€ 3,44
€ 3,03
Bespaar 12% (€ 0,41)

Omschrijving van Tandenstokers intersticks

Lactona Intersticks zijn gemaakt van zacht berkenhout en hebben een frisse mintsmaak.
Intersticks tandenstokers kunnen aan beide uiteinden worden gebruikt en zijn goede vervangers van de niet meer leverbare Oral-B tandenstokers!
Voor het gebruik de tandenstoker even nat maken in de mond.
Plaats de tandenstoker met de platte zijde tegen het tandvlees en duw deze zover mogelijk tussen de tanden en kiezen.
Maak vervolgens een heen- en weergaande beweging.
Het handige meeneemdoosje bevat 100 Lactona Intersticks.

€ 3,44
€ 3,03

Laatste reviews en ervaringen met Tandenstokers intersticks

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Eerste maal dat ik deze tandenstokers koop, zijn toch veel beter dan de gewone tandenstokers. Ze blijven hun stevigheid behouden en breken niet af. De driehoekige afkanting is een pluspunt.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super houten tandenstokers.............men kan er echt tussen alle tanden mee gaan. De beste die ik ooit kocht! Ook interessante prijs. Ik neem er steeds enkele mee in mijn handtas.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  De heerlijk "ouderwetse" tandenstoker, maar zeer efficiënt. het is belangrijk om het goed vochtig te maken voor het gebruik. er komt een zeer milde muntsmaak los, fijn en aangenaam.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik deze tandenstokers voor het poetsen van de tanden om zo de laatste etensresten weg te krijgen om tandvleesontsteking te vermijden. ze zijn zeer praktisch: niet te dun of niet te dik en het doet ook geen pijn wanneer je ze gebruikt. Ik heb nooit meer ontstoken tandvlees!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  voor ons is dit een uitstekend product. al vele merken geprobeerd sinds oral b de tandenstokers uit het assortiment heeft gehaald. deze lijken er heel veel op en waren voor ons een goede keuze.

Tandenstokers intersticks kopen

Je kan Tandenstokers intersticks van het merk Lactona, geproduceerd door OP DE LOCHT , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden