Alline Procap Nieuwe Formule 180 Capsules

€ 99,00
€ 74,25
Bespaar 25% (€ 24,75)
Op voorraad
Promotie -25% korting geldig t.e.m. 31/07/2017
Dit product wordt gratis geleverd!Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Alline Procap Nieuwe Formule

Alline Procap capsules bevatten wateroplosbare keratine alsook een associatie van tien vitaminen en drie mineralen, een complete vitaliteitscocktail voor het haar. 
Haargroei en haarverlies zijn normale verschijnselen die elkaar compenseren. Dit evenwicht is seizoensgebonden of door andere factoren zoals stress, vermoeidheid, emoties, menopause, een bevalling, het dagelijks gebruik van haarproducten en haardroger, enz…beïnvloed. 

Natuurlijke, wateroplosbare keratine: een wereldwijde capillaire innovatie. 
Keratine is een eiwit dat bestaat uit 18 verschillende aminozuren. Het is het hoofdbestanddeel van het haar (95%) waaraan het structuur en kracht bezorgt. Als een optimale toevoer van deze 18 aminozuren niet beschikbaar is, kan keratine niet langer worden aangemaakt, waardoor het structurele element van het haar ontbreekt. 

De keratine gekozen voor Alline Procap is van natuurlijke oorsprong. Dankzij het exclusieve productieproces van deze keratine wordt de volledige samenstelling van de aminozuren behouden en wordt de keratine wateroplosbaar gemaakt. Dit zorgt voor een optimale opname door het lichaam. Keratine voedt de haren, waardoor ze hun schoonheid en kracht behouden. Daarnaast is keratine ook essentieel om sterke en gezonde nagels te behouden. 

Rol van vitaminen 
-ß-caroteen, een voorloper van vitamine A, en vitamine B2 dragen bij tot een goed metabolisme van ijzer. 
-Vitamine A speelt ook een rol in het proces van celspecialisatie, een belangrijke fase van de haarcyclus. 
-Vitamine C verhoogt de ijzeropname. Vitamines B2, C en E dragen bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. 
-Vitamine B6 draagt bij tot de cysteïnesynthese. Samen met vitamine B9 draagt vitamine B6 bij tot het regelmatig metabolisme van homocysteïne. 
-Vitamine B8 draagt bij tot de instandhouding van gezonde haren. 
-Vitamine B9 draagt bij tot de aminozuursynthese en speelt een rol in het celdelingsproces, een andere belangrijke fase van de haarcyclus. 

Rol van mineralen 
-Zink draagt bij tot een normaal metabolisme van vitamine A, tot een correcte eiwitsynthese, tot bescherming van cellen tegen oxidatieve stress en tot de instandhouding van gezonde haren en nagels. 
-Zink speelt samen met ijzer ook een rol in het celdelingsproces, een belangrijke fase van de haarcyclus. 
-Ijzer draagt bij tot het zuurstoftransport in het lichaam. Koper draagt bij tot een normale pigmentatie van het haar. Het helpt ook bij het ijzertransport in het lichaam en bij bescherming van de cellen tegen oxidatieve stress.

Haren zijn een weerspiegeling van het interne voedingsevenwicht. Voor het behoud van een gezonde en sterke haardos is een voldoende inname aan vitaminen en mineralen essentieel. De haren kunnen lijden bij gebrek aan één van deze elementen. Alline Procap biedt een totale oplossing.

Indicatie

Voedingssupplement dat de haargroei stimuleert en nagels versterkt.

Ingrediënten Alline Procap Nieuwe Formule

 

Waarschuwing

-Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, dienen eerst contact op te nemen met hun arts alvorens voedingssupplementen in te nemen. 
-Buiten het bereik van jonge kinderen houden, bewaren bij kamertemperatuur, op een droge en verluchte plaats, in zijn oorspronkelijke verpakking. 
-Houdbaarheid: zie vervaldatum op de verpakking: EXP: maand / jaar
Alline Procap Nieuwe Formule 180 Capsules
€ 99,00
€ 74,25

