€ 43,50
€ 33,50
Bespaar 23% (€ 10,00)
Promotie -23% korting geldig t.e.m. 31/12/2018
Dit product wordt gratis geleverd!

Omschrijving van Supradyn Vital 50+ met Antioxidanten

De behoeften aan vitamines en mineralen veranderen met de leeftijd. Vanaf 50 jaar willen we fysiek en mentaal vitaal blijven om elke dag te blijven doen wat we graag doen en volop te genieten van het leven! Het menselijk lichaam is een bron van natuurlijke energie, maar het heeft wel de juiste voedingsstoffen nodig om deze energie dagelijks te activeren. Supradyn® Vital 50+ is speciaal ontwikkeld met die vitaminen, mineralen en antioxidanten** in aangepaste dosis om aan de specifieke behoeften van de vijftigplusser te voldoen. 
 
Supradyn® Vital 50+, als aanvulling op de dagelijkse voeding, ondersteunt het energiemetabolisme van het organisme*, draagt bij aan het normaal functioneren van de natuurlijke weerstand*** en helpt uw mentale vitaliteit **** te behouden. De formule bevat ook ginseng van hoge kwaliteit en natuurlijk olijfextract. 

Blijf vol vitaliteit met Supradyn® Vital 50+! * dankzij vitamines (B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12 en C) en mineralen (calcium, ijzer, jood, koper, magnesium en mangaan) die elkeen de energiestofwisseling ondersteunen.
** vitamine B2, C, E, koper, mangaan, selenium en zink dragen bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress. Olijfpolyfenolen dragen bij tot de bescherming van bloedvetten tegen oxidatieve stress.
*** dankzij vitamines (A, B6, B11, B12, C en D) en mineralen (koper, ijzer, selenium en zink) die elkeen bijdragen aan het normaal functioneren van de natuurlijke weerstand.
**** dankzij mineralen als ijzer, zink en jood die een bijdrage leveren aan de cognitieve functies.

Indicatie

Voedingssupplement met vitaminen en mineralen dat mensen 50+ voorziet van voldoende energie.

Gebruik van Supradyn Vital 50+ met Antioxidanten

1 tablet per dag nemen, met een voldoende hoeveelheid aan water (250 ml) voor of na de maaltijd, bij voorkeur s’ochtends bij het ontbijt. Supradyn® Vital 50+ mag dagelijks en het hele jaar door worden gebruikt.

Ingrediënten Supradyn Vital 50+ met Antioxidanten

CALCIUMFOSFAAT, ZWAAR MAGNESIUMOXIDE, L-ASCORBINEZUUR, DRAAGSTOF (E460I), ECHTE GINSENG (PANAX GINSENG C.A. MEYER), DL-ALFA- TOCOFERYLACETAAT, NICOTINAMIDE, ZINKCITRAAT, IJZER(II)FUMARAAT, ANTIKLONTERMIDDEL (E468), GLANSMIDDELEN (E470B, E464), D-BIOTINE, CALCIUM-D-PANTOTHENAAT, RETINYLPALMITAAT, GLANSMIDDEL (E553B), ANTIKLONTERMIDDEL (E551), KLEURSTOF (E171), MANGAANSULFAAT, PYRIDOXINEHYDROCHLORIDE, RIBOFLAVINE, KOPER(II)SULFAAT, THIAMINEMONONITRAAT, CHOLECALCIFEROL, CYANOCOBALAMINE, GLANSMIDDEL (E463), KALIUMJODIDE, KLEURSTOF (E141II), PTEROYLMONOGLUTAMINEZUUR, CHROOM(III)CHLORIDE, NATRIUMMOLYBDAAT, NATRIUMSELENAAT.

Supradyn® Vital 50+ Per tablet Hoeveelheid % RI° 
Vitamines 
Vitamine A  400 µg 50% 
Vitamine B1*  1,65 mg 150% 
Vitamine B2 */** 2,1 mg 150% 
Vitamine B3* 24,0 mg 150% 
Vitamine B5* 9,0 mg 150% 
Vitamine B6* 2,0 mg 143% 
Vitamine B8* 75 µg 150% 
Vitamine B11 200 µg 100% 
Vitamine B12* 2,5 µg 100% 
Vitamine C*/** 160,0 mg 200% 
Vitamine D3 5 µg 100% 
Vitamine E** 24,0 mg 200% 
Mineralen 
Calcium* 120,0 mg 15% 
Koper*/** 1,0 mg 100% 
Ijzer* 7,0 mg 50% 
Jood* 75 µg 50% 
Magnesium* 60,0 mg 16% 
Mangaan*/** 2,0 mg 100% 
Molybdeen 50 µg 100% 
Selenium** 50 µg 91% 
Zink** 10,0 mg 100% 
Plantenextracten 
Ginseng-extract 26,7 mg 
Equivalent Ginsenoside Rg1 0,200 mg °° 
Olijfboom-blad-extract 21,43 mg 
Olijfextract 5,00 mg °° 
RI° = Referentie-inname 
°° RI niet vastgesteld
* ondersteunen het energiemetabolisme
** dragen bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve stress

