TENA ProSkin Slip Plus Large 30 stuks

TENA  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 35,49
€ 31,94
Bespaar 10% (€ 3,55)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van TENA ProSkin Slip Plus Large

TENA Slip Plus is een open ééndelig incontinentieproduct met verstelbare strips voor een perfecte pasvorm, comfort en bescherming tegen doorlekken. In tegenstelling tot veel van het standaard verband voor volwassenen, heeft TENA ProSkin Slip een zacht textielachtig materiaal, een pasvorm die aansluit op het lichaam en een hoge mate van bescherming tegen doorlekken.

Dankzij de werking van FeelDry Advanced™ wordt het vocht snel weggeleid van het oppervlak om de huid droog te houden. Vervolgens worden zelfs grotere hoeveelheden urine snel opgesloten door de absorberende kern, voor een droog gevoel, en de volledig ademende achterzijde van ConfioAir™ zorgt dat de huid kan ademen. Al deze kenmerken zorgen dat de natuurlijke gezondheid van de huid wordt behouden. Dankzij het open ontwerp met sterke, klevende bevestigingsstrips kan het product zowel staand als liggend worden verwisseld en kan het eenvoudig opnieuw vastgemaakt of versteld worden voor een perfecte, betrouwbare pasvorm. Voor een fris gevoel bevat het product een Odour Neutralizer en een urine-indicator die aangeeft wanneer het tijd is om het product te vervangen. 
 
TENA ProSkin Slip is beschikbaar in veel verschillende maten en absorptieniveaus.
  • Drievoudige bescherming voor een gezonde huid
  • FeelDry Advanced™
  • Sterk absorberende kern

Indicatie

Het is ideaal voor mensen die minder mobiel zijn of wanneer het product in bed wordt verwisseld. 
L: Pasvorm heupmaten: 92 cm tot 144 cm
€ 35,49
€ 31,94

Klanten die dit kochten, kochten ook

TENA ProSkin Slip Plus Large kopen

Je kan TENA ProSkin Slip Plus Large van het merk TENA , geproduceerd door ESSITY , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Tena Promo Wet Wash Glove of via de volgende categorie:
EHBO & Thuiszorg > Incontinentie > Zware incontinentie
50+ > Incontinentie > Zware incontinentie