 5/5 score. Ik zou zeker nog bestellen via Farmaline.be.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heel scherpe prijs in vergelijking met de prijs in apotheek. Product zelf is doeltreffend en helpt bij haaruitval. Ik koop dit product voortaan altijd noj farmaline
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik dit product gebruik het ik Veel minder last van haaruitval en nu vier maanden later heb ik zelf terug dikker haar en meer volume.het is zijn geld waard en ik blijf het gebruiken
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Echt doeltreffend, zijn geld waard het is geen wondermiddel natuurlijk maar een eerlijk product . Dit product verwezenlijkt wat andere producenten beloven maar niet doen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn echtgenote is zeer tevreden. Haar haaruitval is sterk verminderd. Haar nagels zijn steviger. Ze gebruikt deze capsules al geruime tijd, heeft ooit iets anders geprobeerd maar is snel terug over gegaan naar Alline.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede en gemakkelijke bestelling en levering. Inname gebeurt zoals opgegeven. Langdurige inname alvorens echt resultaat maar het is het proberen waard!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hoewel ik dit product nog niet zo lang gebruik merk ik toch al een verschil, voorlopig vooral aan mijn nagels : ze groeien veel sneller en breken minder makkelijk. Ik wacht af wat dit product op een iets langere termijn voor mijn haren doet...
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Mijn arts heeft het me voorgeschreven omdat ik veel haar verlies, maar ik ben pas in het begin dat het minstens 3 maanden duurt, maar ik hoop dat het niet lang meer zal duren
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden, na ongeveer 2 maanden dagelijks te gebruiken vermindert de haaruitval. Het haar wordt er ook steviger en voller van en lijkt "gezonder". Ik moet het wel blijven doornemen want als ik stop herbegint na een paar weken de haaruitval.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Wat betreft de groei van het haar is het niet nodig om wonderen te verwachten dat er geen wonderrecept is om het haar te laten groeien, maar het haar vindt na slechts 2 weken weer glans en vitaliteit met deze vitamine en het haarverlies wordt zeer snel verminderd en het haar valt niet meer aan het einde van de kuur
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Tevreden van mijn Alline caps. Ze zorgen ervoor dat mijn haar de nodige verzorging krijgt. Na drie maanden zou het resultaat merkbaar moeten zijn. Deze exra bescherming komt van pas in de winterperiode.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Top product! Ik gebruik het al een tijdje. Ik zag direct een verschil in 1 maand behandeling Bovendien, ultrasnelle levering
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Tweede kuur gestart, na een pauze van 3 maanden. Nog te vroeg om al resultaat te zien. Bij de eerste kuur, minder haarverlies merkbaar. Goede prijs, goedkoper dan bij de apotheker..
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend! Uitstekend! Dit product is magisch! Na twee weken merk ik dat mijn haar veel mooier is en een veel betere textuur heeft. Ik hou ervan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem het nog niet lang maar het is goed tegen haarverlies en je krijgt sterkere haren met een mooie glans ,je moet de kuur wel volledig uitnemen om het beste rezultaat te hebben
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Elke ochtend twee capsules met een snel resultaat. Zijdeachtig haar, groeit sneller dan normaal. Daar ben ik erg blij mee. Ik beveel het u aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed resultaat. Weinig haaruitval na 1 doos uit te nemen. Haar krijgt terug een beetje volume en kan weer tegen een stootje. Aanvullend met goede shampoo
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Door een stressvolle periode verlies ik momenteel veel haar. Een vriendin/kapster had goede ervaringen met deze pillen. Ik ben nu een week bezig aan 2 per dag. Nog te vroeg om verschil te zien, voor wat het kost hoop ik dat het haarverlies snel mindert. Bij mij geen bijwerkingen. Capsules zijn wel ad grote kant en moeten zeker bij het eten worden ingenomen anders liggen ze op mn maag.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Echt heel effectief product! Mijn haar is voller, groeit beter. Ik hou ervan en ik kan niet meer zonder..... Ik heb haar zoals ik het liefheb....
