TENA ProSkin Slip Plus Small 30 stuks

TENA  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 21,49
€ 19,34
Bespaar 10% (€ 2,15)
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van TENA ProSkin Slip Plus Small

TENA Slip Plus is een open ééndelig incontinentieproduct met verstelbare strips voor een perfecte pasvorm, comfort en bescherming tegen doorlekken. In tegenstelling tot veel van het standaard verband voor volwassenen, heeft TENA ProSkin Slip een zacht textielachtig materiaal, een pasvorm die aansluit op het lichaam en een hoge mate van bescherming tegen doorlekken. Het is ideaal voor mensen die minder mobiel zijn of wanneer het product in bed wordt verwisseld. Dankzij de werking van FeelDry Advanced™ wordt het vocht snel weggeleid van het oppervlak om de huid droog te houden. Vervolgens worden zelfs grotere hoeveelheden urine snel opgesloten door de absorberende kern, voor een droog gevoel, en de volledig ademende achterzijde van ConfioAir™ zorgt dat de huid kan ademen. Al deze kenmerken zorgen dat de natuurlijke gezondheid van de huid wordt behouden. Dankzij het open ontwerp met sterke, klevende bevestigingsstrips kan het product zowel staand als liggend worden verwisseld en kan het eenvoudig opnieuw vastgemaakt of versteld worden voor een perfecte, betrouwbare pasvorm. Voor een fris gevoel bevat het product een Odour Neutralizer en een urine-indicator die aangeeft wanneer het tijd is om het product te vervangen.
 
TENA ProSkin Slip is beschikbaar in veel verschillende maten en absorptieniveaus.
  • Drievoudige bescherming voor een gezonde huid
  • FeelDry Advanced™
  • Sterk absorberende kern

Drievoudige bescherming voor een gezonde huid
Drievoudige bescherming voor een droog, zacht gevoel en bescherming tegen doorlekken om de natuurlijke gezondheid van de huid te behouden.

FeelDry Advanced™
De bovenlaag en de verdelende laag leiden vocht weg van het oppervlak, waardoor de huid droog blijft.

Sterk absorberende kern
Snelle, superabsorberende kern biedt bescherming tegen doorlekken.

Ademend materiaal
Ademend materiaal dat aanvoelt als textiel en zorgt dat lucht kan circuleren voor een gezonde huid en extra comfort.

Extra brede klittenbandstrips zorgen voor een comfortabele pasvorm
Eenvoudig vast te maken en kan meerdere malen hersloten worden voor een perfecte pasvorm, bescherming en comfort.

Goedgekeurd door de Skin Health Alliance
De Skin Health Alliance heeft alle producten van TENA ProSkin geaccrediteerd zodat u zeker weet dat ze altijd huidvriendelijk zijn. Dankzij deze erkenning kunt u er gerust op zijn dat onafhankelijke huidexperts de producten dermatologisch hebben getest en goedgekeurd.

Urine-indicator
De urine-indicator aan de buitenkant van het incontinentieproduct verandert van geel naar blauw wanneer het tijd is om te vervangen.

Dermatologisch getest
De producten van TENA ProSkin zijn gebaseerd op bewijs en dermatologisch getest om te garanderen dat ze effectief zijn en vriendelijk voor de huid.
 
Odour Neutralizer
Neutraliseert ongewenste geurtjes onmiddellijk en voortdurend.

Indicatie

Pasvorm heupmaten:
49 cm tot 74 cm

Gebruik van TENA ProSkin Slip Plus Small

TENA ProSkin Slip met bevestigingsstrips is eenvoudig staand of liggend te verwisselen. Het product kan eenvoudig versteld en opnieuw bevestigd worden voor een perfecte pasvorm.
€ 21,49
€ 19,34

TENA ProSkin Slip Plus Small kopen

Je kan TENA ProSkin Slip Plus Small van het merk TENA , geproduceerd door ESSITY , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Tena Promo Wet Wash Glove of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Incontinentie > Matige incontinentie
EHBO & Thuiszorg > Incontinentie > Zware incontinentie
50+ > Incontinentie > Matige incontinentie
50+ > Incontinentie > Zware incontinentie