€ 4,20
€ 3,78
Bespaar 10% (€ 0,42)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Tepe Interdental Brush 0,70mm Geel Extra Zacht

Maak van interdentaal reinigen een dagelijkse routine. Zo houdt u de tanden gezond en voorkomt u tandvleesontstekingen en cariës. Ragers worden ook gebruikt voor het reinigen van implantaten en orthodontische apparatuur.

Gebruik een interdentale rager een keer per dag, bij voorkeur ’s avonds. Beweeg de rager een paar keer heen-en-weer in iedere interdentale ruimte. Kijk in de spiegel voor eenvoudiger gebruik. Vervang de rager indien deze versleten is.

Indicatie

 • Plastic gecoate metalen draad
 • Optimale bereikbaarheid
 • Gebruiksvriendelijk

Gebruik van Tepe Interdental Brush 0,70mm Geel Extra Zacht

Gebruik een interdentale rager een keer per dag, bij voorkeur ’s avonds. Beweeg de rager een paar keer heen-en-weer in iedere interdentale ruimte. Kijk in de spiegel voor eenvoudiger gebruik. Vervang de rager wanneer ze versleten is.
€ 4,20
€ 3,78
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Tepe Interdental Brush 0,70mm Geel Extra Zacht

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  1/5

  via mijn mondhygienist heb ik altijd lactona. omdat ik klant ben bij u besloot ik eens een ander merk te nemen nl.interprox dat ik echter nog niet heb uitgeprobeerd .wat de gele Tepe betreft:.ik heb zelden zulke waadeloze ragers gehad. ze zijn zo buigzaam dat je ze maar 1 keer kan gebruiken omdat ze dan al te krom zijn om een tweede keer mee te ragen. vr. gr. hmm vanaken v

  Was deze beoordeling nuttig?

Tepe Interdental Brush 0,70mm Geel Extra Zacht kopen

Je kan Tepe Interdental Brush 0,70mm Geel Extra Zacht van het merk TePe , geproduceerd door MEDIDENT , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Floss & Interdentale Borsteltjes