Ted Rested Kniekous 4317 Long Beige Small 1 stuk

Ted  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 25,49
€ 22,94
Bespaar 10% (€ 2,55)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Ted Rested Kniekous 4317 Long Beige Small

Na sommige operaties of langdurig verblijf in het ziekenhuis kunnen zich in de aderen diep in uw benen bloedklonten vormen. Als dat gebeurt, wordt dat diep-veneuze trombose genoemd (vaak afgekort tot DVT).

Als de klont losraakt, kan hij via de aderen in het hart of de longen terechtkomen en daar in een belangrijke ader astlopen. Dit heet pulmonaire embolie of PE. Het is een ernstige aandoening, die in sommige gevallen de dood tot gevolg heeft.

Om dit te helpen voorkomen, hebt u in het ziekenhuis klinisch bewezen T.E.D. anti-emboliekousen gekregen en misschien ook antistollingsmiddelen.
  • Beige
  • Smal

Gebruik van Ted Rested Kniekous 4317 Long Beige Small

Tot 6 weken na uw verblijf in het ziekenhuis kunt u nog DVT krijgen.

Daarom is het vaak raadzaam om in die tijd ofwel T.E.D. anti-emboliekousen, ofwel REST.E.D. antiemboliekousen te dragen.

ResT.E.D. anti-emboliekousen bieden evenveel bescherming tegen DVT als de witte T.E.D. antiemboliekousen die u in het ziekenhuis heeft gekregen, maar ze zijn praktischer voor dagelijks gebruik na uw ontslag uit het ziekenhuis.
€ 25,49
€ 22,94

Ted Rested Kniekous 4317 Long Beige Small kopen

Je kan Ted Rested Kniekous 4317 Long Beige Small van het merk Ted , geproduceerd door COVIDIEN BELGIUM , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Aambeien & Zware benen > Steunkousen
EHBO & Thuiszorg > Steunkousen
50+ > Aambeien & Zware benen > Steunkousen