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  goed product, na 1 maand zie ik al een verschil, het is geweldig. Ik hoop dat ik na 3 maanden mijn oude haar terugkrijg. goed product dat ik aanraad.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn haar voelt dikker aan en valt opmerkelijk beter. Ik heb de Alline een tijdje niet meer gebruikt en je voelt direct het verschil. Dus terug gestart.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neeml elke dag 1 Alline procap, en dit nog maar vanaf 19/09. Mijn nagels zijn opmerkelijk sterker geworden, en glanzen meer. Nu nog wat afwachten welk effect het op mijn haren heeft. Ik zou Alline toch aanraden,
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  hallo ik werd later geleverd dan verwacht omdat een van de bestelde artikelen niet op voorraad was, anders was alles perfect en werd ik bij elke stap van de levering op de hoogte gebracht
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product! Na 2 weken zie je direct een verschil! Ik beveel het aan. Een beetje groot om in te slikken maar niet storend Haar dat bijna gelijkmatig en zachter valt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Alline neem ik pas een drietal weken. Ik denk dat die tijd te kort is om het al echt te kunnen beoordelen. Meestal merkt men de eerste resultaten pas na een kuur van 3 maanden. ik heb veel goeds gehoord over Alline en hoop dat het product werkt zoals beloofd. Ook hier weer: Farmaline biedt een goede prijs.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik Alline al een tijdje. Met 2 kuren per jaar hou ik mijn haar gezond en in goede conditie. Het product is zeer efficiënt. Zeker een aanrader. Andere producten die ik eerder gebruikte hadden niet hetzelfde effect.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, het haar groeit zeer snel terug. Ik raad het iedereen aan die een haarprobleem heeft. Mijn hele familie heeft het getest, evenals mijn vrienden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Alline capsules zijn een super vitaminesupplement voor je haar. In het voorjaar en het najaar verlies ik altijd veel haar zodat mijn kapsel niet meer mooi is. Ik neem dan 3 maanden Alline supplement en na een maand merk ik al zichtbaar verschil. Een echte aanrader.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super blij dat mijn dermatoloog mij Alline heeft aanbevolen. Na een periode van veel stress had ik enorm veel last van haaruitval. Ik heb een kuur van 3 maand achter de rug een periode niets nu terug wat meer haaruitval 1 vitamine per dag en alles stabiliseert.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze capsules neem ik vrij regelmatig 3 of 6 maand aan één stuk met dan een periode van 1 of 2 maand zonder (op aanraden van mijn kapster) De dermatologe had ze mij aangeraden tegen haaruitval. Mijn haar is gezond, dik en valt niet meer zoveel uit als ik Alline gebruik. De nieuwe formule zou beter moeten zijn maar ik ondervind geen verschil. Ik was zo al heel tevreden over het produkt.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Uitstekend product, het beste. Ik probeer ze allemaal, maar ALLINE is geweldig voor haaruitval, massa, haarschoonheid en ga zo maar door.....(Y)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een periode van zes maanden een ander product gebruikt te hebben wat mij geen resultaat gaf ben ik terug Alline beginnen nemen wat voor mij het resultaat geeft wat ik ervan verwacht.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  goede ervaring - ik gebruik het reeds maanden en mijn haar wordt voller en makkelijker te bewerken - start met 2 x per dag om dan over te stappen naar 1 x
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Na vele haarvitamines geprobeerd te hebben, is alline ongetwijfeld het beste dat echt resultaat geeft na een kuur van 3 maanden, ik raad ze ten zeerste aan!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer tevreden over dit product. Alleen nogal duur. Bij Farmaline wat goedkoper dan in de plaatselijke apotheek. Correcte en zeer snelle levering. Zeer tevreden over het product en Farmaline
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit product omdat mijn haar en nagels het hard te verduren kregen tijdens de chemokuur. Resultaat is niet wat ik verwachtte maar er is beterschap.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Kwaliteitsproduct . Ik heb andere haarproducten geprobeerd, maar het resultaat was niet overtuigend. Met het gebruik van Alline kon ik een verbetering zien.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb mijn eerste doos bijna volledig ingenomen en merk aanzienlijk beterschap, verlies dagelijks veel minder haar en mijn haar breekt ook veel minder snel
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Al enkele keren omnivit gebruikt. Schijnt dat deze beter zijn nu aan week 3. Is nog afwachten op het resultaat. Ben zelf kapster de klanten zijn tevreden hiervan.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik begin deze behandeling op 1 juli 2017 en neem het voor 3 maanden. Te zien in 3 maanden
