Super Diet Complex Desmodium Spijsvertering Bio 20x15 ml ampoules

0 Reviews
  Schrijf een review
€ 18,50
€ 15,73
(€ 52,43 / l)
Bespaar 15% (€ 2,77)
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Super Diet Complex Desmodium Spijsvertering Bio

Voedingssupplement op basis van Rammenas, Desmodium, Artisjok, Rozemarijn. Het voordeel van deze formule ? Een samenstelling van 650 mg ** planten en 7627,5 mg sap van rammenas per ampul van 15 ml, in synergie met desmodium dat de goede werking van de lever bevordert, aangevuld met artisjok en rozemarijn.

Indicatie

Desmodium bevordert de leverfunctie

Gebruik van Super Diet Complex Desmodium Spijsvertering Bio

1 ampul per dag, puur of in een half glas water. Schudden voor gebruik. Het is normaal dat er zich een laagje bezinksel onderin de ampullen bevindt.

Ingrediënten Super Diet Complex Desmodium Spijsvertering Bio

Rammenassap* (wortel)– Waterextract van Desmodium* (blad), Rozemarijn* (blad), Artisjok* (blad) – Gedroogd extract van Artisjok* (blad – draagstof : maltodextrine*). * Ingrediënt afkomstig uit de biologische landbouw.

Waarschuwing

Past niet in geval van allergie voor de artisjok of asteraceae. Licht uw arts in over gelijktijdige inname van geneesmiddelen. Alleen voor volwassenen. Afgeraden voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. Het is aangeraden de aanbevolen dosis te respecteren. Een evenwichtige en afwisselende voeding is belangrijk voor een gezonde levenswijze. Buiten bereik van jonge kinderen houden. Oraal gebruik - is niet geschikt voor injectie.
€ 18,50
€ 15,73
(€ 52,43 / l)

Super Diet Complex Desmodium Spijsvertering Bio kopen

Je kan Super Diet Complex Desmodium Spijsvertering Bio , bestellen in België bij FARMALINE