€ 20,90
€ 15,68
Bespaar 25% (€ 5,22)
Promotie 25% korting
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Therapearl Cold/Hot Kompres Knie

Een stevige workout, huishoudelijke klusjes en die lichte arthrose kunnen enorm belastend zijn voor uw knieën Laat dit ongemakkelijke gevoel of de zwellingen u niet tegenhouden. Met deze TheraPearl innovatie kan u nu blijven bewegen. De grote opening zorgt ervoor dat uw knie vrij blijft en ook vrij kan blijven bewegen, terwijl de Pearl technologie directe verlichting stuurt naar de pijn. De flexibele velcro strip houdt de strip stevig op zijn plaats, zelfs tijdens het sporten.

Indicatie

Koude therapie: artritis, ontsteking na een heelkundige ingreep, gewrichtspijn
Warmte therapie: Artrose

Gebruik van Therapearl Cold/Hot Kompres Knie

Het Thera Pearl pack moet een aanbevolen 20 minuten in contact blijven met de huid. Verwijder nadien de pakking en wacht minstens 20 minuten alvorens eventueel opnieuw 20 minuten het pack aan te brengen voor 20 minuten.
HITTE THERAPIE: steek het pack in de microgolf voor de aanbevolen tijdens en wattage, maar test vooral de temperatuur alvorens verder te verwarmen. Indien nodig, doe dit per 5 seconden en test iedereen keer of het nu wel warm genoeg is.
700 Watt Microgolft: 40 seconden
1000 Watt Microgolft: 35 seconden
1250 Watt Microgolft: 25 seconden
KOUDE THERAPIE: Bevries het pack voor minstens 2 uur.
€ 20,90
€ 15,68

Laatste reviews en ervaringen met Therapearl Cold/Hot Kompres Knie

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Hot/cold kompres knie

  Werkt perfect. Ik steek ze in de diepvries voor een paar uur en dan gaat hij om mijn knie. Soms blijft de pijn aan mijn knie 1 uur weg.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  3/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Goed concept, slecht uitgevoerd

  Het concept van het product is heel goed, de uitvoering een stuk minder. Enerzijds is de lengte van de klittenband nogal kort (gebruikt door een slanke 14-jarige) anderzijds is de kwaliteit niet goed. Na een drietal maanden twee keer per dag te gebruiken vertoond het product op meer dan 5 plaatsen scheuren op de verschillende naden waardoor de 'bolletjes' overal terecht komen en het niet meer bruikbaar is. Tijdelijk nog wel hersteld met 'macgyver' duct-tape maar dat is natuurlijk niet ideaal. De prijs in verhouding met de beperkte bruikbaarheid is naar mijn mening dus niet in verhouding.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Heb net arthroscopie achter de rug. Vandaar dit artikel besteld. Ik had een ander, gewoon rechthoekig cold pack. De koude geeft verlichting en gaat ontsteking tegen. Dit kniemodel is beter omdat het meer de hele knie bedekt,maar vind het gewicht nogal zwaar..Eerste dagen was dit te zwaar geweest, nu heel goed.

  Was deze beoordeling nuttig?

Therapearl Cold/Hot Kompres Knie kopen

Je kan Therapearl Cold/Hot Kompres Knie van het merk Therapearl , geproduceerd door BAUSCH & LOMB PHARMA , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Spieren & Gewrichten > Lokale Producten
50+ > Soepele Gewrichten > Smering Gewrichten > Lokale producten
Welzijn & Gezondheid > Sport > Hot-Cold Pack