€ 18,50
€ 16,65
Bespaar 10% (€ 1,85)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Super Diet Complex Rode Wingerd Bio Circulatie 15 ml

Voedingssupplement op basis van Wilde Kastanje, Rode Wingerd, Toverhazelaar, Ginkgo. Het voordeel van deze formule: Een samenstelling van 1275 mg ** planten, met rode wingerd en ginkgo die de circulatie bevorderen, in synergie met wilde kastanje en toverhazelaar.

Indicatie

Rode Wingerd bevordert de Circulatie

Gebruik van Super Diet Complex Rode Wingerd Bio Circulatie 15 ml

1 ampul per dag, puur of in een half glas water. Schudden voor gebruik. Het is normaal dat er zich een laagje bezinksel onderin de ampullen bevindt.

Ingrediënten Super Diet Complex Rode Wingerd Bio Circulatie 15 ml

Vloeibaar extract van Wilde Kastanje* (zaad), Toverhazelaar* (blad) – Rode Wingerd* (blad) – Ginkgo Biloba (blad). *Ingrediënt afkomstig uit de biologische landbouw.

Waarschuwing

Niet geschikt voor personen die hypergevoelig zijn aan ginkgo. Raadpleeg uw arts bij gelijktijdig gebruik van antistollingsmiddelen of geneesmiddel tegen bloedplaatjesaggregatie. Afgeraden aan zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Het is aangeraden de aanbevolen dosis te respecteren , een evenwichtige en afwisselende voeding en een gezonde levenswijze te hebben. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Oraal gebruik - is niet geschikt voor injectie.
€ 18,50
€ 16,65

Laatste reviews en ervaringen met Super Diet Complex Rode Wingerd Bio Circulatie 15 ml

Schrijf een review
 • Beoordeeld door
   
  5/5
  1 klant vond deze beoordeling nuttig.

  Dit is een product die ik zeker aanraad. geen bijwerkingen en na enkele dagen inname is er al verbetering ... neem het nu zo'n drie tal weken en de resultaten zijn super.

  Was deze beoordeling nuttig?

Super Diet Complex Rode Wingerd Bio Circulatie 15 ml kopen

Je kan Super Diet Complex Rode Wingerd Bio Circulatie 15 ml , bestellen in België bij FARMALINE