€ 16,95
€ 15,76
Bespaar 7% (€ 1,19)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Therapearl Cold/Hot Kompres Ogen

Zelfs na een heerlijke nachtrust kan je wakker worden met rode, gezwollen ogen die je er vermoeid uit doen laten zien. Zeker tijdens het allergiën seizoen! Dit kompres voor de ogen is een snelle en effectieve oplossing die je koud en warm kan gebruiken om je ogen weer gezond te krijgen.

De Therapearl parels combineren de kracht van warmte- of koudetherapie om doeltreffend de alledaagse pijn te verlichten oa bij droge ogen, hoofdpijn (migraine), neusholte ontsteking, gezwollen ogen
 

Indicatie

Koudetherapie: Hoofdpijn (verkoudheid, verstopte sinussen), behaaglijk gevoel (gezwollen ogen, relaxatie, blauwe kringen, contacteczema)
Warmtetherapie: Oogmathologieën (droge ogen, blefaritis)

Gebruik van Therapearl Cold/Hot Kompres Ogen

Het Thera Pearl pack moet een aanbevolen 20 minuten in contact blijven met de huid. Verwijder nadien de pakking en wacht minstens 20 minuten alvorens eventueel opnieuw 20 minuten het pack aan te brengen voor 20 minuten.

HITTE THERAPIE:
 steek het pack in de microgolf voor de aanbevolen tijdens en wattage, maar test vooral de temperatuur alvorens verder te verwarmen. Indien nodig, doe dit per 5 seconden en test iedereen keer of het nu wel warm genoeg is.
700 Watt Microgolft: 40 seconden
1000 Watt Microgolft: 35 seconden
1250 Watt Microgolft: 25 seconden

KOUDE THERAPIE: 
Bevries het pack voor minstens 2 uur.
€ 16,95
€ 15,76

Laatste reviews en ervaringen met Therapearl Cold/Hot Kompres Ogen

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Masque chaud froid

  Ce masque a été conseillé pour une blépharite Il s agit d une infection des paupières qui provoque des écoulements perpétuels des larmes qui ne peuvent rester dans les yeux le masque apaise et est aussi efficace pour les maux de tête vraiment à conseiller

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  blefaritis

  tevreden met dit masker is het niet het eerste dat ik koop, ik heb last van blepharitis, het helpt me enorm en voorkomt vooral dat ik te vaak druppels met cortisone moet doen!!!!!!!!!! Een klein nadeel is dat de magnetron niet te heet wordt. Zo niet, dan verbrandt het de kleine gaatjes.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Super makkelijk in gebruik. Gedurende 15 sec verwarmen in de microgolfoven en het masker heeft de ideale temperatuur voor je ogen. Heel relax gevoel!

  Was deze beoordeling nuttig?

Therapearl Cold/Hot Kompres Ogen kopen

Je kan Therapearl Cold/Hot Kompres Ogen van het merk Therapearl , geproduceerd door BAUSCH & LOMB PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Lokale Producten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Lokale producten
Welzijn & Gezondheid > Sport > Hot-Cold Pack