Tauritine Plus Magnesium 30x15 ml ampoules

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 27,50
€ 24,75
(€ 55,00 / l)
Bespaar 10% (€ 2,75)
Product niet verkrijgbaar
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Tauritine Plus Magnesium

  • Snelle opkikker
Tauritine Plus Magnesium is een snelle opkikker. Tauritine Plus Magnesium is een geconcentreerde vorm van aminozuren en mineralen die je ondersteunen een opkikker te geven. Dat gaat snel, omdat deze energiestoffen verpakt zijn in een vloeibare formule, zo worden ze vrijwel direct door je lichaam opgenomen.
 
Je merkt het effect dan ook op korte termijn: het helpt je meer energie, meer power, meer zin te geven. Dit alles omdat deze drinkbare energieformule 1000mg L-carnitine en maar liefst 500mgL-taurine bevat.

  • Rustgevend en ontspannend
De toegevoegde magnesium helpt je vooral een rustgevende gevoel te geven in spannende tijden en bij tijdelijke stress. Daardoor komt er meer energie vrij om de dingen te blijven doen die je graag wilt doen. Bijkomend voordeel is dat magnesium ook helpt vermoeide spieren in nek, schouders en benen te ontspannen. Magnesium speelt een grote rol bij het behoud van een normale werking van de spieren. Deze vloeibare energieformule wordt compleet gemaakt door het mineraal mangaan. Ook deze voedingsstof is actief betrokken bij het omzetten van vet in energie.

Indicatie

Draagt bij tot een vermindering van vermoeidheid en een normale energieproductie van het metabolisme.

Gebruik van Tauritine Plus Magnesium

Drink 1 à 2 flesjes per dag. Koel bewaren. De dagelijks aanbevolen dosis niet overschrijden. Mag niet als vervanger van een evenwichtige en gevarieerde voeding en van een gezonde levensstijl gebruikt worden. Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren. Dit voedingssupplement is geen geneesmiddel.

Ingrediënten Tauritine Plus Magnesium

Ingrediënten per flesje

Gedemineraliseerd water, L-Carnitine (1000mg), L-Taurine (500mg), Zuurteregelaar: Citroenzuur (E330), Magnesium citraat (56,4mg Magnesium, 15% RI*), Zoetstof complex (Na Cyclamaat (E952), Maltodextrine, Na Saccharine (E954), Acesulfam K (E950), Natuurlijk aroma), Conserveer- middel: Na Benzoaat (E211), Mangaan gluconaat (Mangaan 0,3mg, 15% RI*).

RI = Referentie-innames
€ 27,50
€ 24,75
(€ 55,00 / l)
Product niet verkrijgbaar

Tauritine Plus Magnesium kopen

Je kan Tauritine Plus Magnesium van het merk Credophar , geproduceerd door CREDOPHAR , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Magnesium
Welzijn & Gezondheid > Vermoeidheid & Energie