Waarschuwing

- Gebruik tijdens zwangerschap en borstvoeding: de aanbevolen hoeveelheid vitamine A niet overschrijden. 
- Voedingssupplementen mogen niet als vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. 
- Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
De inname dient beperkt te worden tot enkele weken/maanden.
Supradyn Vital 50+ met Antioxidanten 90 tabletten
€ 43,50
€ 33,50

Laatste reviews en ervaringen met Supradyn vital 50+ met antioxidanten

Schrijf een review
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik gebruik dit product al jaren! Vroeger gebruikte ik de versie Supradyn energie maar omdat hierbij nog suplement antioxidanten zitten ben ik dit gaan gebruiken, desondanks ik nog maar 29jaar ben.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit is mijn eerste drie maanden durende behandeling, dus ik kan de impact nog niet echt meten. Desalniettemin, als ik ervoor gekozen heb, dan is dat omdat het mijns inziens alles bevat wat voor mij nuttig kan zijn. De capsule is 's morgens gemakkelijk in te nemen.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Een compleet vitaminecomplex dat zorgt voor welkome energie tijdens dit winterseizoen. Het formaat zorgt voor de 3 vermoeiendste maanden van het jaar. Aantrekkelijke prijs en snelle levering. Serieuze en efficiënte service.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Omdat ik plus 50 ben en de winter sowieso altijd zorgt voor een dip, heb ik gezocht naar een middel voor 50-plussers. Ik heb dit gevonden in Supradyn Vital 50plus. Tabletten zijn makkelijk in te nemen, gewoon met voldoende water 's morgens. Het middel zorgt ervoor dat ik mij minder moe voel. Ik kan de winter beter aan en dat was ook de bedoeling. Ik ga vanaf nu zeker ieder najaar een kuur doen met Supradyn 50 plus.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Depuis de nombreuses années, je prends Supradyn ; grâce à cela, ma prise de sang est bonne du point de vue des vitamines ! J'en prends tout au long de l'année. En hiver, je me sens ainsi mieux préparée pour affronter le froid et les microbes et au printemps, je suis de nouveau au top pour la belle saison. C'est au petit-déjeuner que je prends une gélule de Supradyn. Essayez, vous verrez !
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Een goede mix aan mineralen en vitaminen. Neem deze nog niet zo lang dus kan de impact ervan nog niet helemaal inschatten. Wel makkelijk in te nemen en goede handleiding.
 • 3/5
  Beoordeeld door
   
