Superdiet Complex Berk Detox Bio 15 ml 20 ampoules

Super Diet  
0 Reviews
  Schrijf een review
€ 24,50
€ 17,15
Bespaar 30% (€ 7,35)
Promotie
Gratis levering bij aankoop vanaf 3 stuks!

Omschrijving van Superdiet Complex Berk Detox Bio 15 ml

Voedingssupplement op basis van 15 planten en vruchten. Het voordeel van deze formule? Een samenstelling van 855 mg ** planten en 6394 mg sap per ampul. Een bijzondere synergie van 15 planten en vruchten : - Berk bevordert de detox en Kweek bevordert de afvoer - Cichorei helpt bij de bescherming tegen gifstoffen - Driekleurig viooltje en Kliskruid bevorderen het behoud van een mooie en gezonde huid - Kaasjeskruid bevordert het welzijn van de luchtwegen

Indicatie

Berk bevordert Detox

Gebruik van Superdiet Complex Berk Detox Bio 15 ml

1 ampul per dag, ‘s morgens oplossen in een glas water, gedurende 20 dagen. Schudden voor gebruik. Het is normaal dat er zich een laagje bezinksel onderin de ampullen bevindt.

Ingrediënten Superdiet Complex Berk Detox Bio 15 ml

Waterextract van Kaasjeskruid* (blad), Kweek* (wortelstok), Rozemarijn* (blad), Cichorei* (wortel), Driekleurig viooltje* (bloemhoofden), Tijm* (blad), Berk* (blad), Kliskruid* (wortel), Es* (blad), Moerasspirea* (hoofd van de bloei) - Geconcentreerd Pruimensap* (vrucht), Druivensap* (vrucht) en Vlierbessensap* (vrucht) - Rammenassap* (wortel) en Aloë vera* (gel). *Ingrediënt afkomstig uit de biologische landbouw.

Waarschuwing

Afgeraden aan kinderen onder de 12 jaar en aan zwangere of borstvoeding gevende vrouwen. Afgeraden aan mensen met een allergie voor salicylaten. Past niet in geval van allergie voor planten van de familie Asteraceae. Niet langdurig gebruiken. Het is aangeraden de aanbevolen dosis te respecteren, een evenwichtige en afwisselende voeding en een gezonde levenswijze te hebben. Buiten het bereik van jonge kinderen houden. Oraal gebruik - is niet geschikt voor injectie.
€ 24,50
€ 17,15

Superdiet Complex Berk Detox Bio 15 ml kopen

Je kan Superdiet Complex Berk Detox Bio 15 ml van het merk Super Diet , geproduceerd door SUPERDIET LABORATOIRES , bestellen in België bij FARMALINE