Superphar Genette CG30 Superforme 100 dragees

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 9,69
€ 9,01
Toevoegen aan favorieten

Dit is een geneesmiddel

Omschrijving van Superphar Genette CG30 Superforme

De dragees SUPERFORME CG30 GENETTE werden speciaal ontwikkeld om aan de duiven de vitaminen en krachtop­wekkende werking te verschaffen, die zij nodig hebben voor het leveren van flinke prestaties tijdens de wedstrijden; door de dieren ertoe in staat te stellen de vermoeidheid doeltreffend teoverwinnen.

Wanneer de SUPERFORME CG 30 dragees vóór het inkorven worden toegediend oefenen zij een krachtopwekkende werking uit en laten zij de duiven beschikken over een extra rantsoen vitaminen waardoor zij beter tegen de inspanning kunnen.

Bij de terugkeer van de wedstrijden helpen zij daarenboven de duif sneller weer op kracht te komen en beter voorbereid te zijn op de volgende vlucht.

De krachtopwekkende, herstellende en vermoeidheidsbestrijdende­ werking van de SUPERFORME CG 30 dragees is het gevolg van de synergische combinatie van VITAMINEC, GLUTAMINE­ZUUR en BCAA.

- Het verschaffen van een aanvullende hoeveelheid vitamine C aan de duif is zeer verantwoord tijdens de periode van de wedstrijden, om de gebrekken te dekken die worden veroorzaakt door de zware inspanningen die het dier moet leveren en door de vermoeidheid die het hiervan ondervindt. Die vermoeidheid stelt de duif bloot aan allerlei infecties of ziektes en vitamine C helpt nu juist het organisme om zich tegen deze aanvallen te verdedigen.

- Taurine tenslotte oefent een krachtopwekkende wer­king uit op het zenuwstelsel van de duif en stimuleert de stofwisseling, waardoor het dier in staat wordt gesteld vermoeid­heid te bestrijden en zijn krachten na de inspanning terug te winnen en een beter rendement te leveren.

- BCAA is een combinatie van aminozuren die heel doeltreffend zijn tegen vermoeidheid en de recuperatie bevorderen.

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. Indien er bijwerkingen optreden, neem meteen contact op met uw huisarts.
€ 9,69
€ 9,01

Superphar Genette CG30 Superforme kopen

Je kan Superphar Genette CG30 Superforme van het merk Genette , geproduceerd door SUPERPHAR , bestellen in België bij FARMALINE