  Na jaren de supradyn forte te gebruiken wil ik overstappen naar de 50+ aangepast aan de noden van mijn lichaam van deze leegdtijd. Hopelijk even doeltreffend als de andere supradyn producten
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Eerste keer dat ik die gebruik. Nog wat tijd nodig om te zien of het verschil maakt. Nu wordt er van mij nog verwacht meer te schrijven. Bij volgende aankoop zeker
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Zeer degelijk voedingssupplement voor 50 plussers. Heeft door zijn unieke samenstelling wel degelijk effect. Een aanrader voor elke 50+ die met zijn gezondheid begaan is!
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Geeft een algemene boost en verbetert zelfs nagels en haar. Ik voel me fitter, de eetlust is teruggekeerd en de motivatie in de dagelijkse projecten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ook dit product kan ik ook aanbevelen,het werkt zoals het beschreven wordt. ik ben 70,en sinds ik dit supradyn inneem kan ik beter en soepelder bewegen geen stijve ledemat,en knieen meer!!!!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Minder verkoudheden sinds ik supradyn gebruik. Meer opgewekt e.n veel vitaler, Ik neemiedere dag 1 s'morgens zowel in de zomer als de winter. Ook voel mij daar goed bij.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  ik neem dit product al een paar maanden en voel er mij beter mee.ook heeft mijn man na een zware griep supradyn genomen en ook hij was tevreden ...de moeheid verdween na een paar dagen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Daar ik niet meer van de jongste ben heb ik nood aan een vitaminnenkuur om de zes maand na de winter en juist voor de zomer ,k voel er Mij opgewekter door
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit product voldoet perfect aan mijn behoeften. Is het beter dan OMNIBIONTA 50+? Onmogelijk te zeggen De keuze moet dus worden gemaakt op basis van de prijs.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Super product en goede prijs, ik moet dagelijks vitaminen innemen en ben blij dat ik enkele euro's kan uitsparen. Goede levering zonder problemen zoals altijd. Bedankt
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Effectieve hulp voor extra pons. Geeft een boost na de winter. Supradyn vital 50+ is effectief in het herstellen van energie en voorziet in vitaminen, mineralen en antioxidanten*, in een dosering aangepast aan de specifieke behoeften van de 50+.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Vitaminecomplex zweet goed gedoseerd Een beetje grote tablet! Maar geen absorptieproblemen Perfect voor gebruik het hele jaar door. Ik gebruik het al 2 jaar en ben zeer tevreden. Aan te bevelen;
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Af en toe kan dit een goede aanvulling zijn van vitamines en mineralen. Zeker na een grijze winter. Ook hier een merkelijk verschil tussen de prijs bij Farmaline en in de apotheek
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Mijn vrouw gebruikt het hele jaar door dit vitaminesupplement. Het is een heel compleet supplement met heel veel verschillende vitaminen en mineralen.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goed product met een breed scala aan vitaminen om een plus te bieden in de winter of in tijden van vermoeidheid om weer in vorm te komen - concurrerende prijs en gemakkelijk mee te nemen in de ochtend
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Een geweldige comeback in de winter. Zorgt voor de noodzakelijke aanvulling op het dieet. Hiermee kunt u uw energie stimuleren en vermoeidheid te allen tijde bestrijden
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Dit vitamine- en mineralencomplex is bijzonder geschikt voor mensen ouder dan 50 jaar. Genomen in de winter, ondersteunt het effectief het immuunsysteem. Voor sommigen kan de capsule een beetje groot zijn om te slikken
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Ik neem het al meer dan tien jaar mee en ik ben er erg blij mee, daarom blijf ik het bestellen omdat het goed voelt. Ik zal hem aan mijn kennissen adviseren.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goed product, na een week gebruik, aan het tarief van één capsule per dag, voel ik gunstige effecten met in het bijzonder meer tonus en veel minder vermoeidheid.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Ik ben hiermee begonnen maar zoals alle vitamienen gaat dit weer wat extra tijd nodig hebben eer je echt effect hebt, het is zeker niet slecht, ik ben minder moe om de dag te beginnen
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Multivitaminenpreparaat die zorgt voor een natuurlijke boost en energie. Makkelijk in te nemen. Geen maaglast zoals bij vele andere multivitaminenpreparaten
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Product aanbevolen door onze huisarts. Volgens onze arts is de natuurlijke productbasis een garantie voor kwaliteit. De pellets hebben ook een neutrale smaak
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Goed product om de zogenaamde najaars- en winterdip te overwinnen. Geeft een goed en versterkend gevoel. Een aanrader voor vijftigplussers. Op tijd beginnen innemen.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Vitaminecomplex dat mijn vrouw en mijzelf goed bevalt, ik heb al eerder andere vitaminecomplexen geprobeerd, maar ik kom terug op mijn eerste keuze.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Ik vind dit heel effectieve vitaminen te nemen vanaf de leeftijd van 50 jaar. De samenstelling is speciaal aangepast aan de behoeften van 50 plussers.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Interessant in geval van "zachte klap"! Makkelijk te gebruiken, één capsule in de ochtend en niet te vergeten een voldoende voorraad fruit en groenten, en de vorm is hersteld!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Bestelling goed en vlot afgehandeld. Aanrader . Positieve ervaring. Dit vitaminecomplex is een goede dagelijkse ondersteuning .
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Supersnel! Alles in orde, en perfect afgeleverd! Zal zeker nog bestellen bij jullie. En de producten zijn ook veel minder duur dan bij de apotheek hier in het dorp. Bedankt
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Reeds langer gekend, net als de andere Supradyn vitamine mengseld wel efficient.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Vanaf de leeftijd van 50 jaar zeer goed om je weerstand op,peil te houden !
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  VOOR DE GROTE ORDE; MIJN VOOR DE LEVERING HET PAST NIET BIJ MIJ TE LANG OM DAAR TE WORDEN GESERVEERD IS HET NOODZAKELIJK OM HET TE HERZIEN 5 DAGEN HET IS TE VEEL IK HEB NIETS TE ZEGGEN ZEER GOED HET DOET ME EEN GROOT GOED
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Goede overzichtelijke site, vind gemakkelijk wat je zoekt, assortiment groot genoeg, snelle levering, prijs heel goed dankzij kortingen ,deze site al aangeprezen aan vriendinnen, dus een aanrader
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dat gebruikt mijn man en heeft daar veel baat bij. Het bestellen via Farmaline gaat zeer gemakkelijk en worden het ook zeer vlug toegezonden waarvoor onze dank.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Supradyn Vital 50+ werd mijn aangeraden door de huisartse. Na een kuurtje voel ik me inderdaad veel fitter en uitgerust en heb ik de indruk dat mijn stoelgang veel vlotter verloopt. Voor een 60plusser dus aan te raden.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  De gewenste effecten van dit product zijn zeer snel voelbaar. Na een goede week behandeling is mijn vrouw al veel enthousiaster en beter in staat om haar dagelijkse taken uit te voeren.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  DIT PRODUCT IS ZEER GOED OMDAT IK DE NODIGE VITAMINEN VOOR DE DAG HEB, SINDS IK SUPRADYN 50+ NEEM, BEN IK NOOIT MEER ZIEK. HET GRIEPVACCIN, IK WEET HET NIET.III IK WORD 78 JAAR OUD. IK MAAK SOMS FOUTEN, NEEMT U MIJ NIET KWALIJK.
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Mijn vrouw gelooft in dit Supradyn 50+ product. Ze neemt het in bruisende en ik in gemakkelijker in te nemen tabletten. Een kwestie van keuze. We nemen Supradyn in de winter
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  supradyn is een echte aanrader,het helpt mij echt de vermoeidheid tegen te gaan ,extra ijzer en calsium aanvulling een perfect vitaminen voor 50 plus ,
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Voor de supradyn vitale 50 + 90 ben ik net begonnen met deze kuur zodat ik nog geen oordeel kan vellen, ik zal zien na een maand gebruik
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Is een vitaminecomplex dat zeer doeltreffend is, na 3 dagen voel je al het werkt, dat er verbetering is. Mijn vriend is vegetarisch en heeft dus nood aan extra vitaminen.
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Een zeer compleet supplement zeker voor 50 plussers, bevat nagenoeg alle noodzakelijke vitamines en mineralen, zowel voor mannen als vrouwen zeer compleet product, alleen wat hoge prijs.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Goedkoper dan in een traditionele apotheek, snelle en efficiënte service, geleverd in kiala punt, gratis vanaf 30 euro aankoop, echt geweldig....Dank u wel
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Supradyn 50+ werd ons aangeraden door onze homeopaat-huisarts. Het geeft ons dagelijks de nodige portie energie. Ideaal om weer op krachten te komen na grieptoestanden of om vermoeidheid te bestrijden. Supradyn staat 's morgens steeds klaar bij ons ontbijt.
 • 5/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  Mijn man en ik nemen al jaren Superpradyn, het zorgt voor tonus en welzijn en ook voor alle vitaminen die nodig zijn voor het goed functioneren van ons kostbare lichaam!
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  draagt bij ,tot de algemene gevoelstoestand Het product dient minstens een maand ingenomen te worden dan voelt men zich beter en zal ook actiever worden
 • 4/5
  Deze beoordeling is een automatische vertaling vanuit een andere taal.
  Beoordeeld door
   
