Tepe Interdental Brush 0,40mm Roze Extra Soft 8 stuks

TePe  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 4,20
€ 3,78
Bespaar 10% (€ 0,42)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Tepe Interdental Brush 0,40mm Roze Extra Soft

Maak van interdentaal reinigen een dagelijkse routine. Zo houdt u de tanden gezond en voorkomt u tandvleesontstekingen en cariës. Ragers worden ook gebruikt voor het reinigen van implantaten en orthodontische apparatuur.

Voor een optimale reiniging is het belangrijk te kiezen voor een interdentale rager van de juiste grootte. Vaak heeft u meerdere maten nodig. Uw tandarts/mondhygiënist kan u helpen de juiste ragermaat/maten te kiezen.

Gebruik een interdentale rager een keer per dag, bij voorkeur ’s avonds. Beweeg de rager een paar keer heen-en-weer in iedere interdentale ruimte. Kijk in de spiegel voor eenvoudiger gebruik. Vervang de rager indien deze versleten is.

Indicatie

  • Plastic gecoate metalen draad
  • Optimale bereikbaarheid
  • Gebruiksvriendelijk

Gebruik van Tepe Interdental Brush 0,40mm Roze Extra Soft

Gebruik een interdentale rager een keer per dag, bij voorkeur ’s avonds. Beweeg de rager een paar keer heen-en-weer in iedere interdentale ruimte. Kijk in de spiegel voor eenvoudiger gebruik. Vervang de rager wanneer ze versleten is.
€ 4,20
€ 3,78
Product niet verkrijgbaar

Tepe Interdental Brush 0,40mm Roze Extra Soft kopen

Je kan Tepe Interdental Brush 0,40mm Roze Extra Soft van het merk TePe , geproduceerd door MEDIDENT , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Floss & Interdentale Borsteltjes
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Orthodontie