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mr. . Op aanraden van mijn dokter ben ik begonnen met de Alline te nemen ik neem het nu reeds twee weken en hoop binnenkort weer een mooie haargroei te hebben.gr. Dina
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem Alline al 2 jaar en ik blijf het nemen omdat mijn haar nu minder uitvalt en het lijkt ook terug dikker te zijn. Zeer tevreden over de hele lijn! En natuurlijk: aantrekkelijke prijs bij Farmaline: een aanrader!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Echt effectieve vitamine De ene dag wissel ik de ene pil af met de andere dag en de volgende dag met twee pillen. Als ik 2 pillen neem na 2 weken gebruik, heb ik een ernstige jeuk op mijn lichaam. Ik zal haar zonder aarzelen adviseren. Het enige nadeel is de prijs
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Hoewel het een nieuwe formule zou zijn, merk ik geen verschil met de oude Alline. Voor resultaten moet je de (grote) pillen wel gedurende meerdere maanden te nemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Merk nog niet echt verschil, waarschijnlijk dat ik dit priduct een maand moet gebruiken voordat ik wat ga merken. Wel merk ik dat mijn haren meer glanzen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  zeer goed product en goedkope farmaline en snelle boekingen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  na 2 weken wordt haar wat zachter en 'levendiger'. Moet doornemen tegen mijn haaruitval .( Minstens 2 maand).heb er goede hoop op. Wordt goed verdragen en geen vervelende bijwerkingen
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik heb Alline kuren al meerdere keren gedaan, ik heb andere merken geprobeerd, maar het is aan het merk Alline dat ik terugkom, mijn kapper bevestigt het aan mij.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  ik heb het vanaf dat moment gedaan 2 jaar in een kuur twee keer per jaar en het advies aan mijn klanten levert na 6 weken resultaat op minder haaruitval en haaruitval
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben nog maar een paar weken gestart met alline maar merk toch al een kleine verandering. Heb minder haaruitval en minder afgebroken punten. Haar heeft ook meer glans.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product regelmatig met een goed resultaat. Haaruitval wordt effectief tegengehouden. stress vermijden of voorkomen draagt natuurlijk ook zijn steentje bij. Zoals gewoonlijk : stipte levering.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Mijn haaruitval is belangrijker geworden sinds mijn menopauze gelukkig met Alline vond ik een prachtig haar, een uitstekend product! En het is ook Belgisch!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik nu reeds een tijdje Alline Procap en merk toch een duidelijk verschil. Nu heb ik minder haaruitval en een gezondere look. Ik raad Alline aan iedereen aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn haar viel continu uit. Sinds ik Alline neem is er geen haaruitval meer! Je moet het product wel minstens 2 maand gebruiken om een verandering te merken. Je neemt dit elke dag, liefst 2 x per dag, al volstaat 1 tablet per dag bij mij!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kocht reeds eerder dit product bij mijn gewone apotheker en de resultaten zijn werkelijk uitstekend. Ik heb nu ook mijn kapster ervan overtuigd en zij gaat ook het product bestellen en zelfs aanraden bij andere klanten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De levering is altijd vlot en op tijd geleverd, en met zorg behandelde Ik zal in de toekomst nog producten blijven bestellen, omdat jullie producten niet allen goed zijn, maar altijd voor 100 % in orde zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een serieus gewichtsverlies had ik enorm last van haaruitval. Ik heb dit product gedurende 6 maanden gebruikt (1CAP PER DAG) en het resultaat is fantastisch. Haaruitval is volledig gestopt en ik stel vast dat er ondertussen al grote hoeveelheid nieuwe haar is bijgekomen. Neem momenteel 2e doos ALLINE;
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit vitaminen complex heeft zelfs de huidarts voorgeschreven voor onze dochter omdat zij last had van haaruitval . Het is de vitaminegroep die bij haaruitval de nodige steun geeft om het haar sterker te maken en terug te groeien
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  dit product is het meest complete product dat ik ken voor haargroei en dichtheid. Zeer goed ook voor nagelhardheid doe ik 4 kuren per jaar
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een kuur van 3 maanden. Omdat ik het positieve affect op de haaruitval te blijven houden ben ik een 2de kuur gestart. Ik wil het goede resultaat gehouden !