  uitstekende aanvulling product na pass. bevat essentiële vitaminen en mineralen, vitaminen A, B, C, D, E, F....Plus zink, koper, chroom, ijzer, selenium en cc
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Dagelijks neem ik mijn vitaminen en ik heb gemerkt dat verkoudheden rapper overgaan of al helemaal niet doorkomen! En de handige manier van bestellen en snelle levering is ook een surplus!
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Sinds ik een jaarlijkse vitaminekuur doe met supradyne vital 50+ ben ik veel meer bestand tegen winterkwaaltjes en is mijn energieniveau hoger. Ik ben tevreden.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  het product zelf kunnen wij nog niet beoordelen gelet het nog niet in gebruik is maar na wat zoekwerk zie wij dat farmaline de enige is die een product verkoopt die het dicht aan leunt tegen onze eisen en kwaliteit
 • 4/5
  Beoordeeld door
   
  Hallo, het product supradyn vital 50+heb ik besteld voor mijn echtgenoot,daar hij gevoelig is voor wratten,dit komt echter door een tekort aan zink.Zink pillen zijn moeilijk te verteren.dus hebben we dit geprobeerd en heeft nu geen maagklachten.
 • 5/5
  Beoordeeld door
   
  Het product neem ik al enkele jaren 6 dagen op 7 omdat er ook vitaminen in het voedsel zitten sla ik een dag per week over. Moest ik niet tevreden zijn dan zou ik reeds lang overgeschakeld zijn op een concurrerend product.

Supradyn Vital 50+ met Antioxidanten kopen

Je kan Supradyn Vital 50+ met Antioxidanten van het merk Supradyn, geproduceerd door BAYER CONSUMER HEALTH , bestellen in België bij FARMALINE via de verzameling Spring Vitamins of via de volgende categorie:
Vitamines & Voedingssupplementen > Multivitaminen > Volwassenen
50+ > Vitaminen > Multivitaminen