Laatste reviews en ervaringen met Alline procap nieuwe formule

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Heb mijn eerste doos bijna volledig ingenomen en merk aanzienlijk beterschap, verlies dagelijks veel minder haar en mijn haar breekt ook veel minder snel
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Al enkele keren omnivit gebruikt. Schijnt dat deze beter zijn nu aan week 3. Is nog afwachten op het resultaat. Ben zelf kapster de klanten zijn tevreden hiervan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mr. . Op aanraden van mijn dokter ben ik begonnen met de Alline te nemen ik neem het nu reeds twee weken en hoop binnenkort weer een mooie haargroei te hebben.gr. Dina
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem Alline al 2 jaar en ik blijf het nemen omdat mijn haar nu minder uitvalt en het lijkt ook terug dikker te zijn. Zeer tevreden over de hele lijn! En natuurlijk: aantrekkelijke prijs bij Farmaline: een aanrader!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Hoewel het een nieuwe formule zou zijn, merk ik geen verschil met de oude Alline. Voor resultaten moet je de (grote) pillen wel gedurende meerdere maanden te nemen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Merk nog niet echt verschil, waarschijnlijk dat ik dit priduct een maand moet gebruiken voordat ik wat ga merken. Wel merk ik dat mijn haren meer glanzen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  na 2 weken wordt haar wat zachter en 'levendiger'. Moet doornemen tegen mijn haaruitval .( Minstens 2 maand).heb er goede hoop op. Wordt goed verdragen en geen vervelende bijwerkingen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben nog maar een paar weken gestart met alline maar merk toch al een kleine verandering. Heb minder haaruitval en minder afgebroken punten. Haar heeft ook meer glans.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product regelmatig met een goed resultaat. Haaruitval wordt effectief tegengehouden. stress vermijden of voorkomen draagt natuurlijk ook zijn steentje bij. Zoals gewoonlijk : stipte levering.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik nu reeds een tijdje Alline Procap en merk toch een duidelijk verschil. Nu heb ik minder haaruitval en een gezondere look. Ik raad Alline aan iedereen aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn haar viel continu uit. Sinds ik Alline neem is er geen haaruitval meer! Je moet het product wel minstens 2 maand gebruiken om een verandering te merken. Je neemt dit elke dag, liefst 2 x per dag, al volstaat 1 tablet per dag bij mij!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik kocht reeds eerder dit product bij mijn gewone apotheker en de resultaten zijn werkelijk uitstekend. Ik heb nu ook mijn kapster ervan overtuigd en zij gaat ook het product bestellen en zelfs aanraden bij andere klanten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De levering is altijd vlot en op tijd geleverd, en met zorg behandelde Ik zal in de toekomst nog producten blijven bestellen, omdat jullie producten niet allen goed zijn, maar altijd voor 100 % in orde zijn.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na een serieus gewichtsverlies had ik enorm last van haaruitval. Ik heb dit product gedurende 6 maanden gebruikt (1CAP PER DAG) en het resultaat is fantastisch. Haaruitval is volledig gestopt en ik stel vast dat er ondertussen al grote hoeveelheid nieuwe haar is bijgekomen. Neem momenteel 2e doos ALLINE;
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Dit vitaminen complex heeft zelfs de huidarts voorgeschreven voor onze dochter omdat zij last had van haaruitval . Het is de vitaminegroep die bij haaruitval de nodige steun geeft om het haar sterker te maken en terug te groeien
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dit is een kuur van 3 maanden. Omdat ik het positieve affect op de haaruitval te blijven houden ben ik een 2de kuur gestart. Ik wil het goede resultaat gehouden !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  is een heel goed product en helpt effectief tegen haaruitval en is goedkoper dan, in de apotheek. Mijn echtgenote gebruikt dit al jaren.met een heel goed resultaat
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik merk nog geen groots verschil maar heb wel het gevoel dat dit mijn haar versterkt en helpt bij het terugkrijgen van een vollere haardos. Ik blijf het sowieso doornemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Blijkbaar zou dit product helpen bij haaruitval, gebruik dit product al jaren en kan zeggen status quo van mijn haar. Moet zeggen dat het ook ten goede komt voor mijn nagels.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem het nog maar 1 week . Dit is wellicht te snel voor review te kunnen geven. Alleszins aangenaam in gebruik. Ondanks grote pil , toch gemakkelijk door te slikken
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Helpt na een tijdje effectief. Na een 3 maand minder haaruitval, gezonder haar en meer glans. Ik zal nader effect ondervinden na 6 maand. Ik beveel het aan.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik weet natuurlijk niet hoe de toestand zou geweest zijn zonder dus product te gebruiken, maar volgens mijn mening is het resultaat toch wel goed te noemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De nieuwste formule van de ALLINE PROCAP capsules werd mijn partner zeer sterk aangeraden door de huisarts-homeopaat. Dit krachtig voedingssupplement bevat de nodige elementen om haar haaruitval tegen te gaan dit in hoofdzaak veroorzaakt wordt door hormonale problemen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn moeder (80 jaar) heeft deze capsules nu reeds voor de tweede keer besteld. Na een eerste keer merkte zij duidelijk op dat haar haren weer terug dikker werden en meer volume kregen. Bij het ouder worden , dunt het haar erg uit. Dit product draagt bij tot verbetering.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Na men vorige epidurale infiltraties waarbij cortisone gebruikt wordt had ik last van haaruitval, Een tweetal weken na het innemen is de haaruitval gestopt! Ben nu al begonnen voor de infiltraties!.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  De beoordeling geef ik een 3 omdat ik neutraal wens te zijn, aangezien ik het verkeerde artikel had bestel. Ik moest namelijk de Alline Procap hebben (Haargroei). Daarvan kan ik wél beoordelen dat het supergoed werkt, voo mij is dat een 5 op 5! By the way: Farmaline levert een goede en kwalitatieve service, zéér klantvriendelijk!!! TOPPIE :o-)
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer nuttig product. Gebruik het al een tijd. Bij even niet gebruiken is verschil merkbaar!! Ten zeerste aan te raden, ook voor vrouwen erg nuttig !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Haar groeit veel sneller, voelt ook dikker en glanst meer. Is zeker een aanrader! Plaatsen waar je minder haar hebt zul je haargroei merken. Top product !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik neem dit product op op aanraden en voorschrift van mijn huisarts. Ik neem 2 capsules per dag en reeds gedurende 2 jaar. Ik heb zeker resultaat wat betreft de kwaliteit van mijn haar. Ik blijf het nemen alhoewel het geen goedkoop product is, maar een dat zeker resultaat geeft.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Hallo, ik ben uiterst tevreden over het aangekochte product, ik heb absoluut geen bijwerkingen, wat ik bij veel andere middelen wel had. .Beste dank, ook voor het antwoord dat ik erna kreeg.

Alline Procap Nieuwe Formule kopen

Je kan Alline Procap Nieuwe Formule van het merk Trenker, geproduceerd door TRENKER, bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Alline of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Haar & Nagels
Welzijn & Gezondheid > Welzijn
Welzijn & Gezondheid > Haarverlies & Broze Nagels
Schoonheid & Hygiëne > Haarverzorging > Haarverlies > Supplementen