€ 28,90
€ 24,85
Bespaar 14% (€ 4,05)
Gratis levering bij aankoop vanaf 2 stuks!

Omschrijving van Symbiosys Alflorex

ALFLOREX® is een voedingssupplement dat Bifidobacterium infantis 35624® bevat. Deze stam van menselijke oorsprong werd oorspronkelijk geïsoleerd uit de dikke darm van een gezonde vrouw. 
Iedere capsule bevat één miljard bacteriën.
 
Vrij van gluten en lactose

Gebruik van Symbiosys Alflorex

Neem dagelijks 1 capsule ALFLOREX® gedurende minstens 4 weken
U kan het daarna verder blijven gebruiken in het kader van een gezonde levensstijl.
De capsule mag tijdens of buiten de maaltijden worden ingenomen.

Hoe te gebruiken? Verbreek de verzegelingsring en druk de stop omhoog om de tube te openen. Na gebruik de fles steeds goed sluiten. 

Tijdens de eerste weken van de behandeling kan een verandering van de intestinale activiteit waargenomen worden. Deze aanpassingsperiode is normaal en is slechts tijdelijk. Het bewijst dat Alflorex werkt. 

Als het gebruik van Alflorex wordt stopgezet, vermindert de werking van de stam Bifidobacterium infantis 35624® snel. Het is daarom van belang Alflorex elke dag te blijven innemen.

Bijwerkingen van Symbiosys Alflorex

Er is geen enkele bijwerking gemeld met het gebruik van Alflorex.

Waarschuwing

Kan ik Alflorex innemen samen met andere voedingssupplementen of geneesmiddelen? 
Er is geen enkele interactie bekend met geneesmiddelen of met andere voedingssupplementen. Let op: Bifidobacterium infantis 35624 is een bacterie en kan dus geïnactiveerd worden door een behandeling met antibiotica. 

Hebt u een ernstige of chronische ziekte, of vraagt u zich af of Alflorex goed voor u is, vraag dan eerst het advies van uw arts of apotheker voor u Alflorex begint te nemen.  

Gebruik bij voorkeur binnen de 30 dagen na het eerste gebruik. 
Bewaren bij kamertemperatuur (niet in de koelkast) 
Buiten het bereik van kinderen bewaren
Symbiosys Alflorex 30 capsules
€ 28,90
€ 24,85

Laatste reviews en ervaringen met Symbiosys alflorex

Schrijf een review
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goede aanvulling om de darmflora op punt te krijgen. Het duurt even voor de effecten merkbaar zijn maar na een 8-tal dagen merk ik duidelijk verschil.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  dit product had de apotheker mij aangeraden . ik heb het dan meteen ook gekocht en bij farmaline was het goedkoopste daar dan ook bestelt . het werkte meteen dus heel content
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  capsules die de oorzaak van de prikkelbare darm aanpakken en niet enkel de symptomen ervan. Meer dan tevreden. Aanrader! Elke dag 1 capsule is voldoende.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Lang gebruik dit nog niet, Dit product werkt ongeveer 10 uur daarom neem ik het na de middag. Je hebt gedurende die 10 tot 12 uur minder krampen. Op aanraden van de apotheek ben ik daar mee gestart.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Gebruik het nu sinds 20 dagen. Het helpt mij gedurende 10 uur. Maar daarna komen de krampen wel terug, Het is wel beter dan ervoor.Natuurlijk het is wel prijzig maar wel goedkoper dan Kijimea.En Alflorex zou volgens apotheker beter helpen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Had vroeger een opgezette buik. Dit is nu beduidend beter. Soms ben ik wel nog winderig, maar zal zeker liggen aan wat ik eet. Ik ga nog wel eens stoppen, want om continu te nemen, vind ik het prijzig. En zal dan het resultaat bekijken

Symbiosys Alflorex kopen

Je kan Symbiosys Alflorex van het merk Symbiosys, geproduceerd door BIOCODEX BENELUX , bestellen in België bij FARMALINE via de volgende categorie:
Welzijn & Gezondheid > Weerstand
Welzijn & Gezondheid > Darmproblemen > Darmflora