€ 104,05
€ 88,44
Bespaar 15% (€ 15,61)
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Synoquin EFA Hond Medium Breed

Om het kraakbeen en de gewrichtsvloeistof gezond te houden, heeft uw huisdier voortdurende ondersteuning nodig van belangrijke bouwstenen. In Synoquin zitten al deze bouwstenen in de juiste verhouding. Synoquin wordt in Groot-Brittanie al zo'n 15 jaar voorgeschreven door dierenartsen. Het wordt in Groot-Brittanie zelfs meer voorgeschreven dan ieder ander product tegen gewrichtsproblemen. 

De 4 belangrijkste bouwstenen voor gezonde gewrichten: 

-Glucosamine HCI: de hersteller
 
De belangrijkste bouwsteen van de aanmaak van nieuwe en gezonde glycosaminoglycanen (GAG's). Speelt een rol bij de aanmaak van GAG's in het kraakbeen. Houdt de kwaliteit van kraakbeen-GAG's op peil. Draagt bij tot het behoud van de gewrichtsfunctie. 

-Chondroïtinesulfaat: de schokopvanger 
De belangrijkste functie van chondroïtinesulfaat is het kraakbeen zijn schokabsorberende eigenschappen te geven. Chondroïtinesulfaat is een belangrijke bouwsteen van kraakbeen. Draagt bij tot het behoud van gezonde gewrichtsvloeistof. Speelt een rol in het op peil houden van het watergehalte van kraakbeen - voor een goede trekvastheid. Draagt bij tot de aanmaak van GAG's in het kraakbeen. 

-Ascorbinezuur ofwel Vitamine C: de opruimer.
 
De belangrijkste wateroplosbare antioxidant van het lichaam. Vitamine C pakt de effecten aan van vrije radicalen die in het gewricht gevormd worden. 

-Zinksulfaat: de samensteller.
 
Een van de belangrijkste sporenelementen in de voeding en onmisbaar voor de enzymatische processen in het hele lichaam. Bijzonder van belang voor de aanmaak van kraakbeen. Om kraakbeen te laten groeien en er voor te zorgen dat het zijn vorm en functie behoudt, is een constante aanvoer van deze belangrijke bouwstenen vereist.

Indicatie

Draagt bij tot het behoud van gezond kraakbeen en een gezonde gewrichtsvloeistof.

Gebruik van Synoquin EFA Hond Medium Breed

Startdoseringen voor de eerste 6 weken: 3 capsules per dag (2 's ochtends 1 's avonds)

Ingrediënten Synoquin EFA Hond Medium Breed

Middel grote hond 10 - 25 kg Glucosamine HCl 99% - 360 mg, Chondroïtine sulfaat 135% - 235 mg, Vitamine C - 35 mg, Zinksulfaat monohydraat - 20 mg, Dexahan 135 mg.

Waarschuwing

De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
€ 104,05
€ 88,44

Laatste reviews en ervaringen met Synoquin EFA Hond Medium Breed

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5

  très satisfaite

  je donne à mon chien ce complément depuis maintenant quelques mois sur conseil de mon vétérinaire et depuis je vois une nette amélioration de mobilité , elle ne se plaint plus. De plus, elle le prend comme un bonbon sans se faire prier

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Diepgaande test

  Op advies van mijn dierenarts heb ik Synoquin gekocht. Mijn hond gebruikt deze medicijnen nu al een maand en ik heb het gevoel dat er een voor en na deze drugs is. Ze hinkt minder en lijkt beter te lopen. Te zien op de langere termijn voor mijn definitieve advies.

  Was deze beoordeling nuttig?
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.

  Sinds mijn hond EFA-synoquin neemt, is hij niet meer mank. Mijn dierenarts vertelde me dat het voor het leven was, hier vind ik het veel goedkoper en mijn Shana geef ik het haar elke ochtend alsof het een snoepje is 1. geen behoefte om het in haar eten te stoppen, ze neemt het gemakkelijk. Ik ben erg blij en ik beveel het aan

  Was deze beoordeling nuttig?

Synoquin EFA Hond Medium Breed kopen

Je kan Synoquin EFA Hond Medium Breed van het merk VetPlus , geproduceerd door VEXO , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Dierenverzorging > Honden > Diervoeder > Aanvullend Diervoeder