€ 15,70
€ 13,82
Bespaar 12% (€ 1,88)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Systane Ultra Oogdruppels

Systane Ultra Hydraterende Oogdruppels geven een langdurige verlichting voor droge ogen symptomen dankzij een unieke systeem dat onmiddelijk verzachtend werkt en klinisch  bewezen is voor lange tijd. De handige 10ml verpakking is eenvoudig mee te nemen en het product verzacht onmiddelijk geïrriteerde en droge ogen, ongeacht waar u bent. Dit product is voornamelijk geschikt voor mensen met een milde tot gemiddelde droogheid van de ogen.

Indicatie

Hydraterende oogdruppels voor een onmiddelijke en langdurige oplossing voor droge en branderige ogen door droogheid.

Gebruik van Systane Ultra Oogdruppels

Schud het flesje goed voor ieder gebruik en brengde druppels aan per oog voor langdurige verlichting. Steriel verpakt voor eenmalig gebruik.

Ingrediënten Systane Ultra Oogdruppels

Actieve ingrediënten
Polyethylene Glycol 400 0.4%
Propylene Glycol 0.3%
€ 15,70
€ 13,82

Laatste reviews en ervaringen met Systane Ultra Oogdruppels

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Oogdruppels

  Deze oogdruppels zijn gemakkelijk in gebruik en echt aan te raden voor mensen die dagelijks voor de computer zitten. Zorgt voor een minder brandend gevoel.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Verlicht vermoeide ogen

  Zeer geschikt om dit glijmiddel mee te nemen op reis omdat de zon, de wind, enz... de ogen soms kunnen uitdrogen, ik gebruik het tegen droge ogen. Naast de effectiviteit waardeer ik de verpakking: eenvoudig en hygiënisch. Geeft goede resultaten; zeer goede oogvochtigheid! Verlicht vermoeide ogen. Product aanbevolen door een oogarts.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  Systane

  Ben altijd al tevreden geweest van het product gebruik het meer in de zomer na een dag in de zon zijn mijn ogen droog ook al draag ik een zonnebril. Enkele druppels in de ogen voor ik naar bed ga en s'morgens is alles weer goed. Op vakantie heb ik ze altijd bij. Het brengt geen schade aan de ogen,het pikt niet en mijne oogarts heeft het mij aangeraden. Dus best tevreden. Grtjs.

  Was deze beoordeling nuttig?

Systane Ultra Oogdruppels kopen

Je kan Systane Ultra Oogdruppels van het merk Systane , geproduceerd door ALCON , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Allergie
Welzijn & Gezondheid > Ogen
Welzijn & Gezondheid > Ogen > Droge ogen