Eucalyplus Neusspray 15 ml

€ 5,90
€ 4,54
(€ 30,27 / 100 ml)
Bespaar 23% (€ 1,36)
Promotie -23% korting geldig t.e.m. 28/02/2018

Omschrijving van Eucalyplus Neusspray

Eucalyplus is aangewezen :
om de verstopte neus vrij te maken en als bijkomende behandeling voor een verkoudheid en allergische rhinitis.
om de neus te reinigen en onzuiverheden (pollen, stof…) en slijmen te elimineren.
om de neusholtes zachtjes te hydrateren als de slijmvliezen droog zijn bij een droge, geklimatiseerde, stofferige, vervuilde of rokerige omgeving.

Indicatie

Eucalyplus bestaat uit een hypertonische oplossing die met oliën van eucalyptus, kamille en myrte gearomatiseerd is. Zijn natuurlijke formule is ideaal om de neusholtes zachtjes te reinigen en om de neus snel vrij te maken. Eucalyplus irriteert niet en veroorzaakt geen gewenning noch negatieve werkingen. U kunt het regelmatig gebruiken in alle veiligheid.

Gebruik van Eucalyplus Neusspray

Kinderen van 3 tot 6 jaar : 1 verstuiving per neusgat, 4 tot 6 maal per dag
Kinderen van 7 tot 11 jaar : 1 verstuiving per neusgat, 4 tot 6 maal per dag
Volwassenen and kinderen vanaf 12 jaar : 1 verstuiving per neusgat, 4 tot 6 maal per dag
Het uiteinde na elk gebruik spoelen met helder water.
De niet-irriterende formule van Eucalyplus kunt u regelmatig gebruiken in alle veiligheid.

Ingrediënten Eucalyplus Neusspray

Ingrediënten per 20 ml : Fysiologisch water - Glycerol - Polysorbaat - Eucalyptus radiata olie - Chloorhexidine digluconaat - Benzalkonium chloride - Myrthe olie - Roomse kamille olie.
Eucalyplus Neusspray 15 ml
€ 5,90
€ 4,54
(€ 30,27 / 100 ml)

Laatste reviews en ervaringen met Eucalyplus neusspray

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eucalyptus neusspray nu ongeveer een tien dagen aan het gebruiken en dit geeft een verfrissend effect op het neusslijmvlies. Helpt ook zeer goed met een verstopte en lopende neus. Zeer aan te bevelen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Werkt zeer goed, na 2 dagen al veel beter ademen door de neus en tevens aangename reuk en gevoel in de neus. En de prijs was ook ok want dergelijke producten zijn veel duurder bij de apotheker.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze zou ik zeker aanraden. Het product is gemakkelijk in gebruik. Niet schadelijk voor de gezondheid. Dus je moet geen schrik hebben voor een verslavend effect.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze neusspray is iets minder doeltreffend dan Ottrivine. Je kan hem wel meerdere keren per dag gebruiken om je neus goed vrij te maken. Ik hou het liever bij een spray die je minder nodig hebt. Voor de rest geen probleem.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben acht maanden zwanger en normaal zou ik geen neusspray mogen.gebruiken. ik heb heel veel last van verstopte neus en moeilijke ademhaling. Deze goede neuspray kan ik wel gebruiken.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  deze neusspray vind ik minder goed. hij werkt niet echt lang en is bij gebruik snel op. de eucalytusgeur is wel zeer aanwezig, dus in het begin geeft hij de indruk van verluchting te brengen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Makkelijk en aangenaam gevoel om te gebruiken. Prikt niet maar verzacht de neus tijdens deze vervelende dagen van een verkoudheid. Tevens snelle en goede levering. Zeker een aanrader.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  produkt uitgekozen op uw site omwille van goede prijs in vergelijking met andere produkten. Het helpt goed bij verstopte neus. Snel geleverd via mijn krantenwinkel die afhaalpunt is.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De neusspray opent direct de neus, een heel goed artikel.Een top neusspray niet te missen in de huisapotheekkast. Zowel voor groot als klein bruikbaar.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Handige neusspray met een aangename evenwichtige geur. Maakt meteen de neus ademvrij zonder dat het prik of steekt. Prima prijs/kwaliteitsverhouding.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Van zodra je het product in de neus spuit, werkt het in, gaat de blokkade die je in de neus kan ervaren, open en wordt alles losgemaakt om je neus te snuiten en volledig vrij te maken/houden. Mag meerdere keren per dag gebruikt worden. Prikt niet in de neusholte.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Deze neusspray is zeker OK voor kinderen van ongeveer tien jaar. Maakt bij het toedienen de neus onmiddellijk vrij. Mijn kleindochter had ook geen enkel probleem bij het toedienen. Handig spuitflesje.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed alternatief van traditionele, chemische, neusspray. Steeds binnen handbereik in huisapotheek en gaat ook mee in bagage op reis. Gebruik voor het nemen van vliegtuig geeft minder last van oorpijn bij stijgen en landen
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  de eucalyplus neusspray is oke om de verstopte neus vrij te maken en om de neus te reinigen en onzuiverheden (pollen, stof…) en slijmen te elimineren.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een hele goeie neusspray voor de kids. Mijn dochter van 7 jaar gebruikt deze spray voorbhaar verstopte neushoorns het slapengaan om die vrijste krijgen.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer goed product, sprayt goed in de neus. De eucalyptus is zeer aangenaam en niet te sterk, maar genoeg om een ​​zeer goed effect te hebben. Product aanbevolen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind de neusspray zeer goed, de spray geeft direct verlichting en heeft ook een aangename geur door de eucalyplus en geeft een licht gevoel in het hoofd.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed alternatief voor een neusspray waar producten in zitten waar personen met een hartritmestoornis zoals ik niet tegen kunnen. Dit product kan ik gebruiken, vele anderen geven mij last.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Het is een goede spray om de neus open te maken als die wat dicht zit. Ik heb wel maar 4 op 5 gegeven, want ik vind hem iets minder dan de "eucalyspray" van dezelfde fabrikant, maar die is niet meer te verkrijgen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Deze spray biedt op een natuurlijke manier verlichting bij een verstopte neus. Wel royaal gebruiken zowel overdag als 's nachts. Hij is niet irriterend voor de neusslijmvliezen en is niet prikkelend voor kinderen.

Eucalyplus Neusspray kopen

Je kan Eucalyplus Neusspray van het merk Tilman, geproduceerd door TILMAN , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Neus