Super Diet Complex Guarana Vetverbrander Bio 15 ml 20 ampoules

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 18,50
€ 12,40
Bespaar 33% (€ 6,10)
Promotie

Omschrijving van Super Diet Complex Guarana Vetverbrander Bio 15 ml

Voedingssupplement op basis van Haverzemelen, Guarana, Groene Thee en Papaja. Het voordeel van deze formule ? Een samenstelling van 1450 mg ** planten, waaronder guarana voor vetverbranding en groene thee voor gewichtsbeheersing, in synergie met haverzemelen en papaya.

Indicatie

Guarana bevordert de Vetverbranding

Gebruik van Super Diet Complex Guarana Vetverbrander Bio 15 ml

1 ampul per dag, tijdens de maaltijd innemen. Schudden voor gebruik. Het is normaal dat er zich een laagje bezinksel onderin de ampullen bevindt. Niet op een nuchtere maag nemen.

Ingrediënten Super Diet Complex Guarana Vetverbrander Bio 15 ml

Waterextract van Groene thee* (bladeren) en Papaja* (vrucht) - Geconcentreerd appelsap* (vrucht) - Extract van Haverzemelen* (draagstof : maltodextrine*) - Gedroogd extract van Guarana* (bonen) (draagstof : maltodextrine*). *Ingrediënt afkomstig uit de biologische landbouw.

Waarschuwing

Vraag advies aan uw arts / apotheker. Bevat cafeïne (12 mg gemiddeld per ampul). Niet aanbevolen voor kinderen, adolescenten, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Afgeraden voor mensen met leverproblemen. Afslanken dient altijd te geschieden in het kader van een gevarieerde voeding (waarbij alle groepen voedingsmiddelen aan bod komen, met minstens 5 stuks verschillende groente en fruit per dag), gecombineerd met het drinken van ca. 1,5 liter water en het regelmatig beoefenen van een sportactiviteit. Het is aangeraden de aanbevolen dosis te respecteren. Een evenwichtige en afwisselende voeding is belangrijk voor een gezonde levenswijze. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Oraal gebruik - is niet geschikt voor injectie.
€ 18,50
€ 12,40

Super Diet Complex Guarana Vetverbrander Bio 15 ml kopen

Je kan Super Diet Complex Guarana Vetverbrander Bio 15 ml , bestellen in België bij FARMALINE