€ 4,49
€ 4,04
Bespaar 10% (€ 0,45)
Product niet verkrijgbaar

Omschrijving van Tandenborstel precision extra soft

De Sensodyne tandenborstel heeft speciale, afgeronde borstelharen die ervoor zorgen dat de druk op je blootliggende tandhalzen wordt verminderd. Door de kleine borstelkop met optimale hanteerbaarheid krijg je zelfs de meest lastige plekjes goed schoon.
€ 4,49
€ 4,04
Product niet verkrijgbaar

Laatste reviews en ervaringen met Tandenborstel precision extra soft

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Tandenborstel precision extra soft is aan te raden omdat hij zeer zachte haartjes heeft dat het tandvlees niet schaad en gemakkelijk tussen de tanden gaat om juist en goed te poetsen.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Heb al eerder de gewone soft tandenborstel gekocht maar deze is merkbaar nog zachter. Op aanraden van de tandarts deze variant gekocht en hij is echt aan te raden voor mensen met gevoelig tandvlees.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Ik ben erg tevreden over deze tandenborstel omdat het kopje zo klein is. Daardoor kan ik achteraan ook heel gemakkelijk poetsen. Ik neem ook steeds een zachte, zodat ik mijn tandvlees minder beschadig.

  Was deze beoordeling nuttig?

Tandenborstel precision extra soft kopen

Je kan Tandenborstel precision extra soft van het merk Sensodyne , geproduceerd door GLAXOSMITHKLINE CONS. HEALTHCARE , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandenborstels
Schoonheid & Hygiëne > Mond & Tanden > Tandenborstels > Zachte Tandenborstels