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Geweldig product, vooral wanneer u uw haar verliest en het haar niet meer vitaal is, verbetert dit product het volume en het lichaam van uw haar aanzienlijk.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  is een heel goed product en helpt effectief tegen haaruitval en is goedkoper dan, in de apotheek. Mijn echtgenote gebruikt dit al jaren.met een heel goed resultaat
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik merk nog geen groots verschil maar heb wel het gevoel dat dit mijn haar versterkt en helpt bij het terugkrijgen van een vollere haardos. Ik blijf het sowieso doornemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Blijkbaar zou dit product helpen bij haaruitval, gebruik dit product al jaren en kan zeggen status quo van mijn haar. Moet zeggen dat het ook ten goede komt voor mijn nagels.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem het nog maar 1 week . Dit is wellicht te snel voor review te kunnen geven. Alleszins aangenaam in gebruik. Ondanks grote pil , toch gemakkelijk door te slikken
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt na een tijdje effectief. Na een 3 maand minder haaruitval, gezonder haar en meer glans. Ik zal nader effect ondervinden na 6 maand. Ik beveel het aan.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  erg blij ben ik bij mijn tweede doos en ik zie een duidelijke verbetering om aan te bevelen dat ik na deze tweede doos zal doorgaan, maar slechts één capsule per dag in onderhoud voor een paar maanden zeer goed product.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik weet natuurlijk niet hoe de toestand zou geweest zijn zonder dus product te gebruiken, maar volgens mijn mening is het resultaat toch wel goed te noemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De nieuwste formule van de ALLINE PROCAP capsules werd mijn partner zeer sterk aangeraden door de huisarts-homeopaat. Dit krachtig voedingssupplement bevat de nodige elementen om haar haaruitval tegen te gaan dit in hoofdzaak veroorzaakt wordt door hormonale problemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn moeder (80 jaar) heeft deze capsules nu reeds voor de tweede keer besteld. Na een eerste keer merkte zij duidelijk op dat haar haren weer terug dikker werden en meer volume kregen. Bij het ouder worden , dunt het haar erg uit. Dit product draagt bij tot verbetering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na men vorige epidurale infiltraties waarbij cortisone gebruikt wordt had ik last van haaruitval, Een tweetal weken na het innemen is de haaruitval gestopt! Ben nu al begonnen voor de infiltraties!.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De beoordeling geef ik een 3 omdat ik neutraal wens te zijn, aangezien ik het verkeerde artikel had bestel. Ik moest namelijk de Alline Procap hebben (Haargroei). Daarvan kan ik wél beoordelen dat het supergoed werkt, voo mij is dat een 5 op 5! By the way: Farmaline levert een goede en kwalitatieve service, zéér klantvriendelijk!!! TOPPIE :o-)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer nuttig product. Gebruik het al een tijd. Bij even niet gebruiken is verschil merkbaar!! Ten zeerste aan te raden, ook voor vrouwen erg nuttig !
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Vitaminen die zeer regelmatig moeten worden ingenomen en die na drie weken zichtbare resultaten geven. Capsules zijn gemakkelijk in te slikken zonder nasmaak of geur.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Haar groeit veel sneller, voelt ook dikker en glanst meer. Is zeker een aanrader! Plaatsen waar je minder haar hebt zul je haargroei merken. Top product !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit product op op aanraden en voorschrift van mijn huisarts. Ik neem 2 capsules per dag en reeds gedurende 2 jaar. Ik heb zeker resultaat wat betreft de kwaliteit van mijn haar. Ik blijf het nemen alhoewel het geen goedkoop product is, maar een dat zeker resultaat geeft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hallo, ik ben uiterst tevreden over het aangekochte product, ik heb absoluut geen bijwerkingen, wat ik bij veel andere middelen wel had. .Beste dank, ook voor het antwoord dat ik erna kreeg.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  met de kleuringen, veelvuldig wassen en broshen, zou mijn haar uitvallen. een drie maanden durende kuur van Alline haar heeft het sterker en dikker gemaakt, het valt er niet meer uit.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Al snel zag ik in mijn vrouw en ik kleine haartjes op de voorkant van de hoofdhuid verschijnen. Ik merk ook dat mijn haar mooier gekleed is

Alline Procap Nieuwe Formule kopen

Je kan Alline Procap Nieuwe Formule van het merk Trenker, geproduceerd door TRENKER , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling alline of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Haar & Nagels
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Welzijn & Gezondheid > Haarverlies & Broze Nagels
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Haarverlies > Supplementen