€ 24,80
€ 19,59
Bespaar 21% (€ 5,21)
Promotie -21% korting geldig t.e.m. 31/03/2019
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Cholesfytol

Cholesfytol bevat rode gist rijst (Monascus purpureus) van de 2de generatie (min. 80% hydroxy-zure vorm) en droogextract van olijfvrucht (Olea europaea L.).

Rode gist rijst van de 2de generatie (80% hydroxy-zure vorm) vermindert het gehalte van LDL-cholesterol. Deze specifiek vorm biedt een betere tolerantie voor iedereen met een minimum van interacties. Het olijfextract zal de werking van de rode gist rijst versterken met een vermindering van de LDL-cholesterol oxidatie. 

Indicatie

Cholesfytol helpt het cholesterolgehalte te beheersen.

Gebruik van Cholesfytol

Volwassenen vanaf 18 jaar : 1 tablet per dag, 's avonds 

Ingrediënten Cholesfytol

INGREDIENTEN : Vulstof : cellulose - Rode gist rijst poeder (Monascus purpureus) 240 mg (equivalent aan 10 mg monacoline K) - Extract van de vrucht van de olijfboom (Olea europaea) 25 mg (equivalent aan 5 mg hydroxytyrosol) - Vulstoffen : zetmeel, magnesiumstearaat - Glansmiddelen : polyvinylalcohol, talk, macrogol, polysorbaat - Kleurstoffen : karmijn, ijzeroxide.

Waarschuwing

Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.

Dit product is niet geschikt voor zwangere of lacterende vrouwen, kinderen en adolescenten, personen ouder dan 70 jaar, personen met lever-, nier- of musculaire problemen, personen die geneesmiddelen gebruiken die interacties kunnen geven (bv. cholesterolverlagers), personen die intolerant zijn voor statines. In geval van twijfel, raadpleeg uw arts of apotheker.
€ 24,80
€ 19,59

Laatste reviews en ervaringen met Cholesfytol

Schrijf een review
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Ik gebruik dit product voor verlagen van de cholesterol. Ik verdraag dit product zeer goed en heeft resultaat.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   

  Zeer geschikt voor de bestrijding van overtollig cholesterol!

  Aanbevolen door onze huisarts om overtollig cholesterol te bestrijden..... uit bloedtesten blijkt een duidelijke daling van het slechte cholesterol.... één capsule per dag, altijd in goede vorm!

  Was deze beoordeling nuttig?
 • fullfullfullfullfull
  5/5
  Beoordeeld door
   

  Cholesfytol is goed voor het onderhouden van de cholesterol. Het is gemakkelijk in te nemen, er zijn geen nevenverschijnselen waar te nemen. Een aanrader.

  Was deze beoordeling nuttig?

Cholesfytol kopen

Je kan Cholesfytol van het merk Tilman, geproduceerd door TILMAN , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling 50+ of via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Cholesterol
Vitamines & Voedingssupplementen > Rode Rijst Gist
50+ > Cholesterol